آشپزی

حلقه نان چیلی داگ یک غذای زیبا| برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی است

غذاهایی که شکل و شمایل بسیار جذابی دارند که می تواند گزینه بسیار مناسبی برای مهمانی هاست. مخصوصا اگر از مواد غذایی خوشمزه ای مانند هات داگ در آن ها استفاده شده باشد. طرز تهیه حلقه نان چیلی داگ را در پرشین وی بخوانید.

طرز تهیه حلقه نان چیلی داگ

این غذای زیبا برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی به شمار می رود.
روش تهیه آن نیز آسان است و فقط باید خمیر آماده کراسان را از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کرده و
در زمانی کوتاه یک غذای خوشمزه درست کنید.

مواد لازم (۸ تا ۱۰ نفر)

۱۲ عدد هات داگ

۲ تا ۳ بسته خمیر آماده کراسان

۱ عدد پیاز کوچک خرد شده

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

نصف قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

نصف پیمانه سس گوجه فرنگی

نصف پیمانه کچاپ

نصف قاشق چایخوری زیره سبز

۲ قاشق چایخوری پودر چیلی

نصف قاشق چایخوری شکر

نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده

یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده

طرز تهیه نان چیلی

طرز تهیه نان چیلی

طرز تهیه حلقه نان چیلی داگ

فر را با دمای ۱۹۰ درجه
سانتی گراد گرم کنید.هات داگ ها را از وسط دو نیم کنید.برش های مثلثی خمیر کراسان را از وسط دو
نیم کنید.هر کدام از خمیرها را دور یکی از هات داگ های نصف شده، پیچیده و در کف تابه گرد
و بزرگی بچینید.

همین کار را با بقیه خمیرها و هات داگ ها تکرار کنید و به صورت دایره ای درون تابه بچینید.
اما بخش مرکزی دایره را خالی بگذارید.آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا خمیر پف
کند.در یک تابه دیگر، پیاز را تفت دهید تا سبک شود.گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل سیاه را افزوده و
تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.سس گوجه فرنگی، کچاپ، زیره سبز، پودر چیلی و شکر را به مخلوط
گوشت بیفزائید.

آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.مخلوط گوشت را درون بخش مرکزی دایره هات داگ ها بریزید.
پنیر چدار رنده شده را روی آن ها بریزید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید
تا پنیرها کاملا آب شوند.روی چیلی داگ را با پیازچه خرد شده تزئین و سرو کنید.

عوارض زیاده روی در مصرف زیره سبز

آروغ زدن

چنانچه می دانید اثر ضد نفخ زیره میتواند موجب بروز آروغ شود و زیاده روی در مصرف آن بطبع منجربه افزایش این حالت و ایجاد ناراحتی شود. دلیل آروغ زدن در اکثر موارد به موجب ورود هوا به همراه غذا یا نوشیدنی به معده است برای همین گاز روده و معده از طریق دهان خارج می گردد که اگر بیش از حد نرمال اتفاق بیفتد ممکن است سبب خجالت زدگی شود!

آسیب کبدی

روغن موجود در دانه زیره بسیار فرار و به شدت ناپایدار است و مصرف بیش از
اندازه زیره در دوره زمانی طولانی مدت می تواند سبب آسیب به کبد و کلیه ها
شود. توصیه می شود که حد تعادل در مصرف را ​​حفظ کنید.

مصرف زیره سبز

مصرف زیره سبز

سقط جنین

دانه زیره ممکن است تأثیر نامطلوب بر روی زنان باردار داشته باشد ؛ یکی از عوارض زیاده روی در مصرف زیره سبز چنانچه در مطلب خواص آن هم گفتیم ایجاد مشکل در دوران بارداری است که در شدیدترین حالت ممکن منجربه القا زایمان زودرس یا سقط جنین شود بنابراین خانم های باردار مثل هر ماده ی غذایی دیگر باید مصرف زیره را نیز تنها با دستور و اجازه ی پزشک متخصص خود در برنامه ی غذایی خود بگنجانند.

روزیاتو ـ ایلنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *