آشپزی

تهیه سوپ مرغ و عدس در سه مرحله

سوپ مرغ و عدس از انواع سوپ ها می باشد که برخی آن را بسیار دوست دارند و ترجیح
می دهند آن را از میان دیگر سوپ ها انتخاب کنند و بپزنند. با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم  سوپ مرغ و عدس :

مرغ پخته و تکه شده: ۲ پیمانه

آب مرغ: دو پیمانه

آب:‌ ۴ پیمانه

پیاز بزرگ: یک عدد، خرد شود.

هویج: ۲ عدد، به صورت حله‌ای و نازک بریده شود.

کرفس: ۲ ساقه، ریز خرد شود.

عدس: یک پیمانه

پودر ارگانو: نصف قاشق چای‌خوری

برگ‌بو: یک عدد

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

اسفناج خرد شده: ۶-۵ پیمانه

آب نصف یک عدد لیموی تازه

طرز تهیه سوپ مرغ و عدس :

۱- درون ظرف آرام‌پز، مرغ‌های پخته شده، پیاز، هویج، کرفس،عدس، ارگانو، برگ بو و نمک را ریخته و با هم مخلوط کنید.

۲- آب مرغ و آب را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید.درب ظرف را بگذارید و روی درجه کم، بگذارید شش ساعت یا تا
زمانی که عدس و سبزی‌جات غذا خوب نرم شوند، بپزد.

۳- اسفناج‌های خرد شده را به ظرف اضافه کرده، درب آن را گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت
زیاد، دستگاه را تنظیم کنید سپس برگ بو را از ظرف بیرون آورده و آب لیمو به سوپ اضافه کنید.

تهیه سوپ مرغ و عدس در سه مرحله

سوپ مرغ و عدس

خواص کرفس و درمان بیماریها

پیشینیان ما از کرفس های وحشی بسیار استفاده می کردند اما اصل و نسبت این گیاه به حاشیه دریای
مدیترانه برمی گردد. این روزها کرفس در تمامی دنیا طرفداران زیادی دارد و در مناطق مختلفی کشت می شود.

خواص کرفس به اندازه ای زیاد است که نظیر آن گزارش نشده است. دست اندرکاران طب سنتی و آنهایی
که به قلیایی و اسیدی بودن بدن باور دارند معتقدند که کرفس می‌تواند از قلیایی یا اسیدی بودن محیط داخلی
بدن جلوگیری نماید. در طب سنتی، بسیاری از ممالک  دنیا از کرفس و آب کرفس و تخم کرفس برای پیشگیری
و درمان بسیاری از بیماریها استفاده می کردند، زیرا املاح و ویتامین ها و فیتوکمیکال های موجود در آن از نظر
کمیت و کیفیت به صورتی تنظیم گردیده که نظیر  آن را نمی‌توان در غذای دیگر مشاهده نمود.

خواص کرفس

خواص کرفس

سایر خواص کرفس

برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A  (بتاکاروتن) است در حالی که ساقه کرفس منبع
ویتامین‌هایB6,B2,B1 ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیوم، آهن، فسفر،
سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروریست. هورمونهای گیاهی موجود در گیاه کرفس به همراه
روغن های ضروری آن نه تنها طعم معطری به کرفس می دهند، بلکه در کنار بقیه املاح و ویتامین ها
کرفس را به معجونی تبدیل می نمایند که در حقیقت می تواند داروی هردردی باشد.شما می توانید
جدا از خورشت کرفس برای بهره بردن از خواص کرفس، در ترکیب خوراکی های مختلفو سالادهای
فصل از آن استفاده کنید.

خواص کرفس – سرشار از ویتامین ث
گیاه کرفس منبعی فوق العاده از ویتامین ث است. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
مصرف سبزیجات و میوه های غنی از ویتامین ث می تواند علایم سرماخوردگی را کاهش دهد یا از شدت این
بیماری بکاهد. بیش از ۲۰ نتیجه تحقیقاتی معتبر نشان می دهد که ویتامین ث بهترین ویتامین برای جنگ
با سرماخوردگی است و همینطور با تخریب ناشی از رادیکال های آزاد مقابله می کند.

 

همشهری آنلاین – عالیس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *