آشپزی

خورش مرغ سفید

خورش مرغ سفید یک غذای کامل از گوشت مرغ و سبزیجات هست،
این غذا رو به صورت خوارک ساده و یا با برنج و نان سرو میکنند با ما،
در پرشین وی همراه باشید .

 

مواد لازم خورش مرغ سفید

مرغ= ۵٠٠ گرم (هر قسمتی که دوست دارید)

کره= ۵٠ گرم

خمیر زنجفیل و سیر =١ قاشق چایخوری

ماست=١ پیمانه

پودر نارگیل= ١/٢ تا ٣/۴ پیمانه

فلفل سفید = ٢ قاشق چایخوری

چیلی سبز ،‌گشنیز و نمک= به میزان لازم

طرز تهیه  خورش مرغ سفید:

کره را در تابه گود یا قابلمه می ریزیم.(می توانید به جای کره از روغن نیز استفاده کنید).
وقتی کره آب شد مخلوط زنجفیل و سیر رو می ریزیم و کمی تفت می دهیم.مرغ ها را ،
تکه تکه می کنیم در روغن سرخ می کنیم.(حدود ٢ تا ٣ دقیقه).وقتی روی مرغ سفید،
رنگ شد ماست را اضافه می کنیم.

ماستی که استفاده می کنیم نباید خیلی شل یا سفت باشد.اگر سفت بود با ،
آب رقیقش کنید.شعله را ملایم می کنیم.نمک و فلفل سفید و پودر نارگیل را اضافه،
کرده و به هم می زنیم.می گذاریم آروم آروم بجوشد و مثل فسنجان به روغن بیفتد.
وقتی مرغ ها پخت حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت سرو می کنیم.

خورش مرغ سفید

خورش مرغ سفید

فواید دارویی و درمانی پودر نارگیل برای سلامتی بدن

۱٫ گلوتن ندارد
آرد نارگیل گلوتن ندارد و یکی از بهترین آرد های جایگزین آرد گندم برای افراد مبتلا،
به سلیاک، سندروم روده تحریک پذیر و افرادی که به گلوتن حساسیت دارند،
شناخته می شود.همچنین پودر نارگیل یکی از بهترین مواد غذایی برای گیاهخواران،
افراد وگن و افرادی است که رژیم غذایی پالئو و کتو را دنبال می کنند.

۲٫ قند خون و دیابت
پودر نارگیل شاخص گلیسمی پایینی دارد، حاوی مقادیر کم کربوهیدرات است و ،
مقادیر بالای فیبر موجود در آن با کاهش سرعت وارد شدن قند مواد غذایی به ،
جریان خون باعث کاهش قند خون و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ می شود.

۳٫ معده و دستگاه گوارش
مقادیر بالای فیبر موجود در پودر نارگیل به بهبود هضم غذا کمک می کند و،
برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

همچنین اسید های چرب زنجیره کوتاه موجود در آن به کاهش التهاب بدن ،
کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری التهابی روده و سندروم روده تحریک پذیر،
را کاهش می دهند.

خواص پودر نارگیل

خواص پودر نارگیل

فواید دارویی نارگیل

۴٫ یبوست
مقادیر بالای فیبر موجود در پودر نارگیل با بهبود حرکات روده و افزایش حجم ،
مدفوع به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.

۵٫ کلسترول خون و قلب
تحقیقات نشان می دهد که پودر نارگیل به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود،
در آن به کاهش چربی خون (کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون) کمک،
کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.،

. لاغری و کاهش وزن
فیبر و پروتئین موجود در پودر نارگیل به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری،
از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شوند.علاوه بر این، پودر نارگیل حاوی،
MCT (تری گلیسیرید های با زنجیره متوسط) است که با بهبود متابولیسم ،
دن و افزایش سوخت و ساز به لاغری و کاهش وزن کمک می کنند.

عصر ایران  –  تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *