آشپزی

پیشنهاد آشپزی آخر هفته ۱۶ آبان ماه با غذاهای مخصوص گیاه خواران

سالاد سیب زمینی و خورش گوجه و بادمجان و ژله میوه ای منوی غذایی گیاهی را تشکیل می دهند و شما می توانید این ست غذایی بی نظیر را برای آخر هفته تان در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر این غذاها و دسر نهایت لذت را ببرید.

پیشنهاد آشپزی برای آخر هفته با منوی گیاهی

اغلب غذاهای گیاهی سالم و کم کالری هستند و اگر شما تمایل دارید در منوی غذایی آخر هفته تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از تهیه این ست غذایی مقوی غافل نشوید. در ادامه با ست غذایی گیاهی مخصوص افراد گیاهخوار آشنا خواهید شد که امیدواریم این منوی غذایی مورد توجه تان قرار بگیرد.

طرز تهیه گوجه و بادمجان

دستور تهیه سالاد سیب زمینی

سالاد سیب زمینی از انواع پیش غذاهای مناسب برای افراد گیاهخوار است و شما می توانید این نوع سالاد را به راحتی در منزل تهیه نمایید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

مواد لازم 

  • سیب زمینی : ۵ عدد
  • شوید : سه قاشق غذاخوری
  • سس مایونز : نصف پیمانه
  • پنیر خامه ای : ۱/۴ پیمانه
  • تخم مرغ آب پز : دو عدد
  • رنده پوست لیمو ترش : یک قاشق غذاخوری
  • تربچه ریز خرد شده : دو قاشق غذاخوری
  • کرفس ریز خرد شده : یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
  • فلفل و نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه 

برای تهیه این نوع سالاد ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی بشویید و آن ها را به شکل دلخواه خود خرد نمایید.

خرد کردن سیب زمینی

سپس سیب زمینی های خرد شده را درون قابلمه ای مناسب به همراه مقداری آب و نمک بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا سیب زمینی ها پخته شوند.

آب پز کردن سیب زمینی ها

سس مایونز و ادویه ها و پنیر خامه ای و رنده پوست لیمو ترش را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید.

سس مایونز

سیب زمینی ها را درون ظرفی مناسب با شوید و تخم مرغ آب پز و تربچه و کرفس مخلوط نمایید و پودر سیر و سس مخصوص و شوید را به سالاد بیفزایید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب نمایید و این سالاد خوشمزه را به همراه نان تست میل کنید.

سالاد سیب زمینی

دستور تهیه گوجه و بادمجان

خورش گوجه و بادمجان از انواع خورش های ایرانی محبوب است که بدون استفاده از گوشت یا با استفاده از گوشت مرغ و گوشت قرمز و چرخ کرده پخته می شود و بهتر است کدبانوهای عزیز این نوع خورش را با توجه به ذائقه خود و اعضای خانواده شان بپزند.

خورش گوجه و بادمجان

مواد لازم 

  • بادمجان : ۵ عدد
  • پوره گوجه فرنگی : یک پیمانه
  • گوجه فرنگی : سه عدد
  • پیاز بزرگ : یک عدد
  • دارچین : نصف قاشق غذاخوری
  • گرد لیمو عمانی : یک قاشق چایخوری
  • فلفل : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • زردچوبه : به مقدار لازم

طرز تهیه گوجه و بادمجان لذیذ 

برای پخت خورش گوجه و بادمجان ابتدا بادمجان ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید سپس بادمجان ها را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و آن ها را درون صافی بریزید و روی هر کدام از برش های بادمجان مقداری نمک بریزید و اجازه دهید تا بادمجان ها به مدت نیم ساعت استراحت نمایند تا تلخی آن ها از بین برود.

گرفتن تلخی بادمجان

در مرحله بعدی طرز تهیه خورش گوجه و بادمجان بعد از گذشت ۳۰ دقیقه بادمجان ها را بشویید و آن ها روی دستمال تمیزی قرار دهید تا آب اضافی شان گرفته شود.
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد برش های بادمجان را درون روغن سرخ نمایید و برای گرفتن روغن اضافی بادمجان ها آن ها را روی دستمال تمیزی قرار دهید.

سرخ کردن بادمجان

گوجه ها را به شکل حلقه ای خرد نمایید و آن ها را سرخ کنید.

تفت دادن گوجه

پیاز را به صورت نگینی خرد نمایید و درون تابه ای جداگانه پیاز را سرخ نمایید سپس رب گوجه فرنگی یا پوره گوجه را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید.

سرخ کردن رب گوجه فرنگی

ادویه ها را به مخلوط پیاز و رب بیافزایید و بادمجان های سرخ شده را درون تابه بچینید و گوجه های حلقه ای شده را روی بادمجان ها بچینید و درب تابه را روی آن قرار دهید تا خورش گوجه و بادمجان لعاب بیندازد.

دستور پخت خورش گوجه و بادمجان

خورش گوجه و بادمجان

دستور تهیه ژله میوه ای

ژله از انواع دسرهای پرطرفدار است که با روش های مختلفی تهیه می شود. در ادامه با طرز تهیه ژله میوه ای آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

ژله میوه ای

مواد لازم 

  • پودر ژله آلوئه ورا : یک بسته
  • میوه های قابل دسترس
  • قالب ژله
  • آب جوش : به میزان لازم

طرز تهیه ژله میوه ای خوشمزه 

برای تهیه ژله میوه ای ابتدا میوه ها را به صورت قطعات هم اندازه خرد نمایید و آن ها را درون قالب بچینید. توجه داشته باشید که میوه ها را باید روی هم و به صورت رنگ به رنگ بچینید.

چیدن میوه ها درون قالب

چیدن توت فرنگی درون قالب دسر میوه ای پیشنهاد آشپزی با ست غذایی گیاهی
در مرحله بعدی طرز تهیه ژله میوه ای ژله آلوئه ورا را به صورت بن ماری تهیه کنید و ژله را به آرامی درون قالب میوه بریزید.

ریختن ژله آلوئه ورا درون قالب

قالب را درون یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید تا به خوبی ببندد سپس ژله را از درون یخچال بیرون آورید و آن را از درون قالب بیرون آورید و درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و این ژله خوشمزه را به کمک روش های تزیین ژله به زیبایی تزیین نمایید.

ژله میوه ای

در این مطلب با دستور تهیه منوی غذایی گیاهی در خدمت شما کدبانوهای عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم این منوی غذایی مورد توجه تان قرار بگیرد و بتوانید با تهیه آن آخر هفته ای به یاد ماندنی را برای اعضای خانواده و مهمان هایتان رقم بزنید.

منبع : آرگا

برچسب :

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

codebazan

بستن
بستن