آشپزی

خوراک برگر ماهی یا fishburger

ما در اینمطلب از پرشین وی قصد داریم شما عزیزان را با یک خوراک بسیار خوشمزه
و خاص با ماهی آشنا کنیم ، ماهی به دلیل خواص بینظیری که دارد بهنر است در
رژیم غذاییتان گنجانده شود، برگر ماهی یکی از آن غذاهایی است که به دلیل پخت
و طعم بی نظیرش مورد توجه همگان قرار خواهد گرفت

برگر ماهی

مواد لازم: سیب زمینی متوسط=۳ عدد

ماهی بدون پوست و استخوان=۲۵۰ گرم

سبزی خرد شده شامل گشنیز جعفری پیازچه کرفس

تخم مرغ= ۲عدد

آرد-نمک-فلفل برای رویه اول=به مقدار لازم

پودر سوخاری برای لایه آخر=

به مقدار لازم روغن زیتون=۲ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: سیب زمینی را آب پز کرده و بارنده درشت رنده می کنیم(اگر هم
دوست داشتیم ریز خرد می کنیم) ماهی را با روغن زیتون تفت داده و با چنگال
خرد می کنیم .
سبزی را هم خرد کرده و به همراه نمک و یک عدد تخم مرغ به بقیه مواد اضافه می کنیم
و بمدت یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.
از مواد آماده شده به اندازه یک نارنگی بر داشته و بشکل سوسیس یا برگر فرم می دهیم و داخل
آرد و نمک و فلفل از قبل آماده شده میغلتانیم و سپس در تخم مرغ زده و در آخر در
آرد سوخاری میغلتانیم و در روغن سرخ می کنیم.

برگر ماهی

برگر ماهی

بیشتر بدانید از خواص ماهی

۱. ماهی سرشار از مواد غذایی مهم است
همه‌ی انواع ماهی برای سلامت انسان مفید هستند. ماهی‌ها سرشار از مواد مغذی
فراوانی هستند که بیشتر مردم به مقدار کافی از آنها استفاده نمی‌کنند. مواد مغذی‌ای
همچون پروتئین با کیفیت بالا، یُد، انواع ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در ماهی وجود دارند.

با این حال، برخی از ماهی‌ها از بقیه بهتر هستند؛ انواع ماهی‌های چرب، به‌عنوان سالم‌ترین
نوع ماهی مطرح شده‌اند. به همین دلیل ماهی‌های چرب، مانند سالمون، قزل‌آلا، ساردین،
تُن و خالی مخالی حاوی چربی فراوانی هستند. ویتامین D محلول در چربی ماده‌ای مغذی
است که بیشتر مردم در معرض کمبود آن هستند. این ویتامین مانند هورمون استروئیدی در بدن عمل می‌کند.

ماهی چرب مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ دارد. این اسیدهای چرب برای عملکرد
مطلوب بدن و مغز بسیار حیاتی هستند و ریسک ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را تا
حد زیادی کاهش می‌دهند. برای تأمین امگا ۳، خوردن ماهی حداقل یک یا دو بار در هفته توصیه می‌شود.

خلاصه اینکه، ماهی حاوی بسیاری از مواد مغذی مهم، از جمله پروتئین با کیفیت
بالا، یُد، انواع ویتامین و مواد معدنی است. انواع ماهی‌های چرب مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین D دارند.

برگر ماهی

برگر ماهی

خاصیت ماهی

۲. ماهی خطر ابتلا به حمله‌ی‌ قلبی و سکته‌های مغزی را کاهش می‌دهد
حمله قلبی و سکته مغزی شایع‌ترین علت مرگ زودرس در دنیا هستند. اما نگران نباشید! یکی از بهترین غذاهایی که می‌توانید برای سلامت قلب بخورید، ماهی است.

جای تعجب نیست که مطالعات فراوانی نشان می‌دهند افرادی که به‌طور مرتب ماهی می‌خورند، کمتر در معرض خطر حمله‌های قلبی، سکته‌های مغزی و مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی هستند.

مطالعه‌ای درباره‌ی بیش از ۴۰ هزار نفر از مردان فعال در حوزه‌ی سلامت در ایالات متحده‌ی آمریکا نشان داد، احتمال ابتلا به بیماری قلبی میان کسانی که به‌طور مرتب یک بار یا بیشتر در هفته ماهی مصرف می‌کنند، تا ۱۵ درصد کاهش می‌یابد.

محققان بر این باورند که انواع ماهی‌های چرب به‌دلیل میزان بالای اسیدهای چرب امگا ۳ برای سلامت قلب مفیدتر هستند.

خلاصه اینکه، خوردن حداقل یک بار ماهی در هفته خطر ابتلا به حمله‌‌های قلبی و سکته‌های مغزی، دو عامل بزرگ مرگ در دنیا را کاهش می‌دهد.

۳. ماهی حاوی مواد مغذی است که برای رشد بدن حیاتی است

اسیدهای چرب امگا ۳ برای رشد و نمو بدن بسیار ضروری هستند. اسید دوکوزاهگزائنوئیک (DHA) یکی از انواع اسید چرب امگا ۳ است که بسیار اهمیت دارد، چون در سلول‌های در حال رشد مغز و چشم جمع می‌شود. به همین دلیل، اغلب توصیه می‌شود مادران باردار و شیرده به مقدار کافی اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف کنند.

parsianforum.com / chetor

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *