آشپزی

اسموتی موز و ماست یک میان وعده عالی و مقوی

در این روزهای گرم و تابستانی درست کردن یک اسموتی خنک و مقوی می تواند
حال شما را جا بیاورد و اگر این اسموتی مقوی نیز باشد بسیار خوشایندتر خواهد بود
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه اسموتی موز و ماست را
آموزش دهیم

اسموتی موز و ماست

مواد لازم

۲ قاشق چای خوری تخم کتان

۱ عدد موز

۱/۲ پیمانه ماست کم چرب

۱ قاشق چای خوری عسل

۲/۳ پیمانه یخ

طرز تهیه

۱- به
یک موز تقریبا ۱۷۰ گرمی نیاز دارید.

۲- در صورت تمایل میزان عسل را بیشتر کنید.تخم کتان را در مخلوط کن
ریخته و برای حدود ۳۰ ثانیه بزنید تا پودر شود.

موز، ماست، عسل و قطعه های یخ را اضافه کنید و مواد را دوباره بزنید تا کاملا پوره و غلیظ شوند.

اسموتی موز و ماست

اسموتی موز و ماست

بیشتر بدانید از خواص موز

کاهش فشار خون

موز سرشار از مواد مغذی و به ویژه پتاسیم است. مطالعات فراوانی در تایید فایده
مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم مانند موز در کاهش فشار خون انجام شده است.
پتاسیم به تنظیم عملکرد قلب و تعادل مایعات در بدن کمک می‌کند که عامل مهمی
در تنظیم فشار خون در فرد است. هر موز به طور متوسط ۴۴۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد.

رفع گرفتگی عضلات

پایین بودن سطح پتاسیم در بدن خطر گرفتگی عضلات را افزایش می‌دهد و موز منبع خوبی
از پتاسیم است. نتایج یک مطالعه نشان داده است که مصرف موز یک ساعت قبل از
ورزش سطح پتاسیم را پس از تمرین بالا نگه داشته و از گرفتگی عضلات جلوگیری می‌کند.

اسموتی موز و ماست

اسموتی موز و ماست

تسکین علائم آسم در کودکان

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که مصرف موز به مقدار زیاد می‌تواند از بروز خس خس
سینه در کودکان مبتلا به آسم جلوگیری کند. البته لازم به ذکر است که حساسیت به موز می‌تواند علائم آسم را تشدید کند؛ هرچند چنین حساسیتی نسبتا نادر است.

درمان زخم معده

با توجه به وجود مقادیر بالای فیبر محلول پکتین در موز مصرف این میوه دستگاه گوارش
را تسکین می‌دهد. پکتین موجود در موز به تنظیم عملکرد روده کمک می‌کند و می‌تواند
درمانی برای زخم‌های گوارشی باشد. موز حاوی ترکیباتی به نام مهارکننده‌های پروتئاز
است که به از بین بردن باکتری‌های مضر چون هلیکوباکتر پیلوری، که مسوول بروز اغلب زخم‌های معده است، کمک می‌کند.

تقویت بینایی

موز منبعی غنی از ویتامین A است که به ویژه در نور کم باعث تقویت بینایی می‌شود. نتایج تحقیقی که در دانشگاه کوئینزلند استرالیا انجام گرفت، نشان می‌دهد که موز یک منبع غذایی مناسب برای جبران کمبود ویتامین A است.

آشپزباشی / ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *