آشپزی

بورانی لبو

اکر به دنبال یک دورچین عالی و یک  مکمل خوب در کنار غذاها هستید ما به شما
حتما بورانی لبو را پیشنهاد می دهیم ، این بورانی رنگ بسیار فوق العاده ای دارد و
برای انوع تزئینات بسیار ایده ال است ما در ادامه مطلب از پرشین وی قصد داریم
از خواص و طرز تهیه این بورانی برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

بورانی لبو

مواد لازم: لبو ماست

نمک فلفل سیر

(البته در صورتیکه که چند روز آینده تعطیل باشه ) می تونید از
پودر سیر هم استفاده کنید.

طرز تهیه: * برای بورانی نمی شه مقدار مشخص کرد چون بعضی ها دوست دارن ماستش بیشتر باشه و بعضی
ها دوست دارن لبو یا اسفناج یا …بیشتر باشه .

بورانی لبو

بورانی لبو

حالا اگه اصرار دارین من مقداری رو که استفاده کردم رو می گم .
۳ تا دونه چغندر رو پوست بگیرین بعد برش بدین و بذارین داخل قابلمه یا همین ظرفهای سفالی بپزه (
بخاطر این برش می دیم که سریع تر بپزه).یا اگه لبوی آماده می خواین بگیرین من ۳۰۰ گرم لبو استفاده
کردم.

* بعد لبوهای پخته شده رو داخل غذا ساز بندازین تا خرد بشه (می تونین نگینی هم خرد کنید).
* بعد یه لیوان ماست بهش اضافه کنید و نمک و فلفل هم بریزید.بورانی خوشرنگ لبو آماده است نوش جان۰

بیشتر بدانید از رابطه‌ لبو و فشار خون

طی پژوهشی که در دانشگاه کوئین مری در لندن انجام شد، مشاهده شد آب چغندر فشار خون را در عرض ۴ هفته پایین می‌ آورد. بر اساس گفته‌ متخصصان علتش وجود نیترات است که بدن آن را به اکسید نیتریک تبدیل می‌ کند و در این فرآیند عروق خونی باز می‌ شود.

پژوهش دیگری که در دانشگاه نیوکاسل لندن انجام شد یافته‌های مشابهی داشت: نیترات غیرارگانیک و مکمل آب لبو به کاهش فشار خون کمک می‌کند. این می‌تواند برای کسانی که در معرض بیماری قلبی عروقی هستند مفید باشد.

لبو می تواند فشار خون سیستولیک را به طور متوسط ۴-۵ واحد کاهش دهد.

بهتر است بدانید، مصرف ۲۵۰ میلی‌لیتر آب لبو در روز خیلی موثرتر از بیشتر داروهای ضد فشار خون است. اما حتما قبل از آن با پزشک‌تان مشورت کنید.

بورانی لبو

بورانی لبو

تاثیر مصرف لبو بر خطر بیماری قلبی و سکته

نیترات موجود در لبو فشار خون را پایین می‌ آورد و خطر بیماری قلبی و سکته را کاهش می‌ دهد.

بر اساس یک پژوهش فقط یک هفته مصرف مرتب آب لبو می‌ تواند ثبات فشار خون را در افراد سالمندی که در معرض خطر نارسایی قلبی هستند، بهبود ببخشد.

پژوهش دیگری در آمریکا حاکی از آن است که مصرف آب لبو از سکته‌ی قلبی در اثر انسداد خون در یکی از بافت‌های قلب پیشگیری می‌ کند.

خواص لبو برای بهبود سلامت کبد
وجود کلسیم، بتائین، ویتامین‌های B، آهن، و آنتی اکسیدان لبو را به یکی از بهترین خوراکی‌ ها برای کبد تبدیل کرده‌ است همچنین لبو صفرا را رقیق کرده و باعث می‌ شود به راحتی در کبد و روده‌ کوچک جریان داشته‌ باشد و این به بهبود سلامت کبد کمک می‌ کند.

بتالین موجود در لبو به کبد کمک می‌ کند سموم را از بین ببرد. فیبر سمومی را که از کبد دفع شده‌ است پاکسازی می‌ کند و اطمینان می‌ دهد این سموم دوباره وارد بدن نمی‌ شود. همچنین لبو حاوی روی و مس است که هر دو می‌ توانند از کبد در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند.

منابع : همزن / mojnews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *