آشپزی

آموزش درست کردن نان مغزدار نروژی

اگر به نان ها علاقه مندید می توانید در منزل انواع نان های
مغز دار بسیار خوشمزه فانتزی را درست کنید ما در این مطلب از
پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه نان مغزدار نروژی و
نان مغزدار ساده را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

نان مغزدار نروژی

مواد لازم جهت تهیه نان مغزدار نروژی (روند استیکه) :

آرد ۱ کیلو گرم

نمک ۳ قاشق چای خوری

پودر خمیر
ترش ۵ قاشق غذا خوری

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

آب ۴ پیمانه

دانه تخم کتان به میزان لازم

تخمه آفتابگردان به میزان لازم

نان مغزدار نروژی

نان مغزدار نروژی

 طرز تهیه نان مغزدار نروژی :

نان های عصرانه و صبحانه نروژی بسیار خوشمزه است.
نان مغزدار (روند استیکه) نروژی که نام آن برود شیوه است.

به این دستور نان ، دوستان من خودم ١ عدد تخم مرغ و ٢ قاشق ماست یا خامه و شیر
اضافه میکنم.

همه این مواد لازم را ورز می دهیم یا ۱۰ دقیقه ضربه میزنیم و ۱ساعت استراحت می دهیم.

خمیر را ورز داده و به چانه های ۱۰۰ گرمی تقسیم کرده ،در سینی فر می چینیم با کمی فاصله،
دوباره ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم.

سپس روش را با فرچه، شیر می مالیم در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا نان ها
طلایی شود.

نکاتی در تهیه نان مغزدار نروژی(روند استیکه):
می توانید این خمیر را در قالب لوف قرار دهید.
از سبوس گندم هم میتوانید استفاده کنید داخل آرد بریزید ،یا آرد سبوس دار.

این خمیر ۴ دسی لیتر آب را کامل می برد، برای اینکه نان بسیار لطیف و خوبی داشته باشد.

خمیرتان باید کاملا خیس شود و به دست می چسبد، نگران این مساله نباشید و فکر کنید که دستور شاید
ایراد داشته باشد، با همان چسبندگی ورز بدهید و موقع چانه گرفتن از کمی آرد استفاده کنید تا به دستتان
نچسبد.

اگر از قالب لوف استفاده میکنید این مقدار خمیر به ۴ قسمت تقسیم می شود.

بیشتر بدانید ازنان مغزدار نروژی

مواد لازم نان مغزدار
مواد لازم خمیر

آرد قنادی(یا۴۰ گرم)

۲ قاشق غذا خوری سرپر

آب (یا ۱ لیوان)

۲۰۰ میلی لیتر

مواد لازم داخل نان

آرد قنادی
۶۰۰ گرم

شیر ولرم
۳۰۰ گرم

کره
۵۰ گرم

شکر
۱ قاشق غذا خوری

تخم مرغ درشت
۱ عدد

خمیر مایه (یا ۱۰ گرم)
۱ قاشق غذا خوری

نمک
۱/۲ قاشق چای خوری

کنجد یا خرفه
به مقدار لازم

زمان تهیه ۹۰دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه

۱

نان مغزدار نروژی

نان مغزدار

برای تهیه نان ابتدا خمیر تانگژانگ رو درست میکنیم که مقدار ۲ قاشق آرد رو به همراه ۱لیوان آب داخل قابلمه ریخته وبا حرارت ملایم میپزیم تا به حالت فرنی برسد سپس روی آن را پوشانده تا به خوبی خنک که شد سراغ خمیر اصلی میرویم
۲
ابتدا خمیر مایع رو بهمراه شیر وشکر مخلوط کرده ودرپوش گذاشته در جای گرم تا عمل بیاید یعنی مخلوط حبابدار شود‌حدود ۱۵ دقیقه
۳
سپس داخل ظرف بزرگتری ابتدا مخلوط خمیر‌مایع سپس کره ،تخم مرغ،کره ،نمک وخمیر سرد شده تانگژانگ رو اضافه کرده ودرانتها آرد رو کم کم اضافه میکنیم،وبه مدت ۲۰تا۳۰دقیقه به خوبی ورز میدهیم خمیر ابتدا چسبنده هست بعد روی آن را پوشانده جای گرم به مدت یک ساعت استراحت میدهیم بعد این مدت خمیر آماده پختن هست

۴سپس خمیر را که من به شکل گل در آورده م شما به هر شکلی که دوست دارید حتی داخل قالب لوف تهیه کنیدمن ۸ چونه گرفته و درقالب کمری گذاشتم وداخل هر چونه به اندازه ۲ قاشق غذاخوری ازموادی که تهیه کرده بودم گذاشته وکنار هم کمی با فاصله می گذاریم تا وقت استراحت دوم جای ورآمدن داشته باشند

۵سپس روی مواد رو با دسمال دوباره به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دوم میدهیم بد رو مال که شامل زرده تخم مرغ ویک قاشق روغن مایع هست رومیمالیم وبعد ومیتوانید باکنجد یا تخم غرفه تزیین کنید وبه مدت ۴۵ دقیقه طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ تا۱۸۰ درجه پخته و برای بیشتر طلای شدن میتوانید به مدت ۱۰ دقیقه فر را از بالا روشن کنید

ایران / sarashpazpapion

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *