آشپزی

با پوست کدو بورانی درست کنید

کدو سبز جز آن دسته از سبزیجاتی است که حتما باید در رژیم
غذایی خود به دلیل خواص زیاد بگنجانید ما در این مطلب از
پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه کدو بورانی و
خواص آن آشنا کنیم

کدو بورانی

مفهوم بازیافت را که می دانید.
همان مبحثی که از دورریختی ها وسیله با کاربرد دیگری درست می کنند.
این هم یک غذای بازیافتی است.
تعجب نکنید.
شما مطمئنا پوست کدو سبز را که نمی خورید.
یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم کدو ها را خوب بشویید و پوست آن ها را بعد از کندن به یک
غذای دیگر خوشمزه ای برای شام تبدیل کنید.
بله درست متوجه شدید منظورمان آماده کردن غذایی با پوست کدو است.بورانی کدو که حتما خورده اید این هم بورانی پوست آن است

مواد لازم برای ۱ نفر
۱۰ الی ۱۵ عدد پوست کدوی سبز

۱ عدد پیاز بزرگ

۵ حبه سیر

۱۰ ق س سرپر ماست

۱ ق س سرپر رب‌گوجه فرنگی

روغن مقداری برای سرخ کردن

۳/۱ ق چ زرد چوبه نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
۱ ابتدا پوست کدوها را با چاقوی تیز
یا پوست‌کن کمی ضخیم‌تر بکنید و به صورت قطعات ریز یک سانتی‌متری خرد کنید.
پیاز را بعد از پوست کندن، شسته و به صورت خلالی خرد کنید.
حالا تابه‌ای آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید.

 

طرز تهیه کدو بورانی

۲ابتدا پیازهای خلالی‌شده را در آن تفت دهید سپس پوست ریز‌شده کدو را همراه زردچوبه به پیاز داغ
اضافه کرده و به مدت یک ربع در روغن سرخ کنید.
پس از آن، نصف فنجان آب به مخلوط افزوده و در ظرف را بگذارید تا پوست کدو خوب بپزد.
البته در این میان ۵ حبه سیر را نیز پوست کنده و سپس با رنده ریز در غذا رنده کنید.

 

۳٫
بعد از ۱۰ دقیقه، رب‌گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و ۱۰ دقیقه دیگر
صبر کنید تا غذا پخته شده ، به روغن بیفتد.

۴٫
پس از طی این مدت، ۱۰ قاشق سوپ‌خوری ماست را به این مخلوط اضافه کنید.
با اضافه کردن ماست، غذا شل شده و شبیه به یک سوپ نارنجی رنگ می‌شود؛ به خصوص اگر ماست شل
باشد و غلظت کافی نداشته باشد ولی نگران نباشید؛ ابتدا نمک و فلفل مورد نیاز را به غذا بیفزایید سپس
آن را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت مرتب هم بزنید زیرا وجود ماست باعث می‌شود که غذا زود بسوزد.
این کار را آن قدر تکرار کنید تا غذا غلظت بیشتری پیدا کرده و آماده شود.

نکته: به جای پوست کدو از لوبیا سبز هم می‌توانید با همین روش استفاده کرد.
در انتها روی آن را با گوشت چرخ کرده تزیین کنید.

بیشتر بدانید از خواص کدو سبز

کدو سبز جز مواد غذایی است که علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد حاوی
میزان زیادی آب می باشد. کدو را می توان هم به صورت خام یا آب پز خورد
یا به صورت پخته شده مثل بورانی اما بهترین نوع مصرف ان خام است. در این مقاله بیشتر در مورد خواص کدو بخوانید.

 

طبع کدو سبز سرد و تر می باشد.

کدو سبز حاوی مقادیر بالایی انواع ویتامین C، ویتامین های B از جمله فولات و ویتامین A و مواد معدنی از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، فسفر و کربوهیدرات، پروتئین و فیبر می باشد.

 

کدو سبز خام را می توان در انواع سالاد استفاده کرد، کدو سبز پخته را می توان برای تهیه انواع سوپ، خورش و کوکو و کتلت استفاده کرد.

 

بهتر است بدانید که مصرف کدو سبز خام و پخته با پوست بهتر است چون پوست آن سرشار از آنتی اکسیدان بتا کاروتن است و بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

 

کدو سبز؛ ضد سرطان

کدو حاوی مقدار زیادی مواد ضد سرطان و آنتی اکسیدان است و مصرف آن از بروز سرطان و پیری زودرس سلول ها جلوگیری می کند.

 

خوردن سبزیجاتی با فیبر بالا از جمله کدو سبز باعث می شود سموم سرطان زا از سلولهای کولون دفع شده و فولات و بتاکاروتن و ویتامین C موجود در آن از این سلولها در برابر موادشیمیایی که باعث سرطان کولون می شوند محافظت می کند.

مجله آشپزی مثبت / beytoote

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *