آشپزی

آموزش تصویری تهیه مرغ بریان خوشمزه

مرغ بریان یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار و مجلسی و خوشمزه ای است که
می توانید در میهمانی ها ومراسم ها آن را درست کنید ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم آموزش تصویری تهیه مرغ بریان خوشمزه به همراه طرز تهیه مرغ بریان همراه
با نکات آن را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

طرز تهیه مرغ بریان

اسم این غذا با ترجمه فارسی مرغ سیاه میشه اما به نظر من جالب
نیست و مرغ برشته حداقل خوشمزه تره.
این غذا خیلی خوشمزه اس و شما میتونید به عنوان غذای اصلی با سالاد یا انواع خوراک یا لوبیا یا
برنج اونو سرو کنید

مواد اولیه: مرغ ۱ کیلو

پودر پاپریکا ۴ ق چ

پودر سیر و پودر پیاز
هرکدام ۳ ق چ

فلفل قرمز ۳ ق چ

فلفل سیاه و سفید ۳ ق چ

آویشن ۲ ق چ

نمک ۱ ق چ تکه های فلفل قرمز ۱/۲ ق چ روغن زیتون ۲ ق غ

طرز تهیه مرغ بریان

مرغ پاک شده

طرز تهیه مرغ
بریان

فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید، مرغ رو از وسط با یک چاقوی تیز نصف
کنید.

طرز تهیه مرغ بریان

مرغ رو از طرف پوست توی تابه بچینید.

 

روغن زیتون را کف ظرف و دو طرف مرغ بریزید.

نیمی از ادویه جات رو یا مخلوط کرده روی مرغ بپاشید و یا یکی
یکی روی مرغ بپاشید.

 

به ترتیب: پودر فلفل قرمز:

پودر پیاز:

و
در نهایت فلفل قرمز خرد شده.

حالا روی طرف دیگر مرغ هم به همین شیوه کمی روغن زیتون بمالید و بقیه ی ادویه ها رو بپاشید.

طرز تهیه مرغ بریان

آموزش تصویری تهیه مرغ بریان خوشمزه

مزه دار کردن مرغ

طرز تهیه مرغ بریان

طرز تهیه مرغ بریان

طرز تهیه مرغ بریان

و به مدت ۱ تا ۱/۵ ساعت بذارید
توی فر تا خوب بپزه.

 

طرز تهیه مرغ بریان

 

طرز تهیه مرغ بریان

حالا برش داده و سرو کنید.

نوش جان

بیشتر بدانید از نکات خوشمزه کردن مرغ

۱. قبل از پختن مرغ، آن را خشک کنید!
ترد شدن پوست مرغ بریان نشانی از آن است که مرغ به‌درستی بریان شده؛ برای رسیدن به این هدف لازم است که قبل از بریان کردن مرغ آن را با حوله‌ای به دقت خشک کنید چرا که رطوبت باعث ایجاد بخار می‌شود و هر چه بخار بیشتر باشد، گوشت مرغ خشک‌تر خواهد شد و پوست آن حالت تردی پیدا نخواهد کرد. بنابراین توصیه ما به شما این است که مرغ را پیش از پخت، حتما خشک کنید در غیر این صورت پوست مرغ حالت نرم و مرطوب پیدا می کند که طبیعتا خیلی خوشایند نیست!

۲. مرغ را کاملا در چاشنی بخوابانید!
نکته بسیار مهمی که در طرز تهیه مرغ بریان لذیذ وجود دارد این است که مقدار مناسبی از چاشنی، برای مرغی که کاملا بریان شده است ضرورت دارد. چرا که چاشنی باعث خوش طعم شدن مرغ می‌شود.

اما ساده‌ترین فرمول طعم‌دار کردن، استفاده از نمک و فلفل است. بنابراین بهتر است ابتدا نمک را به صورت یکنواخت در سرتاسر مرغ بپاشید و سپس همین کار را با مقدار مناسبی از فلفل تکرار کنید. وظیفه دیگر نمک، نگه داشتن رطوبت در غذا برای ترد شدن پوست و آب‌دار شدن گوشت است! در کنار این چاشنی‌های معمول، شما می‌توانید طعم‌های دیگری را نیز با استفاده از رزماری، سیر، آویشن و… ایجاد کنید.

طرز تهیه مرغ بریان خوشمزه

۳. بر زیر و روی پوست مرغ کار کنید!
جدا از تاثیری که چاشنی بر روی غذای ما می‌گذارد، کیفیت و خوش طعمی مرغ بریان می‌تواند به طرق دیگر نیز افزایش یابد. برای داشتن مرغ بریان عالی، لازم است که روی پوست مرغ، داخل پوست و روی گوشت سینه و ران آن کارهای ظریفی انجام داد به طوری که با جدا کردن لایه‌ها و مالیدن روغن و کره، نتیجه فوق‌العاده‌ای به دست آید. هنگام طبخ مرغ معمولا این قسمت‌ها نادیده گرفته می‌شوند؛ اما بهتر است بدانید که با خواباندن مرغ در پیاز، سبزیجات خوش عطر و برش‌های لیمو، طعم مرغ خواهید داشت.

۴. استفاده از سیخ، تاثیر شگرفی در تهیه مرغ بریان دارد!
استفاده از سیخ، روشی مفید در برشته کردن مرغ است، زیرا که استفاده از سیخ به چرخش حرارت در اطراف مرغ کمک کرده و در نتیجه باعث ترد شدن پوست و پخت کامل گوشت مرغ می‌شود و از سوختن آن نیز جلوگیری می‌کند. بعضی سیخ‌ها تخت بوده و برخی به شکل عدد ۷ هستند که هر دوی آنها بدین منظور قابل استفاده هستند.

نکات خوشمزه شدن مرغ بریان

۵. گره زدن پاهای مرغ برای داشتن یک مرغ بریان بی‌نقص
بستن مرغ چیزی جز گره زدن پاهای مرغ با نخ و نوارهای سیلیکونی نیست که نقش مهمی در برشته شدن نهایی آن داشته و منجر به پخت کامل مرغ می‌شود. نکته اینجاست که وقتی که بال‌ها و ران‌ها نزدیک بدن نگه داشته می‌شوند، قسمت پایین ران‌ها با بخشی از سینه پوشیده شده و در نتیجه رطوبت را درون مرغ حفظ می‌کند. همچنین پوشاندن مرغ با چربی، آن را به غذایی خوش رنگ و لعاب با پوستی ترد تبدیل می‌شود.

۶. در دمای مناسب مرغ را بریان کنید!
برای برشته کردن مرغ بریان، دمایی که غذا در آن پخته می‌شود؛ اهمیت به سزایی دارد و نقش یک فر با دمای مناسب را برای طرز تهیه مرغ بریان لذیذ نباید دست کم گرفته شود! بنابراین برای داشتن مرغی با پوست ترد و گوشت پخته شده، لازم است که آن را در فری داغ با دمای بین ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار دهید.

همچنین باید اجازه داد که فرایند پختن کامل شده و این فرآیند متوقف نشود، زیرا باز کردن درب فر منجر به خارج شدن هوای گرم و در نتیجه نرم شدن پوست مرغ می‌شود. بعد از بریان کردن، بهتر است مرغ را در آب مرغ قرار دهید تا کاملا مغزپخت شود.

سوران / orkidehrestaurant

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *