آشپزی

جدید ترین پیتزا نودلی که میتوانید درست کنید!

نودالیت یکی از محبوب‌ترین غذا‌ها در سراسر جهان می‌باشد ، ما در این بخش برای شما جدید ترین پیتزا نودلی که میتوانید درست کنید آموزش داده ایم ، برای تهیه ی پیتزا نودالیت با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم  پیتزا نودالیت برای ۴ نفر

۱ بسته نودالیت

آویشن ۲ قاشق مربا خوری

آرد نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد متوسط

سوسیس بلغاری خرد شده ۱ عدد

کالباس ۱۰۰ گرم خرد شده

مرغ پخته ریش ریش شده ۲۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم

قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم

پنیر پیتزا به مقدار لازم

طرز تهیه برای خمیر پیتزا نودالیت

یک بسته نودالیت را در آب در حال جوش می ریزیم تا کاملا نرم شود.(حدود ۳ دقیقه) تخم مرغ را
را با آرد و ۱ قاپودر آویشن هم می زنیم و نودالیت را که خنک شده به مخلوط اضافه می کنیم و کاملا
مخلوط می کنیم و کف ظرف مخصوص پیتزا کمی روغن می مالیم و نودالیت رادر ظرف پخش می کنیم.

روی شعله پایین می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد.(مانند یک طرف کوکو ولی نرم تر) مواد روی پیتزا
: پیاز را روی حرارت تفت می دهیم تا نرم شود گوشت را به آن اضافه نموده تا خوب بپزد.قارچ و تمامی
مواد را یا باهم یا جدا جدا تفت می دهیم .محتوی نودل را که حالا کمی سفت شده را با سس قرمز
می پوشانیم و کمی پنیر پیتزا به آن می پوشانیم .

بعد سوسیس و کالباس را می ریزیم و کمی پنیر پیتزا رویش می پوشانیم.باقز مواد را اضافه می کنیم
و ۱ قاشق پودر آویشن می پاشیم و روی مواد را با پنیر پیتزا می پوشانیم .داخل فر می گذاریم تا رویش
طلایی شود.

پیتزا نودالیت

پیتزا نودالیت

فلفل دلمه ای

فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجاتی است که به علت شکل زیبا، جنس جذاب، طعم متفاوت و رنگ‌های متنوع
بسیار مورد توجه قرار دارد. این گیاه در چهار رنگ مختلف سبز، زرد، نارنجی و قرمز در بازار عرضه می‌شود.
جالب است بدانید که هر کدام از این رنگ‌ها معرف خاصیت ویژه‌ای از این گیاه است.

ویژگی‌های مشترک در رنگ‌های مختلف فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای به علت دارا بودن آب میان‌بافتی فراوان یکی از کم‌کالری‌ترین سبزی‌ها می‌باشد. با وجود اینکه
فلفل دلمه‌ای سبز رنگ در میان اکثر افراد شناخته‌شده‌تر می‌باشد، اما پیگمان‌های ایجادکننده رنگ قرمز،
نارنجی و زرد خواص بسیاری دارند.

از نظر طعم، فلفل دلمه‌ای سبز کمی تلخ‌تر است و فلفل‌های زرد، نارنجی و قرمز شیرین‌تر هستند و به
حالت میوه‌ای بیشتر شبیه می‌باشند. فلفل دلمه‌ای گیاه تندی نیست؛ زیرا کاپسایسین که باعث طعم
تندی در فلفل می‌شود، در این فلفل به مقدار بسیار ناچیزی وجود دارد.

خواص فلفل دلمه ای

خواص فلفل دلمه ای

فلفل دلمه‌ای، دارای فیبر و سایر ریزمغذی‌ها

فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه ب مانند تیامین، ریبوفلاوین و ب۶ است که ویتامین‌های موثر در
تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.

فیبر در غذاهای گیاهی مانند میوه‌ها، سبزی‌ها، غلات کامل و حبوبات یافت می‌شود و بدن برخلاف پروتئین،
کربوهیدرات و چربی نمی‌تواند آن را هضم کند و در دستگاه گوارش با اتصال به چربی‌ها و افزایش دفع آن‌ها،
موجب کاهش فشارخون و کلسترول خون می‌گردد. همچنین موجب جذب آهسته‌تر قند خون می‌شود. در
نتیجه باعث می‌شود تا قند خون در حیطه نرمال ثابت بماند. از اثرات دیگر فیبر، التیام التهاب‌های ایجادشده
در قسمت‌های مختلف بدن می‌باشد.

من و الیت  – عصر ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن