آشپزی

تهیه‌ی تاس کباب فوری

تاس کباب یک غذای بسیار خوشمزه وخاص است که می توانید برای وعده ناهار و یا شام با نان
میل کنید ، تاس کباب غذایی کاملا مقوی و خوشمزه است ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم
طرز تهیه تاس کباب فوری و طرز تهیه تاس کباب سبزیجات را برایتان به اشتراک بگذاریم

تاس کباب فوری

مواد اولیه: گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم

سیب زمینی ۵۰۰ گرم

پیاز رنده شده نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان
لازم

روغن پنج قاشق سوپ‌خوری

جعفری خردشده
دو قاشق سوپ‌خوری

آب‌لیمودو قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه
فرنگی
دو قاشق سوپ‌خوری

پیاز و گوجه فرنگی
از
هر کدام دو عدد

تاس کباب فوری

تاس کباب فوری

طرز تهیه: * ابتدا گوشت را با نمک، پیاز رنده
شده و جعفری مخلوط کرده خوب ورز می‌دهیم تا چسبنده شود.
* سپس به اندازه یک نارنگی از مواد برداشته در دست گرد می‌کنیم و دو طرف کوفته‌ها را با روغن
روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.
* سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده به ضخ

امت نیم سانتی‌متر حلقه‌حلقه می‌کنیم.
* گوجه‌فرنگی‌ها و دو عدد پیاز را هم به همین صورت حلقه می‌کنیم سپس در کف ظرف نسوز چرب شده
پیاز را چیده یک ردیف سیب‌زمینی سپس گوجه‌فرنگی و روی آن کوفته‌ها را قرار می‌دهیم.
* نمک، فلفل، آب لیموترش و رب گوجه‌فرنگی را با یک پیمانه آب مخلوط کرده روی مواد می‌ریزیم تا بپزد.
سپس در دیس کشیده و داغ سرو می‌کنیم.
نکتـه برای درست کردن تاس کباب می‌توان از به حلقه شده نیز در بین مواد استفاده کرد.

بیشتر بدانید از طرز تهیه تاس کباب سبزیجات

تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه است که محبوبیت زیادی در بین طرفداران دارد. شاید عده ای به دلیل معذوریت و رژیم غذایی که دارند از خوردن این غذا محروم باشند. بنابراین در این مطلب سعی کردم تا طرز تهیه تاس کباب سبزیجات را به شما عزیزان آموزش دهم.

تاس کباب سبزیجات یک غذای عالی برای وعده شام یا ناهار است و برای افرادی که در رژیم گیاهخواری یا رژیم بدون گلوتن هستند مناسب می باشد.

تاس کباب فوری

تاس کباب فوری

مود لازم برای پخت تاس کباب سبزیجات

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ عدد پیاز بزرگ

۲  قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق غذاخوری پودر کاری

زنجبیل تازه، پوست کنده و رنده شده (حدود ۱ قاشق غذاخوری)

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری (اگر حساسیت دارید، حذف کنید)

سیب زمینی
۳ و ۱/۲ فنجان نخود، پخته شده

۲ فلفل قرمز سرخ شده، کباب شده
گل کلم
گوجه فرنگی
فلفل دلمه ای
اسفناج
برنج پخته شده
سیر
۱ قاشق چای خوری شکر قهوه ای
۱/۲ فنجان عصاره سبزیجات

درون تابه بزرگی پیاز را خرد کرده و به همراه روغن و کمی نمک تفت دهید.

پودر کاری،رسیر، شکر قهوه ای، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و هم بزنید.

دقت کنید که زیر حرارت کم باشد تا مواد نسوزد.

سپس عصاره سبزیجات را دون تابه بریزید.

سیب زمینی، نخود پخته، فلفل دلمه ای، گل کلم، گوجه فرنگی خرد را اضافه کنید. سپس  ۱/۱ قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. مخلوط را ترکیب کنید و برای مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید.

هر از گاهی مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و مزه ها به خرد یکدیگر روند.

 

بعد از این مدت اسفناج های تازه یا بی بی اسفناج را درون تابه ریخته و درب ظرف را بگذارید.

کمی زمان دهید تا اسفناج ها نرم شوند.

در دستور اصلی این غذا در این مرحله از شیر نارگیل استفاده شده است. اگر تمایل دارید می توانید استفاده کنید.
غذا را در ظرف کشیده و با نان یا برنج سرو کنید.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز / iranpokht

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن