آشپزی

با جدیدترین مدل درست کردن ماکارونی آشنا شوید

با جدیدترین مدل درست کردن ماکارونی آشنا شوید آشپزی و شیرینی

ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه ماکارونی با پاستا را به اشتراک بگذاریم

ماکارونی و پاستا دو غذای بسیار محبوب در بین افراد به خصوص کودکان است
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم طرز تهیه ماکارونی با پاستا بسیار
خوشمزه و خاص به شکل متفاوت تر  را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

طرز تهیه ماکارونی با پاستا

مواد اولیه :
بادنجان بزرگ: دو عدد

پاستای فرمی درشت: دو پیمانه

گوجه فرنگی: دو عدد

پنیر سفید:
۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای رنگی: یک عدد

نمک و فلفل سیاه نیم کوب: به میزان لازمریحان تازه: چند عددروغن: به میزان
لازم

طرز تهیه :
ابتدا بادنجان ها را کبابی و به تکه های درشت خرد می کنیم.آب را به جوش آورده، یک قاشق
نمک و روغن مایع در آن ریخته و پاستا را به آن اضافه می کنیم و طبق دستورالعمل می پزیم.پاستا
را آبکش کرده درون ظرف ریخته مقداری روغن به آن اضافه نموده هم می زنیم.سپس بادنجان کبابی را افزوده گوجه
فرنگی های خرد شده را در کمی روغن سرخ می کنیم.فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کرده و
تفت می دهیم تا نرم شود سپس به پاستا می افزاییم.نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و در ظرف
مورد نظر می کشیم.پنیرهای خرد شده را به همراه برگ های ریحان روی مواد ریخته و سرو می کنیم.

طرز تهیه ماکارونی با پاستا

طرز تهیه ماکارونی با پاستا

بیشتر بدانید از ارزش تغذیه‌ای ماکارونی

ارزش تغذیه‌ای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه‌ی ماکارونی از آن استفاده می‌شود.
این ماده‌ی غذایی غنی از نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود ۷ تا ۸ برابر کم‌تر از میزان
نشاسته‌ی آن است. از نظر عناصر معدنی به خصوص آهن و روی، در مقایسه با غذا‌های دیگر که منبع
اصلی املاح معدنی و ویتامین‌ها هستند، در حد متوسطی است.

تجزیه‌ی اسید‌های آمینه‌ی ترکیبات پروتئینی ماکارونی در مقایسه با ترکیبات پروتئینی غذا‌های دیگر
مانند شیر، تخم مرغ و پروتئین سویا که روزانه مصرف می‌کنیم، نشان می‌دهد که از نظر اسید آمینه‌ی
ضروری لیزین در حد پایینی قرار دارد و به دلیل همین محدودیت اسید آمینه‌ای، ارزش تغذیه‌ای آن کاهش می‌یابد؛
بنابراین فاکتور ارزش بیولوژیکی و فاکتور میزان پروتئین ماکارونی در مقایسه با تخم مرغ و گوشت پایین‌تر است.

طرز تهیه ماکارونی با پاستا

طرز تهیه ماکارونی با پاستا

از طرفی این ارزش تغذیه‌ای ماکارونی از مرحله‌ی خرید در سوپر مارکت تا پختن آن و قرار گرفتن روی
میز غذا دست خوش تغییر می‌شود. در بعضی از موارد نزدیک به ۲۰ درصد ترکیبات انرژی‌زای آن به
هنگام پخت از دست می‌رود، اما باید به خاطر داشته باشیم که ماکارونی هیچ‌گاه به تنهایی و
بدون چاشنی خورده نمی‌شود. ماکارونی محصولی نیمه فرایند شده است که در تهیه‌ی آن؛
فانتزی بودن، نوآوری و حتی علم تغذیه سهم زیادی دارد. از دیدگاه تغذیه‌ای ماکارونی دارای
ویژگی‌های زیر است: – ارزش انرژی زایی بالایی که به طور عمده از طریق قند‌ها تأمین می‌شود؛ ارزش چربی کم یا خیلی کم؛ قابلیت هضم آسان؛ مواد زائد کم.

 

ایران / fardanews

۲۰۲۱-۰۹-۲۴ / گردآوری:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *