آشپزی

اسموتی تمشک ، یک اسموتی فوق العاده خوشمزه

اسموتی تمشک نوشیدنی مغذی است که می توان به عنوان میان وعده هم از آن استفاده کرد. اسموتی اصولا از مخلوط انواع میوه و سبزیجات می باشد .اسموتی انواع مختلفی دارد  . با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم  اسموتی تمشک

اسموتی یکی از نوشیدنی های مورد علاقه خیلی از ماست.
حال فرض کنید به جز اسموتی، ظرف اسموتی را هم بخورید.
کاسه ی این نوع اسموتی آناناس است که خیلی ایده جالبی است.

موز ۲ عدد

شیر نارگیل ۱/۲فنجان

تمشک یخ زده ۱ فنجان

آناناس ۱ عدد

پودر شکر ۱ ق غ

طرز تهیه اسموتی تمشک:

۱- ابتدا یک آنانس رو برداشته و قسمت بالای اون رو ببرید سپس داخل آن را مقداری خالی کنید تا
به شکل کاسه در بیاد.

۲- میتونین داخل آناناس رو با قاشق اسکوپ خالی کنین تا بعدا برای تزئین از آنها استفاده کنید.

۳- تمشکهای یخ زده رو از فریزر خارج کنید و در مخلوط کن(بلندر)ریخته و تا زمانیکه مانند بستنی بشه مخلوط
کنید.

۴- بعد موز و شیر نارگیل و پودر شکر رو اضافه کرده و تا زمانیکه روان و یکدست بشه میکس
کنید.

۵- چون تمشک ترش مزه هستش بنابر ذائقه ی خودتون میتونین مقدار پودر شکر رو بیشتر کنید.
بعد در داخل کاسه آناناس بریزید.

اسموتی تمشک

اسموتی تمشک

خواص تمشک

نام اصلی این میوه زغال اخته است اما آنرا با نام های توت آبی و بلوبری هم می شناسند. بلوبری از
درختچه هایی خمیده که دارای طولی بین ۴ تا ۱۰ متر هستند به بار می آید. گل های درخت توت آبی
استکانی و زنگ مانند هستند و در رنگ های صورتی، سفید، رنگ پیرده و گاهی قرمز و سبز می باشند.
بلوبری برای سلامتی فواید بسیاری دارد مثلا باعث لاغری می شود،

تمشک قرمز در ایران بر خلاف تمشک آبی فراوان است. این میوه در استان های لرستان، گیلان، آذربایجان،
مازندران، کهگلویه و بویراحمد رشد می کنند و می توان تمشک های قرمز وحشی و جنگلی فراوانی را در
این مناطق مشاهده کرد. تمشک قرمز سرشار از خاصیت و مواد مقوی برای بدن است من جمله آنتی
اکسیدان و انواع ویتامین ها. به منظور درمان آنفولانزا و دیابت نیز، عصاره تمشک قرمز می تواند مفید باشد.
تمشک سیاه:
تمشک سیاه را می توان در بسیاری از مناطق جهان که دارای آب و هوایی معتدل و البته کوهستانی هستند
مشاهده کرد. تمشک سیاه از بوته هایی خاردار به عمل می آید. در نقاط مختلفی از جنگل های ایران می توان
شاهد رویش تمشک های سیاه وحشی و جنگلی بود. مخصوصا در نقاطی که تقریبا محوطه ای خالی دیده می
شوند امکان مشاهده تمشک جنگلی بیشتر است.

خواص تمشک

خواص تمشک

خواص و فواید درمانی تمشک

سرطان های ریه، سینه، مثانه و مری را می توان با خواص تمشک کنترل کرد. تمشک سرشار از الاگیک اسید
است که میتواند از اینگونه سرطان ها جلوگیری کند. این ماده که آنتی اکسیدانی بسیار قوی است، تولد سلول
های سرطانی در بدن را کاهش می بخشد.

در چند مطالعه ای که بر روی تمشک سیاه صورت گرفت، مشخص شد که آنها در مورد سرطان سینه برای
تغییر ژن ها و بازگرداندن آنها به حالت طبیعی موثر هستند و به درمان کمک می کنند. همچنین خواص تمشک
سیاه برای سرکوبی فعالیت های تومور موثر است که این خاصیت در جمیع سرطان ها کاربرد دارد.

هم تمشک و هم چای تمشک هضم غذا را کیفیت بخشیده و درمانی برای مشکلات معدوی و دستگاه گوارشی
محسوب می شوند. این میوه ترش به عنوان یک ملین عمل کرده و یبوست را درمان می کند.

سوران  –  همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن