آشپزی

خورش قیمه بدون گوشت

خیلی از افراد رابطه خوبی با گوشت ندارند این بهترین راه برای یک قیمه خوشمزه و بدون گوشت ،
میباشد برای تهیه ی خورش قیمه بدون گوشت با ما در پرشین وی همراه باشید .

موادلازم برای خورش قیمه بدون گوشت

لپه ۲ پیمانه

لیموعمانی ۴عدد

سیب زمینی ۱عدد متوسط

گوجه فرنگی ۸عدد

سویای درشت ۲ پیمانه

نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری

به مقدار لازم

روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت:

ابتدا مواد را به اندازه های ذکر شده آماده کرده و سویا را به مدت ۳۰ دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری،
آب می پزیمسپس آب آن را گرفته و لپه ها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده،
و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت می پزیم .سیبزمینی های،
خلال شده را به آنها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت ۳۰ دقیقه ادامهمی دهیم تا کاملا،
خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود .

خورش قیمه بدون گوشت

خورش قیمه بدون گوشت

لیمو عمانی چیست؟

لیمو عمانی (لیمو امانی) که به نام های لیمو سیاه یا لومی عمانی (در زبان بومی مردم عمان) هم،
شناخته می شود، در واقع نوعی لیمو ترش خشک شده است که به عنوان ادویه و چاشنی در آشپزی  ،
ایرانی و کشور های خلیج فارس استفاده می شود.

لیمو عمانی مانند دیگر اعضای خانواده مرکبات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند،
خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش داده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

فواید دارویی و درمانی لیمو عمانی برای بدن

۱٫ سلامت قلب
لیمو عمانی به دلیل مقادیر بالای پتاسیم موجود در آن به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و با تقویت
عضلات قلب خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

۲٫ معده و دستگاه گوارش
گفته می شود که لیمو سیاه باعث افزایش اشتها می شود، ناراحتی معده را درمان می کند و با بهبود،
حرکات روده برای پیشگیری و درمان یبوست و اسهال مفید می باشد.

لیمو عمانی

لیمو عمانی

خواص شگفت انگیز لیمو عمانی

۳٫ سم زدایی روده ها
لیمو عمانی به دلیل مقادیر بالای ویتامین C که دارد و همچنین به دلیل خواص ضد میکروبی طبیعی ،
به سم زدایی و پاک سازی روده ها کمک می کند.

۴٫ سرطان
گفته می شود که برخی ترکیبات لیمو امانی تقسیم سلولی در بسیاری از سلول های سلولی،
سرطانی را کاهش داده و خطر ابتلا به سرطان را از بین می برد.

۵٫ تقویت سیستم ایمنی بدن
لیمو عمانی به دلیل مقادیر بالای ویتامین C که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و
خطر ابتلا به عفونت های ویروسی را کاهش می دهد.

۶٫ منبع عالی ویتامین D
گفته می شود که مقادیر بالای ویتامین D موجود در لیمو سیاه با تقویت استخوان ها خطر ابتلا ،
به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهد و به تقویت عضلات و دندان ها کمک می کند.

۷٫ زنان در دوران پس از زایمان
لیمو سیاه یکی از بهترین منابع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز برای جبران عناصر از دست رفته،
در دوران بارداری است؛ ویتامین C موجود در لیمو عمانی به تقویت سیستم ایمنی بدن زنان پس،
از زایمان کمک کرده و خستگی و کمبود انرژی در آن ها را کاهش می دهد.

طریقه مصرف لیمو عمانی

لیمو عمانی خشک شده را به صورت درسته، خرد شده و پودر یا گرد لیمو (برای تهیه گرد لیمو آن ،
را می شکنند، هسته ها را خارج کرده و سپس در آسیاب پودر می کنند) برای تهیه انواع غذا های،
ایرانی مانند خورش ها (قورمه سبزی و قیمه)، سوپ، خوراک سبزیجات و انواع غذا های عربی و ،
سس استفاده می کنند

کانون سلامت  – عصر ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *