آشپزی

توپی های برنجی خوشمزه مغزدار

اگر شما هم تمایل دارید یک غذای متفاوت و خوشمزه درست کنید
ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان
طرز تهیه توپی های برنجی مغزدار یک غذای بسیار ایده ال برای
میهمانی را به اشتراک بگذاریم

توپی های برنجی مغزدار

توپی های برنجی خوشمزه اگر از ناهار مقداری برنج سفید پخته اضافه مانده و نمی دانید با آن چه بکنید،
پیشنهاد می کنیم با آن توپی های برنجی درست کنید.
این غذا، یک شام سبک و خوشمزه است که طعم پنیر، آن را بسیار متفاوت کرده است.

مواد لازم برای مواد میانی:

۴ /۱ پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده

۳ پیمانه پوره سیب زمینی

۲ ق س پنیر پارمسان رنده شده

۲ ق س جعفری خرد شده

۱ پیمانه برنج پخته

۲ /۱ پیمانه کنگر خرد شده

۲ ق س نخود فرنگی
پخته

۱ عدد تخم مرغ

به میزان لازم نمک و فلفل مواد لازم برای خمیر ۳ /۱ پیمانه آرد سفید
۱ عدد تخم مرغ بزرگ ۲ ق س آب ۱ تا ۲ پیمانه پودر سوخاری ۳ تا ۴ پیمانه روغن
گیاهی

توپی های برنجی مغزدار

توپی های برنجی مغزدار

طرز تهیه:
۱٫
برای تهیه مواد میانی، پنیر موتزارلا، کنگر،نخود فرنگی، جعفری، برنج، پنیر پارمسان، به میزان لازم نمک و فلفل را داخل
ظرف غذا ساز بریزید وکاملا با هم مخلوط کنید، سپس مواد را داخل یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

۲٫در یک کاسه دیگر پوره سیب زمینی را با ۱ عدد تخم مرغ مخلوط کنید، سپس مقداری از آن را
بردارید و به شکل توپ در آوردید(dot) سپس مقداری از مواد میانی را داخل هر کدام از توپ ها ریخته
و آنها را دوباره گرد کنید، طوری که کاملا مواد میانی را بپوشاند.

۳٫
اکنون در یک کاسه پودر سوخاری، در یک کاسه دیگر آرد و در کاسه سوم تخم مرغ و آب را
که با هم مخلوط کرده اید بریزید.
حالا هر کدام از توپ ها را ابتدا در کاسه آرد بغلتانید، سپس آنها را داخل مخلوط تخم مرغ و
آب بغلتانید و در انتها آنها را داخل پودر سوخاری قرار دهید و آغشته کنید.

۴در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود، سپس توپ
ها را داخل آن خوب سرخ کنید.
توپ های سرخ شده را روی یک صافی قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود، سپس سرو کنید.

بیشتر بدانید از سیب زمینی توپی پنیری

مواد اولیه برای ۲۰ نفر:سیب زمینی۱۹۰ گرم (له شده)

کره ۲ قاشق غذاخوری

شیر۱/۲ فنجان

گوشت قرمز ۳ برش نازک

پنیر چدار ۳/۴ فنجان (رنده شده)

تخم مرغ۱ عدد

موسیر۲ قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)

روغن گیاهی۴ فنجان

آرد سوخاری ۱٫۵ فنجان

توپی های برنجی خوشمزه مغزدار

توپی های برنجی مغزدار

طرز تهیه:سیب زمینی له شده را با شیر و کرهمخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا بپزد.سپس از روی حرارت برداشته، اجازه دهید خنک شود.گوشت را روی حرارت بگذارید تا با روغن خودش سرخ شود سپسروی حوله کاغذی تمیز کنار بگذارید و بعد خرد کنید.در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی پخته، پنیر، تخم مرغ، موسیر و گوشت خرد شده را مخلوط کنید و همبزنید تا کاملا ترکیب شوند.

سیب زمینی توپی پنیری
سپس با دستتان توپک های کوچک ۲٫۵ سانتیمتری درست کنید در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا آغشته به آرد شوند.بعد در یک بشقاب جدا بچینید تا ۱۵ دقیقه استراحت کند.روغن را در یک ماهی تابه بزرگ و عمیق گرم کنید.سپس توپک های سیب زمینی را کم کم اضافه کرده و در روغن کاملا طلایی کنید.سپس روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.با کمی موسیرخرد شده تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

مجله آشپزی مثبت / تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *