آشپزی

بیماران قلبی ماکارونی بخورند

ماکارانی یا همان اسپاگتی یکی از غذاهای بسیار پر طرفدار و
خوشمزه در جهان است ، مخصوصا کودکان آن را دوست دارند
جالب است که بدانید ماکارونی برای بیماران قلبی بسیار مفید
است در ادامه طرز تهیه ماکارانی بسیار خوشمزه را آماده خواهیم کرد

ماکارونی برای بیماران قلبی

سالانه بیش از صدها نفر در ایران به دلیل بیماری های قلبی عروقی جان خود را از دست می دهند
و همین امر سبب شده تا دیگر بیماران قلبی عروقی به سلامت خود اهمیت بیشتری بدهند.
بیشتر این افراد فکر می کنند که خوردن ماکارونی برای آنان مضر است اما بد نیست بدانند که ماکارونی جزء
محصولات کم نمک به شمار می رود و در ترکیب مواد آن اصلاً کلسترول وجود ندارد.
این امر سبب می شود تا افرادی که مبتلا به بیماری قلبی یا دیابت هستند نگرانی برای خوردن ماکارونی نداشته
باشند.

دکتر رعنا افشار، متخصص تغذیه نیز در تأیید این مطلب می گوید: «اشخاصی که به بیماری قلبی عروقی مبتلا هستند
یا از بابت بالارفتن فشار خون نگران هستند، می توانند با خیال راحت از این غذای سالم استفاده کنند.
البته نکته مهم اینجاست که سس پاستا هم باید کم نمک و بدون چربی باشد.» به گفته این پزشک اگر
می خواهید سالم ترین نوع پاستا را در خانه بپزید بهتر است که برای طعم دهی به ماکارونی از میگو
و سبزیجات رنگارنگ کمک بگیرید.

ماکارونی برای بیماران قلبی

ماکارونی برای بیماران قلبی مفید است

بیشتر بدانید از مواد مورد نیاز برای تهیه اسپاگتی

۱ بسته (۷۰۰ گرم)

گوشت چرخ کرده
نیم کیلو

سس گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری

پیاز
۱ عدد بزرگ

فلفل دلمه
۲ عدد

نمک و فلفل
به مقدار لازم

پنیر موزارلا
به مقدار لازم

روغن آفتابگردان
۴ قاشق غذاخوری

مرحله اول: اسپاگتی ها را بجوشانیم تا به طور کامل نرم شوند.
برای تهیه اسپاگتی ابتدا مقداری آب درون ظرفی که می‌خواهید اسپاگتی را درون آن بجوشانید بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید. درون آب یک قاشق نمک بریزید و اجازه دهید تا اسپاگتی‌ها ۷ دقیقه بجوشند.

توجه داشته باشید که در مدت زمانی که اسپاگتی‌ها در حال پخته شدن هستند، درب قابلمه را نگذارید.

قبل از اینکه بخواهید اسپاگتی‌ها را درون آبکش بریزید حتما یک رشته از آن خارج کنید و تست کنید که حسابی نرم شده باشد. هرگز زودتر از ۱ الی ۲ دقیقه اسپاگتی‌های در حال جوش را درون آبکش نریزید.

نکته ی دیگری که باید حتما به آن توجه داشته باشید این است که هرگز زمانی که اسپاگتی‌ها را درون آبکش می‌ریزید روی آن‌ها آب سرد نریزید چرا که با اینکار موجب می‌شوید سس تهیه شده به خوبی به خورد آن نرود.

ماکارونی برای بیماران قلبی

ماکارونی برای بیماران قلبی

طرز تهیه ماکارونی

مرحله دوم: سس اسپاگتی را آماده کنید.
تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید( برای خرید روغن خوراکی به صفحه اصلی سایت مراجعه کنید) و اجازه دهید که کاملا داغ شود. بعد از آن پیازهایی را که از قبل خورد کرده‌اید را در روغن تفت دهید تا سرخ شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و بگذارید تا آب گوشت گرفته شود. مدت زمان حدودی که نیاز است گوشت در تابه تفت بخورد ۸ الی ۱۰ دقیقه بوده، به‌طوری که رنگ گوشت از قرمز به قهوه‌ای تغییر پیدا کند.

سس گوجه فرنگی، فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت خود در ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد تفت بخورند. پس از آن حدود ۳ لیوان آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.

مرحله سوم: اسپاگتی های پخته شده را با سس مخصوص ترکیب کنید.
گوشت که پخته شد، مقداری از اسپاگتی‌ها را در یک ظرف بریزید و مای گوشت را هم روی آن بریزید، سپس باقی اسپاگتی‌ها را روی گوشت‌ها در ظرف بریزید و مقداری پنیر موزارلا رنده شده روی اسپاگتی بریزید طوری که کاملا ظرف را بپوشاند. (البته مقدار پنیر بستگی به ذائقه شما دارد.)

حال ظرف اسپاگتی را برای مدت زمان ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

منبع : مانا / روغن غنچه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *