آشپزی

بیسکویت های کبریتیِ فانتزی خوشمزه

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه یک
بیسکوییت بسیار خوشمزه و خاص و فانتزی را به اشتراک بگذاریم در واقع بیسکویت کبریتی یکی
از شیرینی های فانتزی بسیار خاص و خوشمزه است که می توانید آن را به راحتی برای جشن هایتان استفاده
کنید

بیسکویت کبریتی

بیسکوییت های کبریتیِ فانتزی خیلی از مادرهای با سلیقه در خانه بیسکویت درست می کنند، اما اینکه بتوانند تنوعی
هم در این کار بدهند خیلی مهم است.
در این مطلب طرز تهیه نوعی بیسکوییت که به شکل قوطی کبریت در آمده است را به شما آموزش داده
ایم.
می توانید با درست کردن آن بچه ها را شگفت زده کنید(dot)
مواد اولیه:

کره ۱۲۵ گرم آرد ۲۵۰
گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری وانیل شکری ۱ قاشق چایخوری شکر ۱۲۵ گرم نمک
یک سوم قاشق چایخوری

بیسکویت کبریتی

بیسکویت کبریتی

ماده رنگی روی بیسکوییت:
سفیده تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۱۳۰ گرم آبلیمو ۲ قطره رنگ خوراکی مقداری

طرز تهیه:
۱-
تخم مرغ و کره را ۳۰ دقیقه قبل از شروع کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.

۲- کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد ،
بکینگ پودر ، نمک ، وانیل شکری و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید.

۳- پس از اضافه کردن تمام مواد آنها را با نوک انگشتان دست مخلوط کنید ، پس از اینکه خوب
ترکیب شدند کمی با دست مواد را ورز دهید ( دقت کنید خمیر به روغن نیفتد ).

بیسکویت کبریتی

۴- خمیر را داخل کیسه نایلونی بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا استراحت کند (
بدلیل وجود کره باید قبل از برش و شکل دادن خمیر را در فریزر قرار دهید تا سرد و سفت
شود).

۵- خمیر را پس از استراحت از یخچال خارج کنید و روی سطح کار به قطر ۱-۲ سانتیمتر باز کنید
سپس نوارهایی به طول یک انگشت از خمیر برش بزنید.

۶- کف سینی کاغذ روغنی بیندازید ، نوارهای خمیری را با فاصله در سینی فر بچینید و داخل فری که
از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید
( بدلیل تفاوت دمای هر فر بهتر است در این مدت جلوی در فر بیسکوییت ها را زیر نظر داشته
باشید).

۷- برای تهیه قسمت رنگی بیسکوییت باید سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا
حالت برفی پیدا کند ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) سپس پودر قند ، آبلیمو و رنگ خوراکی را
اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.

۸- سر بیسکوییت ها را پس از خنک شدن داخل این کرم بزنید سپس روی لبه میز قرار دهید تا
در معرض هوا خشک شود ( مدت ۱-۲ ساعت زمان برای خشک شدن کرم لازم است ) ، پس از
خشک شدن کرم میتوانید بیسکوییت ها را داخل ظرف بگذارید و تا چند روز مصرف کنید ، این بیسکوییت های فانتزی
بهترین انتخاب برای جشن های تولد و مهمانی های دوستانه میباشد.

بیسکویت کبریتی

بیسکویت کبریتی

بیشتر بدانید از ترفند های پخت شیرینی خانگی :

فر را قبل از استفاده حتما روشن کنید(معمولا ۳۰دقیقه )
قالبی که برای پخت شیرینی استفاده می کنید باید قبل از استفاده چرب کنید.
اگر به دنبال پف زیاد برای شیرینی و کیک هستید سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را به خوبی بزنید .
مواد اولیه را به مدت نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.
در اندازه گیری مقدار اولیه مواد سختگیری زیادی داشته باشید چون نباید اندازه مواد اولیه کم و زیاد شود.
شیرینی هایی که بافت نرمی دارد درون ظرفی که درب آن پوشیده است و هوا داخل آن نمی رود بگذارید تا خشک نشود.
شیرینی ها خشک را درون ظرفی که هوا در آن نفوذ می کند قرار دهید برعکس شیرینی های نرم.
وقتی شیرینی های خشک را از فر خارج کردید اجازه دهید سرد شود و سپس آن را از قالب مخصوص خود خارج کنید.
از مواد اولیه سالم و تازه استفاده کنید(مخصوصا بکینگ پودر و جوش شیرین)
توجه داشته باشد که مواد را نباید زیاد مخلوط کنید چون باعث چسبندگی زیاد مواد اولیه می شود.

ایران / bartarinha

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *