آشپزی

طرز تهیه رولت قارچ یک غذای محبوب و بسیار خوشمزه

رولت قارچ از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه است که دارای طعمی بی نظیر و دلچسب است و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس مختلف این نوع رولت را در منزل بپزید. در طرز تهیه رولت قارچ از مرغ و زعفران و شیر و پیاز و سیر و کره و آویشن و زرده تخم مرغ و آرد و روغن و فلفل و نمک و کشمش پلویی و قارچ استفاده می شود.

رولت گوشت و رولت مرغ و رولت قارچ از انواع غذاهایی هستند که می توان آن ها را دسته فینگرفود ها قرار داد همچنین اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است این نوع غذاهای فرنگی را در منزل بپزید.

طرز تهیه رولت قارچ

مواد لازم

  • زعفران : به مقدار لازم
  • سینه مرغ کامل : ۴ قطعه
  • شیر : ۱/۲ پیمانه
  • پیاز ریز خرد شده : دو عدد
  • سیر : دو حبه
  • کره ذوب شده : سه قاشق سوپخوری
  • آویشن : یک قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ : سه عدد
  • روغن : به مقدار لازم
  • آرد : دو پیمانه
  • کشمش پلویی : ۱/۲ پیمانه
  • نمک : به مقدار لازم
  • فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه رولت قارچ در منزل

برای تهیه رولت قارچ ابتدا سینه مرغ را بشویید و آن را خشک کنید سپس سینه مرغ را روی میز کار قرار دهید و روی سطح آن نایلون بکشید و با کمک گوشتکوب سینه مرغ را بکوبید تا پهن و نرم شود.
کشمش های پلویی را بشویید و آن ها را درون تابه ای مناسب به همراه مقداری کره تفت دهید تا پف کنند. مرغ را روی سطحی مناسب پهن نمایید و روی آن مقداری نمک و فلفل و پودر آویشن بپاشید سپس کشمش های تفت داده شده را در مرکز سینه مرغ قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه رولت قارچ ، سینه مرغ را رول کنید و با کمک خلال های چوبی آن را به هم متصل نمایید و روی سینه مرغ مجددا پودر آویشن و فلفل و نمک بپاشید.
درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و رولت مرغ را درون روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس روی آن مقداری زعفران بریزید و رولت را درون فویل بپیچید و آن را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا کبابی شود.

رولت قارچ و مرغ

در این مرحله از طرز تهیه رولت قارچ برای تهیه مایه قارچ ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید سپس آن ها را به همراه مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند و قارچ های خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر بیفزایید و تفت دهید سپس نمک و فلفل را به مایه قارچ بیفزایید و تابه را از روی حرارت گاز بردارید و مواد را درون میکسر یا مخلوط کن بریزید تا پوره شوند.

دستور تهیه مایه قارچ

برای تهیه خمیر نمک را به همراه دو قاشق غذاخوری روغن درون ظرفی مناسب بریزید سپس به مخلوط مواد شیر را آرام آرام بیفزایید و با کمک دست مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید تا خمیر نرمی ایجاد شود و خمیر را درون ظرف چرب شده ای قرار دهید و روی آن را به مدت ۳۰ دقیقه بپوشانید.

بعد از مدت زمان ذکر شده خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید و یک قسمت از خمیر را روی سطحی مناسب که آرد پاشی کرده اید باز نمایید و رولت مرغ کباب شده را در مرکز خمیر قرار دهید و اطراف رولت را به کمک مایه قارچ بپوشانید سپس زرده های تخم مرغ ها را درون ظرفی مناسب بریزید و آن ها را هم بزنید و روی سطح خمیر مقداری از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران را بمالید.

در مرحله آخر طرز تهیه رولت قارچ خمیر دوم را به کمک وردنه پهن نمایید و روی رولت را به صورت کامل به کمک خمیر پوشش دهید و لبه های خمیر را به کمک زرده تخم مرغ به یکدیگر بچسبانید و روی سطح خمیر را با کمک چنگال سوراخ کنید و با کمک زرده تخم مرغ همه سطح خمیر را پوشش دهید.

دستور تهیه رولت قارچ

رولت را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید و اجازه دهید تا روی نان رولت طلایی شود و بعد از مدت زمان ذکر شده رولت قارچ را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا خنک شود سپس آن را برش بزنید.

برش زدن رولت قارچ

رولت قارچ خوشمزه و مقوی

نکات طلایی برای پخت بهتر رولت قارچ

  • در صورت تمایل می توانید مقداری کنجد یا سیاه دانه روی خمیر رولت بپاشید.
  • اگر تمایل دارید رولت ترد شود می توانید مقداری آب درون فر قرار دهید.
  • به مواد قارچی می توانید جعفری تازه بیفزایید تا رولت قارچ عطر و طعم بی نظیری پیدا کند.
  • در صورت تمایل می توانید به همراه کشمش ها مقداری پنیر پیتزا روی سینه مرغ بریزید.

دستور پخت رولت قارچ

  • اگر تمایل دارید رولت را درون روغن سرخ نمایید می توانید برای طرز تهیه رولت قارچ ، سینه مرغ را به کمک کارد برش های افقی دهید و روی هر تکه از سینه مرغ مایه قارچ و پنیر پیتزا بریزید سپس سینه مرغ را رول کنید و آن را به زرده تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته نمایید سپس رولت را درون روغن داغ سرخ نمایید.
  • رولت قارچ را می توانید به عنوان پیش غذا در کنار سبزیجات خام یا پخته میل کنید.
  • اگر از طعم کشمش پلویی خوشتان نمی آید می توانید به جای آن در طرز تهیه رولت قارچ از زرشک استفاده نمایید.

رولت قارچ

در این مطلب با طرز تهیه رولت قارچ غذای فرنگی لذیذ و مقوی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

منبع : آرگا

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

codebazan

بستن
بستن