آشپزی

طرز تهیه قلیه مرغ لذیذ و خوشمزه با طعم به یاد ماندنی

قلیه مرغ از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی است که شما می توانید این نوع غذا را به روش های مختلفی در منزل بپزید. در دستور پخت قلیه مرغ از سبزی مخصوص قلیه و تمر هندی و رب و سینه مرغ و پیاز و سیر و زعفران و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر استفاده می شود.

برای پخت قلیه می توانید از مرغ و ماهی و میگو استفاده نمایید که انتخاب هر یک از این روش ها برای پخت قلیه به ذائقه شما بستگی دارد همچنین قلیه ماهی، قلیه میگو و قلیه گیلانی هر یک دارای طعمی بی نظیر هستند و جزء سالم ترین غذاهای ایرانی به شما می روند.

طرز تهیه قلیه مرغ خوشمزه

مواد لازم

  • تمر هندی : ۱/۲ بسته
  • سبزی مخصوص قلیه ( شنبلیله و گشنیز : به نسبت ۱ به ۲ ) : دو پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ کامل : ۱ عدد
  • پیاز نگینی خرد شده : نصف پیمانه
  • زعفران دم کشیده : به مقدار لازم
  • سیر : ۴ حبه
  • فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • پودر سیر : به مقدار لازم

طرز تهیه قلیه مرغ خوشمزه در منزل

برای پخت قلیه مرغ ابتدا تمر هندی را درون ۲ لیوان جوش به مدت یک ساعت بخیسانید سپس عصاره آن را از صافی رد نمایید و در مکانی مناسب قرار دهید.

پیاز خرد شده را به همراه مقدار کمی روغن سرخ کنید سپس سبزی قلیه خرد شده را به همراه سیر پودر شده به مخلوط مواد قلیه بیفزایید و همه مواد را سرخ کنید.

قلیه مرغ خوشمزه

تمر هندی را در این مرحله از طرز تهیه قلیه مرغ به مخلوط مواد بیفزایید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت کم شعله گاز پخته شوند سپس سینه مرغ را فیله نمایید و آن را به صورت نواری برش بزنید و به شکل حلزونی سینه مرغ را بپیچید و با کمک خلال دندان فیله ها را فیکس نمایید.

روش پخت قلیه مرغ خوشمزه

مقداری فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر سیر و زردچوبه به فیله های مرغ بزنید و آن ها را درون مقدار کمی روغن سرخ نمایید و بعد از اینکه همه قسمت های فیله های مرغ سرخ شد خلال دندان را از آن ها خارج نمایید و فیله ها را درون خورش قرار دهید و مقداری زعفران دم کرده به خورش قلیه مرغ بیفزایید و اجازه دهید این خورش خوشمزه جا بیفتد.

دستور پخت قلیه مرغ در منزل

در این مطلب با نحوه درست کردن یک غذای خوشمزه با مرغ آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای ایرانی نهایت لذت را ببرید و بتوانید با توجه به مراحل ذکر شده خورش قلیه خوشمزه و مجلسی را در منزل بپزید.

منبع : آرگا

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

codebazan

بستن
بستن