آشپزی

آموزش تارت میوه

اگر طرفدار یک دسر خاص و خوشمزه هستید ما به شما تارت میوه را پیشنهاد می دهیم
یک دسر بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب که می توانید به راحتی برای انواع جشن ها
و میهمانی ها درست کنید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

تارت میوه

مواد لازم: آرد ۲پیمانه

کره سرد ۱۲۵گرم

تخم مرغ ۱عدد

شکر ۲قاشق سوپخوری

مواد لازم برای کرم تارت:

شیر ۲پیمانه

تخم مرغ ۲عدد

نشاسته ذرت ۳قاشق سوپخوری

شکر ۴/۳پیمانه

وانیل ۴/۱پیمانه

مواد لازم برای روی تارت:

پودر آگارآگار ۱قاشق چایخوری

آب ۱پیمانه

آبلیمو ۱قاشق چایخوری

شکر ۳/۱پیمانه

تارت میوه

تارت میوه

تارت میوه

میوه به دلخواه و اندازه ای که دوست داشتید طرز تهیه: کره سرد
و آرد رو با هم مخلوط میکنیم و با نوک انگشت خمیر رو ورز میدیم تا کره به خورد خمیر
بره.
وقتی که مواد به شکل خرده نان دراومد مرکز خمیر رو گود میکنیم.
توی ظرفی تخم مرغ و شکر رو با چنگال یک کمی میزنیم و وسط کره و آرد میریزیم.
بعد خمیر رو میذاریم تو کیسه فریزر و در یخچال قرار میذاریم به مدت نیم ساعت.
حالا در سطح صافی آرد پاشی میکنیم و خمیرو پهن میکنیم در قالبهای کوچیک تارت یا قالب بزرگ.
کمی خمیر رو با برس چرب میکنیم و اونو با چنگال سوراخ میکنیم.
بعد هم میذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت۲۵ تا ۳۰ دقیقه بسته
به سایز خمیر.

بعد اجازه بدید تا خنک بشه و از قالب در بیارید.
طرزتهیه مواد روی کرم: تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم
تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمیداریم و روی کرم رو با کیسه فریزر میپوشونیم تا روی کرم نبنده.
برای روی میوه هم تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت ملایم به مدت ۵ تا
۱۰دقیقه بعد با برس تا داغ هست روی میوه میمالیم.

حالا در مرحله آخر توی تارتهای آماده رو با کرم یک لایه میپوشونیم و بعد از میوه دلخواه روی کرم
و روی میوه رو از لایه ژلاتینی که درست کردیم با برس میزنیم و بعد در ظرف مورد نظرمون میچینیم.
***نکات *میتونیم به جای کرم از خامه شیرین شده استفاده کنیم.
*کره رو با کف دست با آرد مخلوط نکنین چون حرارت کف دست زیاده و خمیر به روغن میفته! *کرم
های مختلفی برای تارت هست, میتونید بسته به سلیقه خودتون اونا رو درست کنید.

تارت میوه

تارت میوه

بیشتر بدانید از تارت سیب و دارچین

سیب و دارچین ترکیب خیلی خوب و خوشمزه‌ای برای درست کردن کیک و تارت است. این ترکیب تارت خوشمزه را در منزل درست کنید. برای تهیه تارت سیب و دارچین به مواد زیر نیاز دارید.

 

مواد لازم برای خمیر تارت:
کره
۱۵۰ گرم

پودر قند (نثار)
۶۰ گرم

آرد سفید قنادی
۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ
۱ عدد

وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای قسمت میانی تارت:
سیب متوسط
۳ الی ۴ عدد

دارچین
نصف قاشق مربا خوری

شکر قهوه‌ای یا شکر سفید
نصف پیمانه

گردوی نگینی خرد شده (اختیاری)
یک چهارم پیمانه

سیب را رنده کنید و شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید.
سیب را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا سیب‌ها آب بندازند. حرارت را خاموش و بگذارید تا سیب رنده شده خنک شود.
دارچین را به مواد اضافه کنید.
برای تهیه خمیر تارت کره را به تکه‌های کوچکتر کنید و پودر قند را داخل آن بریزید تا به خورد کره برود.
زرده تخم مرغ را به همراه وانیل به مواد اضافه کنید.

منبع : فرز دات آی آر/ okala

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن