آشپزی

خوراک کدو سبز با پنیر

کدوی سبز خاصیت فراواین دارد و با آن می توان انواع غذاها و سالاد ها را درست کرد. ترکیب پنیر و فتا و کدوی سبز می تواند یک خوراک فوق العاده خوشمزه باشد. طرز تهیه خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا را در پرشین وی بخوانید.

مواد لازم خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا :

* پیاز / ۱ عدد (خرد شده )

* روغن زیتون / ۱ قاشق غذاخوری

* کدو / ۴ عدد بزرگ ( حلقه شده )

* آب / ۲ قاشق غذاخوری

* پودر زیره سبز / ۲/۱ قاشق مرباخوری

* فلفل قرمز / ۲/۱ پیمانه ( ریز شده و سرخ شده )

* نمک و فلفل / مقداری

* پنیر فتا / ۲ قاشق غذاخوری ( رنده شده )

خوراک کدو

خوراک کدو

طرز تهیه خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا

پیاز خرد شده را برا حرارت متوسط
۵ دقیقه با روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.
کدو، آب و زیر را اضافه کنید، شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا مخلوط ۳ تا
۵ دقیقه ریز جوش بزند و کدوها نرم شوند.
فلفل قرمز خرد شده و سرخ شده را اضافه کنید.
پنیر رنده شده را روی کدوها بپاشید و سرو کنید.
نکته: فلفل قرمزها را میتوانید به جای سرخ کردن کبابی کرده و پوست بگیرید.

کدو سبز را خام مصرف کنید

کدو سبز جز مواد غذایی است که علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد حاوی میزان
زیادی آب می باشد. کدو را می توان هم به صورت خام یا آب پز خورد یا به صورت
پخته شده مثل بورانی اما بهترین نوع مصرف ان خام است. در این مقاله بیشتر در مورد خواص کدو بخوانید.

خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا

خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا

طبع کدو سبز سرد و تر می باشد.

کدو سبز حاوی مقادیر بالایی انواع ویتامین C، ویتامین های B از جمله فولات
و ویتامین A و مواد معدنی از جمله پتاسیم، منگنز، منیزیم، فسفر و کربوهیدرات، پروتئین و فیبر می باشد.

کدو سبز خام را می توان در انواع سالاد استفاده کرد، کدو سبز پخته را می توان
برای تهیه انواع سوپ، خورش و کوکو و کتلت استفاده کرد.

خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا

خوراک کدو سبز با پنیر پیتزا

بهتر است بدانید که مصرف کدو سبز خام و پخته با پوست بهتر است چون پوست
آن سرشار از آنتی اکسیدان بتا کاروتن است و بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

کدو سبز؛ ضد سرطان

کدو حاوی مقدار زیادی مواد ضد سرطان و آنتی اکسیدان است و مصرف آن از بروز سرطان و پیری زودرس سلول ها جلوگیری می کند.

خوردن سبزیجاتی با فیبر بالا از جمله کدو سبز باعث می شود سموم سرطان زا از سلولهای کولون دفع شده و فولات و بتاکاروتن و ویتامین C موجود در آن از این سلولها در برابر موادشیمیایی که باعث سرطان کولون می شوند محافظت می کند.

مامی سایت ـ تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *