آشپزی

اسفناج پلو با هویج یک غذای مقوی و خون ساز برای شما

تهیه پلو با مواد افزوده همیشه عطر و بوی برنج شما را متفاوت و عالی می کند. استفاده از سبزیجات و رنگ آمیزی آن ها می تواند پلوی شما را به یک اثر هنری زیبا و البته لذیذ تبدیل کند. طرز تهیه اسفناج پلو با هویج را در پرشین وی بخوانید.

اسفناج پلو با هویج

از قدیم، مادرها اسفناج را با سیب زمینی درست می کردند و غذایی به اصطلاح با نان برای ناهار یا
شام تدارک می دیدند.
گاهی هم بورانی اسفناج درست می کردند و در کنار غذا، سر سفره می گذاشتند.
در این مطلب طرز تهیه اسفناج پلو را به شما آموزش می دهیم که غذایی متفاوت از قبل با
اسفناج درست کرده باشید.

مواد مورد نیاز اسفناج پلو با هویج

برنج (خیس شده): ۳ پیمانه

اسفناج (خردشده): ۳۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده: ۱۵۰گرم

پیاز (خلالی خرد شده): ۱عدد

هویج (نگینی خردشده): ۲ عدد

نمک و
فلفل: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

اسفناج پلو با هویج

اسفناج پلو با هویج۴

روش پخت اسفناج پلو با هویج

۱- داخل تابه ای پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا
طلایی رنگ شود.
بعد گوشت را به آن افزوده و تفت دهید.
بعد هویج را به آن افزوده و کمی تفت دهید.
سپس اسفناج را به مخلوط مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.
بعد نمک و فلفل آن را به اندازه کرده و از روی حرارت بردارید(dot) 2- برنج را داخل قابلمه ای
جوشانده، بعد آبکش کنید.
۳- برنج را داخل قابمله ریخته وروی حرارت گرم کنید سپس ته دیگ دلخواه گذشته و مخلوط اسفناج را لا
به لای برنج ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید.

خواص هوج

ماده مؤثره موجود در هویج بتاکاروتن است و پیساز ویتامین A به شمار می‌آید در واقع انواعی از آنتی اکسیدان‌ها است که تاثیر آن‌ها بر انواع بیماری‌ها به اثبات رسیده است.

این ماده ترکیبی نارنجی رنگ است که در سبزی‌ها و میوه‌های زرد تا نارنجی و برگ سبز تیره وجود دارد.

بر اساس نتایج یک تحقیق زنانی که در رژیم غذایی خود حداقل یک بار در روز از هویج، اسفناج، کلم بروکلی و کاهو استفاده می‌کنند ۷۳ درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان رحم را دارند.

اسفناج پلو با هویج

اسفناج پلو با هویج

هویج همچنین برای تقویت سیستم دفاع طبیعی بدن بسیار مفید است و بدن را بر ضد عفونت‌های ویروسی و باکتریایی تقویت می‌کند.

هویج فیبر زیادی دارد و به خصوص برای افرادی که از رژیم های لاغری استفاده می کنند و کسانی که چربی های خون بالایی دارند (کلسترول- تری گلیسرید- LDL) بسیار نافع بوده و قادر به تعدیل فاکتورهای خونی ذکر شده است به شرطی که روزانه ۱ عدد هویج خام خورده شود.

بهترین چاشنی برای هویج قدری روغن زیتون است که به آن چند قطره آبلیمو اضافه کرده باشند.

از دیگر سرطان‌هایی که بتاکاروتن یا هویج نقش چشمگیری در عدم ابتلا به آن بازی می‌کند سرطان ریه است و حتی اگر مبتلا شده باشید در کاهش سرعت پیشرفت آن و طولانی کردن مدت زنده ماندن شخص مبتلا اثرات شگرفی دارد.

ماهنامه سر آشپز ـ همشهری انلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *