آشپزی

اسنک خرما مقوی و مورد علاقه بچه ها

اسنک خرما دسری مقوی برای کودکان و بزرگسالان است. این اسنک از پرطرفدارترین دسر  می باشد که میتوان به عنوان میان وعده گزینه بسیار مناسبی برای خانواده باشد . با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم اسنک خرما :

خرما بدون هسته: ۴۵عدد

پودر نارگیل: سه چهارم پیمانه

کنجد: یک سوم پیمانه

کره : دو قاشق غذاخوری

دارچین : یک قاشق چایخوری

 طرز تهیه اسنک خرما :

خرما های بدون هسته را در یک ظرف نچسب ، همراه با کره روی حرارت ملایم قراردهید.
در ظرف را بگذارید تا خرماها در عین سرخ شدن در حدود یک ربع کاملا نرم و پخته شوند.
گاهگاهی زیر و روکنید تا یکنواخت تفت داده شوند.دارچین را روی ان پاشیده با پشت قاشق
یا هر وسیله دیگری، انها را کاملا خمیر و یکدست کنید.از رویحرارت برداشته، ‍پودر نارگیل و کنجد
را اضافه کنید و حسابی هم زده تا کاملا ترکیب شوند و مثل حلوااز ظرف جدا شوند .

در ظرف چرب شده پهن کنید و بعد از سرد شدن برش دهید اسنک خرما این اسنک را زمانی
که هنوز گرم بود بریدم .اما زمانی که کاملا سرد است خیلی شارپ برش میخورد.میتوانید انها
را خیلی ریزتر از حبه های قند بریده و مثل عکس در یک ظرف در دار برای مدتهایطولانی نگه دارید
و همرا چای و حتی قهوه نوش جان کنید.اوایل تنها من این اسنک را با قهوه میخوردم و همسرم
و بچه ها باید حتما قهوه را با شکرشیرین میکردند اما حالا اونها هم طرفدار شدن.

پیشنهاد میکنم با این اسنک قهوتون رو هم رژیمی کنید، گرچه کره موجود در این اسنک کم است، اما نیاز
به کرم در قهوه را هم برطرف میکند و همراه خوبی برای بلک کافی است اسنک خرما این هم مدل خرماهای
بدون هسته، که در این رسپی استفاده میکنم.خوشگل نیست اما گوشتی ، چویی و کمی مثل پاستیل
سفت و جویدنیه و اینکه اصلا شیره ندارد.

اسنک خرما

اسنک خرما

مهمترین خواص خرما

خرما درختی پایدار با ۱۴ گونه شناخته شدهدر جهان میباشد و میوه آن بسیار پرخاصیت ودر کشورهای
عربی به عنوان یک غذای اصلیکاربرد دارد. ایران یکی از اصلی ترین تولید کنندگان خرمای مرغوب است.
میوه و هسته خرماهم از نظر غذایی ارزش داشته و هم در طب و درمان بیماریها کاربرد دارد. مهمترین
خواصخرما شامل خاصیت تب بر، آرامبخش به ویژه هسته آن، ضد سرطان، محرک و تقویت کننده قوای
جسمانیو نیروی جنسی است. مصرف خرما ضعف، سستی و بیحالی را از بدن دور میکند.

ونساز: یکی از مهمترین خواص خرما خاصیت خونسازی است. خرما غنی از آهن، فولات و اسید فولیک
است که برای خونسازی بسیار مفیدبوده و درمان مناسبی برای کم خونی ناشی از فقر آهن است.
فولات موجود در خرما بهعنوان یک ماده غذایی خون ساز معرفی شده است. خوردن خرما برای همه
افراد به ویژه زنان باردار به دلیل سرشار بودن ازفولیک اسید مفید است.

خواص خرما

خواص خرما

اجزا و ارزش غذایی خرما

انرژیزا: خرما دارای کربوهیدرات فراوان است و از اینرو از خاصیت انرژی زایی و بالا بردن قوای جسمانی
بدن فرد برخوردار است. خوردن خرمابرای ورزشکاران قبل از مسابقات بسیار مفید بوده، برای بچه ها
نیز میان وعده بسیارمغذی و مفید میباشد.تقویت دید: میوه خرما به دلیل دارا بودن زئاکسانتینو ویتامین
آ، برای سلامت چشمها مفید بوده و باعث تقویت دید می شود.

کنترل فشار خون: خرما داری سدیم پایین و میزانپتاسیم بالایی است و از همین جهت برای کنترل فشار
خون بالا مفید است. خوردن خرمابه بیمارن دارای فشار خون بالا توصیه میشود.تقویت نیروی جنسی: استفاده
از خرما باعث تقویتنیروی جنسی شده، مصرف آن به همراه شیر بز از مهمترین تقویت کننده های جنسی
طبیعی محسوب میشود.

اشپزی من در کانادا  – بانیما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *