آشپزی

خوراک گوشت بره خوشمزه

خوراک ها برخلاف کباب ها باید ساعت ها پخته شوند تا ترد شوند. خوراک را باید با انواع سبزیجات و ادویه جات طعم دار کنیم تا زمانی که می خوریم طعم گوشت با طعم این سبزیجات ترکیب شوند. طرز تهیه خوراک گوشت بره  را در پرشین وی ببینید.

مواد لازم خوراک گوشت بره  :

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

گوشت شانه بره بدون استخوان: ۶۰۰گرم

پیاز خرد شده: ۲ عدد بزرگ

سیر له شده: ۳ حبه

پودر زنجبیل: یک قاشق مرباخوری

چوب دارچین: ۲ عدد

نمک و فلفل: به میزان کافی

هل سبز: ۴ عدد

پودر کاری: ۱ تا ۲ قاشق مرباخوری

آب گوشت: نیم لیتر

گوجه فرنگی خرد شده: ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۶ قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق مرباخوری

سیب زمینی پوست کنده و نصف شده: ۴ عدد

گشنیز تازه: به اندازه کافی

خوراک گوشت بره

خوراک گوشت بره

طرز تهیه خوراک گوشت بره

نصف روغن را در قابلمه بریزید و تکه های متوسط گوشت را تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
گوشت های سرخ شده را از قابلمه در بیاورید و کنار بگذارید و بقیه روغن را به قابلمه اضافه کنید.

پیاز را در روغن سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شود.

در این مرحله، سیر، زنجبیل، دارچین، نمک و فلفل، پودر کاری و هل را اضافه کنید و به مدت یک
تا ۲ دقیقه تفت دهید.
سپس تکه های گوشت را اضافه کنید.

گوجه فرنگی، رب گوجه، شکر، سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید و به جوش بیاورید.

پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید خورشت به آرامی بپزد تا گوشت نرم شود.

گشنیز خرد شده را روی خورشت بریزید و با برنج یا نان سرو کنید.

فواید مصرف گوشت بره

گوشت بره یکی از رایج ترین مواد در وعده های غذایی سر تا سر جهان می باشد؛
اما در میان دیگر انواع گوشت حیوانات، کمتر شناخته شده است.

خوراک گوشت بره

خوراک گوشت بره

برای دانستن هر آنچه که درباره گوشت بره مورد نیاز است. گوشت بره چیست؟
این گوشت، از بره ای با کمتر از یک سال سن به دست می آید و به دلیل داشتن
مقادیر زیادی از میوگلوبین در خود، در دسته بندی گوشت قرمز قرار می گیرد.

میوگلوبین، پروتئینی در بافت های ماهیچه ای حیواناتی مانند بره و گاو است
و زمانی که گوشت در معرض اکسیژن قرار بگیرد، آن را به گوشت قرمز تبدیل
می کند. پس، زمانی که بره جزو جانورانی با گوشت قرمز است، انواع علف
های خوراکی نیز جزو منابع سالم دارای پروتئین قرار می گیرند.

از دیگر موارد قابل ذکر در این باره می توان به داشتن اندک چربی درون
این گوشت اشاره کرد؛ که البته این مورد از یک سری عوارض جلوگیری
کرده و خواص سلامت آن را نیز بیشتر می کند. درباره طعم آن می توان
گفت که این گوشت، دارای مزه ملایمی است و آن را از گوشت مرغ یا گاو
لذیذتر می کند. طعم دل نشین آن در زمان پخت در باربیکیو و یا به حالت تنوری، محبوب و مورد علاقه در همه جای دنیا است.

پرشین پرشیا ـ نامه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *