آشپزی

غذاهای شیرازی مهمان سفره های ایرانی در آخر هفته ۲۳ آبان

غذاها و دسرهای شیرازی دارای طعم و مزه بی نظیری هستند و اگر شما تمایل دارید منوی سنتی را برای آخر هفته تان تهیه کنید بهتر است از تهیه کوفته شیرازی و پیش غذای شیرازی با کدو و دسر رنگینک با خرما غافل نشوید.

پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با منوی شیرازی

تهیه دسر و پیش غذا و غذا برای آخر هفته کار نسبتا دشواری است و با توجه به اینکه کدبانوهای عزیز تمایل دارند آخر هفته ها با تهیه ست غذایی خوشمزه ای اعضای خانواده خود را غالفگیر کنند از این رو در ادامه این مطلب قصد داریم تا دستور تهیه منوی خوشمزه و لذیذ شیرازی را به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش دهیم.

دستور تهیه کوفته شیرازی

دستور تهیه پیش غذای شیرازی با کدو

پیش غذا پایه ثابت سفره های مهمانی به شمار می رود و بهتر است شما پیش غذایی را برای پذیرایی از مهمان هایتان انتخاب کنید که دارای طعم و مزه ای بی نظیر باشد.

پیش غذا با کدو

مواد لازم

  • کدو : نیم کیلوگرم
  • پنیر گوسفندی : ۲۵۰ گرم
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • گردو : ۲۵۰ گرم

طرز تهیه پیش غذا با کدو

برای تهیه پیش غذای شیرازی ابتدا کدو را بشویید و پوست آن را بگیرید سپس کدو را رنده نمایید و پنیر گوسفندی را هم رنده کنید و گردوها را خرد کنید و همه مواد را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید سپس ظرف را درون یخچال به مدت چند ساعت قرار دهید و این پیش غذای خوشمزه را به همراه نان سرو نمایید.

پیش غذا با کدو

دستور تهیه کوفته شیرازی در منزل

کوفته شیرازی مانند کوفته تبریزی و کوفته برنجی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ سنتی می باشد که طرفداران زیادی دارد و شما می توانید این نوع کوفته را در منزل به راحتی تهیه نمایید.

دستور تهیه کوفته شیرازی

مواد لازم

  • سبزی معطر : ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده : ۶۰۰ گرم
  • لپه : نصف پیمانه
  • برنج نیم دانه : ۱ پیمانه
  • پیاز داغ
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم
  • گردو : به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته شیرازی

ابتدا برنج و لپه را خیس کنید سپس لپه را بپزید و آن را آبکش کنید. سبزی های معطر را بشویید و آن ها را خرد نمایید. ۱/۴ از برنج و ۱/۴ از سبزی خرد شده را در مکانی مناسب قرار دهید و لپه و برنج خیس کرده و سبزی و گوشت چرخ کرده را درون غذاساز بریزید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط مواد بیفزایید.

مخلوط مواد کوفته سبزی

مقداری از مخلوط مواد کوفته شیرازی را بردارید و با کمک دست مایه کوفته را ورز دهید سپس در وسط کوفته گردو و پیاز داغ و در صورت تمایل مقداری کشمش قرار دهید و کوفته ها را درون بشقابی مناسب قرار دهید.

به پیاز داغ مقداری زردچوبه و دو پیمانه آب بیفزایید و برنج و سبزی را که کنار گذاشته بودید درون قابلمه بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید کوفته ها را درون قابلمه بچینید سپس نمک و فلفل کوفته ها را اندازه کنید و بعد از اینکه آب دوباره به دمای جوش رسید حرارت را کم کنید و به مدت ۶۰ دقیقه اجازه دهید تا کوفته ها پخته شوند.

قرار دادن کوفته در آب در حال جوش

سپس کوفته ها را درون ظرفی مناسب قرار دهید و این غذای سنتی خوشمزه را به همراه فلفل و نان داغ و نارنج میل نمایید.

دستور تهیه کوفته شیرازی

کوفته شیرازی

دستور تهیه رنگینک شیرازی با خرما

رنگینک از انواع دسرهای خوشمزه شیرازی است که شما می توانید آن را به کمک ارده و خرما در منزل به راحتی تهیه نمایید.

دستور تهیه رنگینک

مواد لازم

  • آرد گندم : ۵۰۰ گرم
  • روغن : ۳۰۰ گرم
  • خاک قند : ۱۳۰ گرم
  • پسته چرخ کرده : ۱ قاشق سوپخوری
  • خرمای سیاه یا رطب : ۵۰۰ گرم
  • هل کوبیده شده : ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین : ۱ قاشق سوپخوری
  • مغز گردو : ۱۳۰ گرم

طرز تهیه دسر رنگینک شیرازی

برای تهیه دسر رنگینک ابتدا تابه نچسبی را آماده نمایید و درون آن روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید تا داغ شود و آرد را الک کنید و درون روغن داغ بریزید سپس حرارت گاز را کم کنید و آرد را به صورت مرتب هم بزنید تا به صورت کامل سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند و بعد از اینکه آرد طلایی شد تابه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا آرد خنک شود سپس خاک قند و پودر دارچین و هل کوبیده را به آرد اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید.

رنگینک با خرما

در مرحله بعدی طرز تهیه رنگینک خرماها را بشویید و به کمک چاقو در هر یک از خرماها شکافی ایجاد نمایید و هسته آن ها را بیرون آورید سپس خرما ها را بشویید و اجازه دهید تا خشک شوند و در وسط هر یک از خرماها یک تکه مغز گردو قرار دهید.

۱/۲ آرد سرخ شده را درون ظرف مسطحی بریزید و با کمک پشت قاشق سطح آن را صاف نمایید و خرماها را روی آرد بچینید و مقداری دارچین روی آن بپاشید سپس به کمک باقی مانده آرد روی خرماها را پوشش دهید و با پشت قاشق سطح آرد را صاف نمایید و مقداری دارچین و خاک قند روی مواد بریزید و پسته چرخ کرده را هم روی مواد ریخته سپس با کمک چاقویی تیز رنگینک را به صورت لوزی یا چهارگوش برش دهید و در ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و به همراه نوشیدنی دلخواه خود آن را میل نمایید.

منوی شیرازی

در این مطلب با پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی خواهیم بود که امیدواریم از تهیه این ست غذایی شیرازی نهایت لذت را ببرید.

منبع : آرگا

برچسب :

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

codebazan

بستن
بستن