آشپزی

خوراک پف طلایی یک شام لذیذ

اگر به دنبال یک غذای بسیار راحت و فینگر فودی هستید ما در این
مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه پف طلایی یک غذای
بسیار خوشمزه و آسان را به اشتراک گذاریم. تا انتهای این
مطلب همراه ما باشید

پف طلایی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم

هویج پخته نگینی خرد شده: ۲ عدد

نخود فرنگی پخته: ۱ پیمانه

پیاز
نگینی خرد شده: ۱ عدد

فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری

سرکه: ۱
قاشق سوپخوری

شکر: ۱ قاشق چایخوری

ادویه: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن: ۱ قاشق سوپخوری

سیب زمینی متوسط: ۴ عدد

شیر یک دوم پیمانه

کره: ۵۰ گرم

گوجه فرنگی: ۱ عدد

طرز تهیه:

پوره سیب
زمینی

نصفی از کره را در تابه ریخته بعد سیب زمینی آب پز شده را به آن اضافه کرده هم
می زنیم بعد شیر را به آن اضافه کرده مواد را هم می زنیم تا با هم مخلوط شود.
طرز تهیه: ابتدا پیاز را در تابه ریخته تفت می دهیم گوشت را اضافه می کنیم کمی روغن ریخته و
تفت می دهیم بعد سرکه و شکر را اضافه می کنیم بعد فلفل دلمه ای و بعد رب را می
افزاییم بعد ۲ لیوان آب ریخته و می گذاریم تا بپزد وقتی آب غذا کشیده شد

نخود فرنگی پخته شده
و هویج پخته شده را به آن اضافه کرده در ظرف مخصوص فر گذاشته بعد پوره سیب زمینی را که
آماده کرده ایم به وسیله قیف و ماسوره به صورت گل دور تا دور ظرف می زنیم و گوجه فرنگی
حلقه شده را روی غذا می چینیم و در فر ۳۵۰ درجه در طبقه وسط فر به مدت ۳۵ تا
۴۵ دقیقه گذاشته تا روی غذا طلایی شود قبل از آن نیمی از کره را آّ می کنیم.

پف طلایی

پف طلایی

بیشتر بدانید از مواد لازم توپک مرغ با پنیر

سینه مرغ پخته شده :•: ۲ عدد

هویج رنده شده :•: یک عدد

فلفل دلمه :•: ۲ عدد

مایونز :•: یک قاشق غذاخوری

پنیر نرم :•: ۳ قاشق غذاخوری

آبلیمو :•: یک قاشق غذاخوری

آرد سوخاری :•: به میزان کافی

تخم مرغ :•: ۱ عدد

آبلیمو :•: کمی

پف طلایی

پف طلایی

طرز تهیه توپک مرغ با پنیر

برای تهیه توپک مرغ ابتدا لازم میدانم که اشاره کنم به این موضوع که شما به دو روش میتوانید مرغ ها را آماده کنید برای توپک

روش اول : مرغ را بگذارید در قابلمه ای و در آب بربزید و پیاز کوچکی را پوست بگیرید و در آب بریزید ( مقداری زردچوبه هم می توانید برای گرفتن بوی مرغ بریزید ) و زیر شعله را زیاد کنید تا مرغ بپزد و آن را ریش ریش کنید

روش دوم : یا سینه مرغ را در قطعات متوسط مربع شکل مکعبی برش دهید. (نپزید) (هر کدام از این دو روش را که بهتر بنظرتان آمد را انجام دهید) سپس مرغ پخته، ریش ریش شده یا برش داده شده را در کاسه بزرگی بریزید و هویج رند شده را به آن بیفزایید و

فلفل دلمه ای را مکعبی ریز خرد کنید و به داخل کاسه بریزید و آبلیمو و سس مایونز را نیز بیفزایید و مخلوط کنید و کم کم پنیر را به مواد اضافه کنید تا سفت نشود و به دست نچسبد.

در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید تا آرام داغ شود و روغن نپاشد سپس در کاسه ای تخم مرغ را بشکنید و در سینی آرد سوخاری بریزید،از مواد به اندازه یک گردو بردارید و با دست بشکل گرد فرم دهید

و در تخم مرغ بزنید و در سینی آرد سوخاری بغلتانید و در روغن آنها را داغ کنید. بعد از کمی خنک شدن توپک مرغ با سس مورد نظرتان نوش جان کنید.

منبع :آشپزی ایرانی / پاتوق من

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *