آشپزی

املت پیازچه و پنیر

طرز تهیه املت پیازچه و پنیر بسیار ساده است و این صبحانه خوشمزه با چند عدد تخم مرغ و کره ، و پنیر و سبزیجات خرد شده تازه درست می‌شود. برای تهیه ی این غذای خوشمزه با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم املت پیازچه و پنیر

تخم مرغ ۱ عدد

– پنیر بی نمک ۵۰ گرم

– پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

–جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

– فلفل قرمز ۱ قاشق غذاخوری

– کره ۵۰ گرم

املت پیازچه و پنیر

املت پیازچه و پنیر

طرز تهیه ی املت پیازچه و پنیر

چگونگی تهیه ابتدا پیازچه را کمی تفت می دهیم سپس تخم مرغ و جعفری خرد شده و ,
فلفل قرمز و پنیر را با هم مخلوط کرده در آخر پیازچه ها را هم مخلوط کرده و درون تابه که با کره چرب کرده ایم سرخ  می کنیم.

خواص پیازچه (طبیعت و خواص درمانی)

خواص پیازچه بسیار شبیه به خواص پیاز و البته تا حدودی خواص تره است. پیازچه دارای خاصیت ضد میکروب،
ضد سرطان، ضد چربی، ضد فشار خون و ضد التهاب است.
همچنین مصرف پیازچه تاثیر زیادی در جلوگیری و کاهش چربی، قند و فشار خون دارد .
و به دلیل دارا بودن مواد آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ موثر است.

املت پیازچه و پنیراز دیدگاه طب سنتی

طبع پیازچه گرم و خشک است. برخی از مهمترین خواص درمانی این سبزی پرخاصیت عبارتند از:

پیازچه با اسامی مختلف مثل پیاز بهاره، پیاز سبز، پیاز ولز (نام منطقه‌ای در انگلستان) و آلیوم فیستولوزوم (Allium fistulosum) شناخته می‌شود. پیازچه در سراسر دنیا کاشته و مصرف می‌شود،
اما درواقع بومی چین است.

پیازچه با دستهٔ دیگری از سبزیجات مشابه مانند تره‌فرنگی، پیاز کوهی و موسیر ارتباط نزدیکی دارد.
هرچند که ممکن است تمام این گیاهان در خانواده مشابهی باشند، اما از نظر عطر و طعم و ظاهر با هم تفاوت دارند.
به‌عنوان‌مثال تره‌فرنگی بزرگ‌تر است و کمی طعم شیرین دارد.
از طرف دیگر پیاز کوهی از یک گیاه با گل‌های بنفش به دست می‌آید که فقط ساقه‌های توخالی آن به‌عنوان تزیین یا چاشنی غذا استفاده می‌شود.

درضمن موسیر گیاهی با ساقهٔ بلند سبز و پیازی کشیده و قهوه‌‌ای است که در دستهٔ سیر قرار می‌گیرد.
این گیاه معمولا عطر و طعمی قوی‌تر از پیاز سبز دارد،، اما طعم آن نسبت به پیاز ملایم‌تر است.
گیاه پیازچه یک ساقهٔ بلند سبز و یک پیاز سفید باریک دارد و قبل از اینکه قسمت پیاز آن متورم و بزرگ شود،
برداشت می‌شود و همین موضوع پیازچه را از سایر اعضای این خانواده متمایز می‌کند.
اما پیاز بهاره کاملا رشد می‌کند و اندازه‌ پیاز آن بزرگ‌تر است و عطر و طعم بیشتری دارد.

خواص پیازچه

خواص پیازچه

 خاصیت و خواص شگفت انگیز پیازچه

هر دو بخش پیازچه (ساقه و پیاز) خوراکی است و می‌توان از آن در پخت‌و‌پز استفاده کرد.
بخش سبز بالایی طعم ملایمی دارد و عطر و طعم بخش سفید پیازچه تندتر است و طعمی شبیه به پیاز دارد.
هرچند که از پیازچه در بسیاری از غذاهای منحصربه‌ فرد در سراسر دنیا استفاده می‌شود,

اما این گیاه در تعدادی از غذاهای آسیایی و به‌ویژه در غذاهای چینی، ژاپنی و کره‌ای به‌عنوان مادهٔ اصلی به‌کار می‌رود.

پیازچه به‌همراه سایر سبزیجات این خانواده به دلیل تنوع و خواص فوق‌العاده‌ای که برای سلامتی دارند،
به‌عنوان ترکیب اصلی در رژیم‌های غذایی مختلف استفاده می‌شوند. میزان کمِ کالری و مواد غذایی زیاد،
پیازچه را به یکی از گزینه‌های عالی برای استفاده در رژیم‌های غذایی تبدیل می‌کند.

پس اگر به‌دنبال کاهش وزن هستید، این خوراکی لذیذ را از دست ندهید.
همچنین میزان فیبر موجود در پیازچه بسیار بالاست و تنها با ۳۲ کالری می‌تواند ۱۰ درصد از نیاز روزانهٔ شما به فیبر را تأمین کند.

فیبر برای مدت طولانی‌تری به شما احساس سیری می‌دهد؛ در نتیجه کمتر گرسنه می‌شوید و با این روش به کاهش وزن‌تان کمک می‌کند.

مجله دلتا  – عصر ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن