آشپزی

تارت تویکس یک دسر فرانسوی بی نظیر و خوش مزه برای شما

تارت ها یکی از دسر های بسیار خوشمزه و خاص برای میهمانی ها
می تواند باشد ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما
عزیزان تارت تویکس یک دسر فرانسوی بی نظیر و خوش مزه برای شما
را آموزش دهیم ، این تارت فرانسوی ، تویکس  است.

تارت فرانسوی

شکلات های تویکس (twix) را که حتما تا به حال خورده اید.
در این مطلب تارتی را با طعم آن شکلات ها برایتان آموزش داده ایم.

مواد لازم
کره: ۷۵ گرم

آرد: ۱۲۵ گرم

نمک: یک پنسه

شکر: ۲۰ گرم

پودر بادام: ۲۰ گرم

تخم مرغ: یک عدد

مواد لازم کارامل

خامه: ۵۰ گرم

شکر: ۵۰ گرم

کره:
۴۰ گرم

مواد لازم گاناش
شکلات : ۲۰۰ گرمخامه صبحانه: ۱۵۰ گرم

تارت فرانسوی

تارت فرانسوی

طرز تهیه تارت فرانسوی

۱٫کره، آرد، نمک، شکر و پودر بادام را داخل کاسه همزن ریخته و خیلی خوب هم بزنید تا مواد به
صورت خرده نان درآید.
سپس تخم مرغ را اضافه کنید هم بزنید تا خمیر جمع شود.
سپس خمیر حاصله را داخل سفلون گذاشته و داخل یخچال به مدت دو ساعت نگهداری کنید تا کاملا خمیر خنک
شود.

۲٫سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به اندازه رینگ گرد ۱۵ سانتی بازی کنید و تمام سطح خمیر را
با چنگال سوراخ بزنید.
رینگ را داخل سینی کاغذ انداخته و به مدت ۱۲- ۱۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه بپزید.
باید لبه های تارت طلایی شده و کمی تغییر رنگ بدهد.

۳٫
بعد از پخت و خنک شدن کامل ابتدا تمام سطح داخلی تارت را با کارامل خنک پوشانده و کنار بگذارید
تا کمی کارامل بسته و سنگین شود.
سپس روی کارامل را با گاناش پوشانده و تمام سطح کار را با پالت صاف کنید.
سپس تارت را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار داده و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه کارامل

کره و شکر روی حرارت قرار داده و کاملا هم بزنید تا شکر حل شود و شروع
به جوشیدن کند و کاراملی رنگ شود.
سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
سپس کنار بگذارید تا خنک و قابل استفاده شود.

طرز تهیه گاناش

۱٫
خامه و شکلات را روی حرارت غیرمستقیم گذاشته و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود(dot) 2.
مخلوط را کنار بگذارید تا از داغی بیفتد و آماده مصرف شود.

نکته:

۱- نان تارت بدون فیلینگ میانی تا یک ماه قابل فریز شدن است.۲- این تارت در اصل برای کشور
فرانسه است.

بیشتر بدانید از مواد لازم تارت کرم کاراملی:

تخم مرغ یک عدد
آرد یک لیوان سر خالی
شکر نصف لیوان
شیر یک چهارم لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
پودر کاکائویک قاشق غذا خوری
وانیل یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم:

آب دو لیوان
آرد نصف لیوان
شکر سه چهارم لیوان
وانیل یک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو یک قاشق چایخوری

طرز تهیه تارت کرم کاراملی:

برای درست کردن تارت کیک تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط نمایید و با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ شود.بعد روغن مایع و شیر را به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر پودر کاکائو و آرد را که با بیکینگ پودر الک کردید، آرام اضافه نمایید. بعد خمیر را در قالب تارت که قبلا چرب کردید ریخته و در فر که  از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ و ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

در این زمان کرم را آماده می کنیم. به این منظور آب و شکر و آرد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. باید کنارش بایستید و هم بزنید تا گلوله نشود و به غلظت لازم برسد. (باید از فرنی کمی سفت تر باشد). بعد کرم را نصف نمایید به نصف آن وانیل اضافه کرده و به نصف دیگر پودر کاکائو  بزنید و هم بزنید تا یکدست شود.

تارت فرانسوی

تارت فرانسوی

حالا بعد از در آوردن تارت کیک از فر، بگذارید تا از حرارت بیافتد. بعد کرم ها را مدل زبرا (کمی کرم سفید بریزید. بعد  وسط کرم سفید کرم کاکائویی بریزید. مجددا کرم سفید و تا تمام شدن کرم ادامه دهید)به رویش بریزید و با خلال دندان طرح بیاندازید. به این ترتیب تارت کرم کاراملی آماده سرو می شود.

امیدوارم تارت کرم کاراملی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی و دستورات آشپزی و شیرینی پزی امتحان شده جدید روز های آینده در این سایت باشید.لطفا در بخش نظر سنجی سایت شرکت کنید و با نظرات تان ما را در بهینه سازی سایت مان یاری دهید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.

کیک و شیرینی / cookmaster

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *