آشپزی

آموزش تصویری تزئین خیارشور به شکل گل رز

تزئین غذا و دورچین غذا با استفاده از خیار شور می تواند بسیار
خوشایند باند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم ایده هایی
از تزیین خیارشور به شکل گل رز و آموزش تصویری تزئین خیارشور
به شکل گل رز را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

تزیین خیارشور به شکل گل رز

تزیین خیارشور به شکل گل رز

خیارشور

 

تزیین خیارشور به شکل گل رز

تزیین خیارشور

دورچین غذا

تزیین خیارشور

تزیین خیارشور به شکل گل رز

دورچین غذا

تزیین خیارشور

دورچین غذا

تزیین خیارشور 

تزیین خیارشور به شکل گل رز

خیارشور

بیشتر بدانید از طرز تهیه خیار شور

مواد لازم

خیار تازه قلمی؛ ۲ کیلو

ترخون؛ ۳ یا ۴ ساقه

شوید خرد شده به اندازه نصف استکان

سیر؛ یک بوته

آب جوشیده سرد شده به اندازه لازم

سرکه سفید یا سیب؛ یک فنجان

ادویه ترشی؛ نصف قاشق غذاخوری

نمک دریایی؛ ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سبز تند؛ ۲ عدد

 

طرز تهیه خیارشور و تزیین خیارشور به شکل گل رز

► ابتدا ظرف شیشه‌ای را انتخاب کنید. سیر را پاک کنید، بشویید و کنار بگذارید.

► سبزیجات را هم همین طور شسته و اجازه دهید آب آنها کاملاً گرفته شود. سپس خیارهایی را که از قبل شسته بودید خشک کنید و در شیشه مرتب بچینید لابلای خیارها سیر و شوید و ترخون قرا دهید. در حین کار ظرف را چندین بار به زمین بکوبید تا فضاهای خالی بین خیارها گرفته شود و مقدار بیشتری خیار در ظرف جایی بگیرد حتما از این روش استفاده کنید.

► پیش از اضافه کردن سرکه سفید و نمک برای این‌که نمک و سرکه زودتر حل شود بهتر است کمی در ماکروفر گذاشته (حدوداً یک دقیقه)، تا نمک در سرکه حل شود. بعد از سرد شدن سرکه آن را روی خیارشورها بریزید. توجه کنید اگر مقدار سرکه بیشتر شود خیارشورهای شما نرم‌تر و طعم ترش‌تری خواهند گرفت. اگر مقدار سرکه کمتر باشد خیارشورهای شما طعم ترشی کمتری خواهند داشت و تردتر خواهند شد. اغلب خیارشورهای تجاری از نوع دوم هستند.

این خیارشور را حدود ۳ ماه می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.

► در آخر آب جوشیده سرد شده را روی خیارها ریخته و یک حبه قند را روی آن بیندازید و سر ظرف را محکم ببندید و حدود ۲۴ ساعت بگذارید بماند.

► نکته مهم: بعد از باز کردن سر ظرف باید خیارشورها را در یخچال نگهداری کنید، رعایت این موضوع هم از کپک زدن خیارشور جلوگیری می‌کند و هم مدت خیلی بیشتری می‌توانید آنها را نگهداری کنید. علاوه بر این مراقب باشید به‌هیچ عنوان دست چرب، قاشق چرب یا هر شیء چرب دیگری وارد محلول خیارشور نشود. در اکثر موارد عدم ‌رعایت این نکته موجب کپک‌زدن خیارشور می‌شود.

مامی سایت / همشهری

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *