آشپزی

آموزش درست کردن دسر خوشمزه تیرامیسو

اگر طرفدار دسر های خوشمزه هستید ترامیسو را خیلی خوب
می شناسید ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما
عزیزان طرز تهیه دو نوع دسر تیرامیسو به دو شکل مختلف را به اشتراک
بگذاریم تا انتهای مطلب همراه ما باشید

دسر تیرامیسو

مواد لازم: • ۴ عدد تخم مرغ تازه و با کیفیت زرده را از سفیده جدا کنید

• ۴ قاشق
غذاخوری شکر

• ۵۰۰ گرم پنیر خامه ای

• یک فنجان قهوه خوری
قهوه اسپرسو رقیق شده با آب و شیرین شده با شکر

• ۳۴۰ گرم بیسکویت • می توانید در میان
بیسکویت ها از لایه های باریک موز هم استفاده کنید.

• شکلات تلخ رنده شده طرز تهیه : زرده ها را همراه با شکر بزنید.
سپس پنیر خامه ای را در آن بریزید .
۲ تا از سفیده ها را برای اینکه مخلوط به آرامی سفت شود استفاده کنید.
مخلوط را به هم بزنید.
سپس فنجان قهوه تهیه شده را در یک کاسه بریزید ( اینجا می
توانید مخلوط را مزه کنید برای اینکه مطمئین شوید همانی باشد که می خواهید).
سپس بیسکویت ها را در قهوه بریزید سعی کنید قالب به اندازه ای بزرگ باشد که بتواند مخلوط پنیر خامه
ای را نگه دارد.

آن را از مخلوط پر کنید و به مدت ۲ ساعت در جای خنک نگه دارید، سپس شکلات رنده شده
ای را که تهیه کرده اید روی آن بپاشید.
این مقدار مواد برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.

دسر تیرامیسو

دسر تیرامیسو

 

بیشتر بدانید از طرز تهیه تیرامیسو با پتی‌بور در خانه

پنیر ماسکارپونه :

۲۰۰ گرم
خامه فرم گرفته شده :

۴۰۰ گرم
بیسکویت پتی‌بور به میزان لازم

شکر: یک تا ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو به مقدار لازم

قهوه غلیظ و یا قهوه اسپرسو: یک پیمانه

► مرحله اول

برای تهیه دسر تیرامیسو ابتدا باید قهوه ای غلیظ نظیر قهوه ترک و یا قهوه اسپرسو
را در منزل تهیه کنید اگر هیچ کدام از این قهوه ها را در دسترس نداشتید می توانید
از نسکافه برای ساخت تیرامیسو با پتی بور استفاده کنید سپس به قهوه‌ای که آماده
کرده کردید به اندازه دلخواه خود مقداری شکر بیفزایید.

► مرحله دوم

در مرحله بعدی طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوییت پتی بور خامه فرم گرفته شده را تهیه
کنید می توانید خامه فرم گرفته را به صورت آماده نیز خریداری کنید سپس خامه را
با پنیر ماسکارپونه درون ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن مخلوط این مواد را هم بزنید تا کرم مانند و یکدست شوند.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی‌بور در خانه

► مرحله سوم

در این مرحله از دستور تهیه تیرامیسو با کمک قلم مویی مناسب قهوه را روی سطح
بیسکویت‌ها بمالید سپس بیسکویت‌ها را به صورت تکی تکی درون ظرفی مناسب
بچینید می‌توانید برای آغشته کردن سطح بیسکویت‌ها آنها را به صورت تکی‌تکی
درون قهوه خنک شده فرو ببرید و به‌سرعت خارج کنید که در این صورت ممکن است بیسکویت‌ها بیش از اندازه خیس و له شوند.

دسر تیرامیسو

دسر تیرامیسو

► مرحله چهارم

بعد از اینکه ته ظرف را با کمک بیسکویت‌ها به طور کامل پوشاندید با کمک
قاشق مقداری از کرم خامه‌ای را روی سطح بیسکویت‌ها بریزید سپس با قاشق روی سطح بیسکویت‌ها را صاف کنید.

دوباره یک لایه دیگر از بیسکویت های خیس خورده را روی کرم خامه‌ای بچینید.
با توجه به بزرگی ظرف دسر و میزان مواد لازم به روشی که گفته شد چند
لایه بیسکویت پتی‌بور و کرم خامه‌ای روی یکدیگر قرار دهید تا مواد تمام شوند
توجه داشته باشید که لایه بالایی این دسر باید کرم خامه‌ای باشد سپس در انتها مقداری پودر کاکائو الک شده را روی دسر تیرامیسو الک کنید.

► مرحله پنجم

در مرحله آخر طرز تهیه دسر تیرامسو با پتی بور روی ظرف دسر را با کمک سلفون
بپوشانید و دسر را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم همه مواد دسر به
خوبی با یکدیگر مخلوط شود سپس بعد از مدت زمان ذکر شده دسر را از یخچال بیرون آورید.

funiha.com / hamshahrionline

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن