آشپزی

برای روز پدر رولت خامه ای درست کنید !

رولت ها یکی از شیرینی های مورد علاقه بیشتر افراد هستند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه رولت خامه ای برای مناسبت های مختلف به همراه نکات کلیدی را به اشتراک بگذاریم.

طرز تهیه رولت خامه ای

رولت خامه ای یک شیرینی بسیار خوشمزه است که می توانید در میهمانی های خود از آن استفاده کنید.
می توانید این شیرینی خوشمزه را برای جشن روز پدر درست کنید.

مواد لازم  :

تخم مرغ=۵ عدد

شکر=۱۵۰ گرم

آبجوش=۲/۱ استکان

شربت=۴/۱ استکان

آرد=۱۵۰ گرم

خامه فرم گرفته=بمقدار لازم

شکلات برای تزئین=بمقدار لازم

طرز تهیه رولت خامه ایطرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه :

۱-زرده و سفیده تخم مرغ را
از هم جدا کنید.

۲- زرده ها را شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید.

۳-آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.

۴-شربت را به این مواد بیفزایید.

۵-سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد.
بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.

۶-آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.

۷- کف یک سینی ۴۰ در ۶۰ سانتیمتری را کاغذ بیندازید.

۸- مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید

۹-و در فری که با آخرین
درجه گرم کرده اید،به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

۱۰- بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید،روی آن را بپوشانید تا خنک شود.

۱۱-رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید.
سپس آن را لوله کنید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید.

۱۲-بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید

۱۳-و دوباره آن
را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.

۱۴-روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.

بیشتر بدانید از نکات مهم در تهیه رولت خامه‌ای:

اگر برای فیلینگ رولت و کاور کیک شکلاتی خامه شکلاتی دوست دارید به این ترتیب عمل کنید: به ازای هر کیلو خامه قنادی، ۷۰ گرم پودر کاکائوی مرغوب الک شده به خامه فرم گرفته اضافه کنید (برای ۲۵۰ گرم خامه حدود ۲۰ گرم پودر کاکائو). هرچه کیفیت پودر کاکائو بهتر باشد کرم تیره تری بدست خواهید آورد. یک روش دیگر این است که پودر کاکائو را با مقدار خیلی کم آب مخلوط کرده به صورت خمیری که درآمد به خامه می توانید اضافه کنید.
اگر می‌خواهید رولت را برای ۱۰ الی ۱۲ نفر درست کنید مقدار مواد این دستور پخت رولت در طرز تهیه رولت خامه‌ای شکلاتی یا ساده را دو برابر کنید.

طرز تهیه رولت خامه ایطرز تهیه رولت خامه ای

طرز تهیه رولت خامه‌ای بدون فر

اگر فر ندارید می‌توانید کیک رولت را به راحتی بدون فر و در ماهیتابه رژیمی دو طرفه درست کنید. برای این کار کف یک تابه را با مقداری کره آب شده چرب کنید و سپس کاغذ روغنی بیندازید. مایه رولت را روی کاغذ روغنی بریزید و مواد را با پشت قاشق به آرامی صاف و یکدست کنید. سپس واشر قرمز دور تابه را جدا کنید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید کیک رولت روی شعله ملایم گاز بپزد

بعد از بیست دقیقه با نوک چنگال یا خلال دندان وسط کیک را چک کنید. اگر مایه کیک به نوک خلال دندان نچسبید کیک آماده است و باید آن را برگردانید. تا طرف دیگر آن هم طلایی شود. تابه را برگردانید و ۷ دقیقه دیگر صبر کنید تا کیک رولت کمی طلایی شود نه بیشتر. سپس کیک رولت را از ماهیتابه با کاغذ روغنی خارج کنید و روی توری سیمی بگذارید و به همان ترتیب گفته شده در بالا عمل کنید.

نمناک

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *