آشپزی

اسنک شکلاتی با برنجک ، یک دسر فوق العاده با کره بادام زمینی

اسنک شکلاتی با برنجک ، یک دسر فوق العاده با کره بادام زمینی آشپزی و شیرینی

ما در این مطلب قصد داریم اسنک شکلاتی با برنجک ، یک دسر فوق العاده با کره بادام زمینی را به اشتراک بگذاریم

اگر دلتان یک دسر خاص و متفاوت می خواهد حتما اسنک برنجک را امتحان کنید
ما ر این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما  طرز تهیه اسنک شکلاتی با برنجک ،
یک دسر فوق العاده با کره بادام زمینی را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای
این مطلب همراه ما باشید

اسنک شکلاتی

این اسنک برای کودکان بسیار مناسب است و به احتمال زیاد آن را دوست خواهند داشت.
مواد مورد نیاز برای درست کردن آن هم همیشه در دسترس هست و مراحل پخت خاصی هم ندارد.

 

مواد لازم (۱۶ نفر)
۲ پیمانه کره بادام زمینی

۳ پیمانه مارشمالو

۳ پیمانه برنجک

۱٫۵ پیمانه اسمارتیز

۲ پیمانه چیپس شکلات

اسنک شکلاتی

اسنک

طرز تهیه
کره بادام زمینی و مارشمالو را درون یک شیرجوش متوسط ریخته و روی حرارت ملایم آن ها را هم بزنید تا کاملا آب شوند.سپس از
روی حرارت برداشته و یک پیمانه اسمارتیز و برنجک را به آن بیفزائید.آن ها را تا زمانی که کاملا با
هم یکدست شوند، هم بزنید.مخلوط را درون یک پیرکس مربعی بریزید.چیپس شکلات را آب کنید و روی مخلوط بریزید.یک پیمانه
کره بادام زمینی را نیز آب کنید و روی اسنک بریزید.
نصف پیمانه اسمارتیز را اضافه کنید.آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا سفت شوند.سپس
به اندازه های دلخواه برش داده و سرو کنید.

بیشتر بدانید از خواص کره بادام زمینی

۱٫ منبع غنی پروتئین محسوب می شود:
حدود ۱۰۰ گرم از کره بادام زمینی حاوی ۲۵ تا ۳۰ گرم پروتئین می باشد. این پروتئین ها
در بدن به آمینو اسیدها تجزیه می شده و توسط تک تک سلول ها برای ترمیم بدن استفاده می شوند.

۲٫ سطح کلسترول خون را کاهش می دهد:
میزان چربی های موجود در کره بادام زمینی، تقریبا برابر با میزان چربی های موجود در روغن
زیتون می باشد. کره بادام زمینی حاوی هر دو نوع چربی های تک اشباع نشده و چند اشباع
نشده می باشد که هر دو نوع آن برای حفظ سلامتی ضروری می باشند. این چربی ها اشباع
نشده می باشند و مصرف آن ها به هیچ عنوان سلامت قلب را تهدید نمی کند. چربی های اشباع نشده (مفید) موجود در کره بادام زمینی باعث کاهش سطح کلسترول خون می شوند.

اسنک

اسنک

۳٫ احتمال ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد:
با مصرف منظم کره بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت نوع دو کاهش می یابد.
کره بادام زمینی علاوه بر این که حاوی مقادیر بالایی از پروتئین می باشد، منبع غنی
از چربی های اشباع نشده (مفید) نیز محسوب می شود. چربی های اشباع نشده
منجر به تحریک عملکرد انسولین در بدن می شوند. طبق تحقیقات اثبات شده است
که با مصرف منظم کره  بادام زمینی و دیگر انواع مغزیجات احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم به طرز چشمگیری کاهش می یابد.

روزیاتو / ihsorg

۲۰۲۱-۰۹-۱۹ / گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *