آشپزی

ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر

بعضی از غذاهای ایرانی در کنارشان یک چاشنی ترشی
خانگی بسیار لذت غذا چند برابر می کند ، ترشی گوجه فرنگی
و ترشی گوجه فرنگی شکم پر یکی از این ترشی های مجلسی
در کنار غذا است که در کنار غذا بسیار خوشایند است

ترشی گوجه فرنگی شکم پر

مواد لازم
فلفل دلمه ای چهار عدد

گوجه فرنگی
شش عدد

ترشی لیته مخلوط
چهار کاسه ماست خوری

نمک
یک قاشق غذاخوری

سرکه
چهار لیوان

با این مقدار مواد لازم چهار عدد از ترشی فلفل دلمه ای شکم پر“ و شش عدد ”
ترشی گوجه فرنگی شکم پر“ خواهیم داشت.

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای شکم پر
چهار عدد فلفل دلمه ای را شسته، داخل آن را خالی می‌کنیم و آن را با ترشی لیته مخلوط پر
می‌کنیم و در ظرف شیشه ای قرار می‌دهیم.

همچنین شش عدد گوجه فرنگی درشت و سفت را شسته، داخل آن را خالی می‌کنیم و آن را با
ترشی لیته مخلوط پر می‌کنیم و در ظرف شیشه ای قرار می‌دهیم.

هر چهار لیوان سرکه را با یک قاشق غذاخوری نمک مخلوط کرده، روی ترشی را با آن پر کنیم
و در آن را بسته برای مدت یک هفته ترشی گوجه فرنگی و دو هفته ترشی فلفل دلمه ای
را در دمای اتاق نگهداری می‌کنیم تا ترشی آماده استفاده شود.

ترشی گوجه فرنگی شکم پر

ترشی گوجه فرنگی شکم پر

بیشتر بدانید از طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی

ترشی گوجه فرنگی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

طرز تهیه ترشی کلم قرمز
ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های بسیار مصرف و محبوب ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می گیرد

مواد لازم ترشی گوجه
گوجه فرنگی
۶ کیلوگرم

کرفس
۱ دسته

هویج
۱ کیلوگرم

گل کلم
۲ عدد متوسط

سیر
۲۰۰ گرم

فلفل تند
۲۰۰ گرم

سرکه
۶ لیوان

نمک
۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه ترشی گوجه

مرحله اول
برای تهیه ترشی گوجه مشهدی ابتدا کرفس، هویج، گلم کلم، سیر، فلفل سبز
تند را به صورت نگینی ریز و یکدست خرد می کنیم، سپس به خوبی می شوییم و داخل آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله دوم
برای اینکه مواد ترشی به خوبی خشک شوند، بهتر است انها را از شب قبل
خرد کنیم و پس از شستشو کنار بگذاریم تا رطوبت شان به طور کامل گرفته شود. در ادامه یک قابلمه مناسب را نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله سوم
در این مرحله پس از اینکه آب موجود در قابلمه به نقطه جوش رسید، گوجه فرنگی ها
را درون کیسه فریزر قرار می دهیم و درون آب جوش قرار می دهیم. پس از گذشت ۱۵
دقیقه گوجه فرنگی ها را از آب جوش خارج می کنیم و به راحتی پوست شان را جدا می کنیم.

ترشی گوجه فرنگی

ترشی گوجه فرنگی

ترشی گوجه فرنگی

مرحله چهارم
پس از اینکه پوست گوجه فرنگی ها را گرفتیم، آنها را داخل میکسر یا مخلوط کن
می ریزیم و پوره می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی پوره شده را داخل یک قابلمه مناسب
می ریزیم و به مدت ۱۵ دقیه می جوشانیم، سپس سرکه را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم
پس از اینکه سرکه را اضافه کردیم، ۱۵ دقیقه دیگر صبر می کنیم، سپس قابلمه را
از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه نمک و سبزیجات ترشی را اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ششم
در این مرحله صبر می کنیم تا ترشی خنک شودف سپس آنرا درون ظرف های شیشه ای درب دار
می ریزیم و یک روز در محیط آشپزخانه قرار می دهیم، سپس به مدت ۱۴ روز در یخچال قرار می دهیم تا ترشی آماده مصرف شود.

تبیان /chishi

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *