آشپزی

بژی ( نان شیرینی محلی کرمانشاه )

بژی یکی از شیرینی های سنتی و بسیار خوشمزه استان کرمانشاه است که طرفداران
زیادی دارد ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه نان شیرینی محلی کرمانشاه به
همراه نکات پخت شیرینی را به اشتراک بگذاریم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید

طرز تهیه نان شیرینی محلی کرمانشاه

مواد لازم :

ـ شیر ۱ پیمانه ـ

روغن حیوانی یک سوم پیمانه

ـ رازیانه ۲ قاشق غذا خوری

ـ
شکر ۵/۰ پیمانه

ـ آرد ۵/۳ الی ۴ پیمانه

( آرد مخصوص نان سنگک )

ـ پکینگ پودر ۱ قاشق
مربا خوری

ـ زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

ـ روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه : بژی یکی
از نان شیرینی های محلی کرمانشاه است معمولاً بژی را با روغنی بیش از این که من دستورش را دادم
تهیه ودر روغن حیوانی هم آن را سرخ میکنند و نانی مناسب صبحانه وبسیار خوشمزه است اما من با روش
خودم دستور آنرا برایتان نوشتم چون میدانم تهیه روغن حیوانی برای بسیاری از دوستان میسر نمی باشد .

رازیانه را با مولینکس خرد کنید ولی پودر نشود شیر و شکر و زعفران دم کرده و رازیانه و روغن
را با هم مخلوط کنید پکینگ پودر را در آرد بریزیدبه هم بزنید و آنرا در شیر بریزید و آن
را ورز دهید خمیر را در نایلکس بگذارید تا ور بیاید بعد از چند ساعت از خمیر گلوله های کوچکی
به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و با وردنه پهن کنید وآنرا لوله کرده در روغن سرخ کنید .

طرز تهیه نان شیرینی محلی کرمانشاه

طرز تهیه نان شیرینی محلی کرمانشاه

بیشتر بخوانید از نکات تهیه بژی

خمیر شیرینی را بیش از اندازه نازک نکنید

گاهی اوقات مشاهده می شود شیرینی ها پس از قرار گرفتن در فر و پخت، حالت
جمع شده به خود می گیرد. باید بدانید که این مشکل به زمان پهن کردن خمیر برمی گردد.
اگرهنگام پهن کردن خمیر شیرینی با وردنه، خمیر را بیش از حد کش دهید شیرینی شما پس از پخت حالت جمع شده بخود خواهد گرفت.

طرز تهیه نان شیرینی محلی کرمانشاه

طرز تهیه نان شیرینی محلی کرمانشاه

مواد شیرینی را به اندازه کافی ورز دهید

ترک خوردن شیرینی نیز دلایل خاص خود را دارد. از میان عواملی که باعث ترک
خوردن شیرین پس از پخت می شود می توان به افزودن مایعات ناکافی،
کم ورز دادن شیرینی و افزودن آرد به آب نجوشیده اشاره کرد.

شکر را به خوبی در مواد شیرینی حل کنید

پیروی از دستور پخت شیرینی اهمیت زیادی دارد به عنوان مثال اگر در دستور
پخت استفاده از پودر قند ذکر شده بهتر است طبق آن عمل شود زیرا بافت
مخصوص برخی شیرینی ها تنها با استفاده از پودر قند قابل تهیه است.
با این حال اگر در دستور پخت شکر نیز ذکر شده چنانچه شکر استفاده شده
در شیرینی بخوبی حل نشده باشد، لکه ها و یا خال هایی روی شیرینی
ظاهر خواهند شد و شکل ظاهری شیرینی را نامناسب خواهد کرد.

آشپزی رنگین / غذا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *