آشپزی

خورش کاری هندی یک غذای خوشمزه با ادویه گرم کننده

خورش کاری هندی با مرغ یک غذای ساده و خوشمزه و با طعمی متفاوتی میباشد . این غذا یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار هندی است به خاطر طعم خوبش طرفدار زیادی پیدا کرده است . با ما در پرشین وی همراه باشید .

خورش کاری هندی با مرغ

خورش کاری انواع مختلف دارد و در همه آن ها یک نوع مواد به کار برده شده است.به این
صورت که با پیاز سرخ شده، زنجبیلو سیر شروع می کنید سپس مقداری ادویه جات اضافه
میکنید و در نهایت به آن آب اضافهمی کنید.طعم این غذا بستگی بهادویه جاتی دارد که به
آن اضافه می کنید.اگر خورش کاری را بلد باشید تنها در عرض چند دقیقه می توانیدبه راحتی
آن را درست کنید.

اصول تهیه خورش کاری

برای درست کردن این خورش کافی است تنها ۳ اصل را بدانید.با دانستن این ۳ اصل می توانید
این غذا را با سلیقه خودتان به راحتی تهیه کنید.به راحتی این مواد را با هم ترکیب کنید تا به غذایی
که می خواهید برسید.پیاز، سیر،زنجبیل: این ۳ مواد، پایه خورش کاری را تشکیل می دهند.اما بعضی
از هندی ها سیر استفاده نمی کنند.هر چهبیشتر این مواد را بپزید غذا خوشمزه تر و پر رنگ تر می شود.

ادویه جات زیاد: برای خورش کاری باید یک قاشق بزرگ سرپر از ادویه جات را مصرف کنید.لعاب
خورش: بدنه این غذا را این مواد تشکیل می دهند: ماست، شیر نارگیل، آب، رب گوجه، سس
فلفل یااسفناج.روغن را روی حرارت کم داغ کنید.هر روغنی که دوست داشته باشید می توانید
مصرف کنید اما بهتر است ۱ یا ۲قاشق سوپ خوری روغنبادام زمینی، کلزا یا روغن گیاهی مصرف
کنید.

هندی ها معمولا کره حیوانی مصرف می کنند.وقتی روغن داغ شد یک قاشق سوپ خوری دانه های
معطر مثل گشنیز، زیره سبز یا خردل داخلآن بریزیدتا زمانی که دانه ها در تاوه به این طرف و آن طرف
پرتاب شوند.خورش کاری بسیار تند است بنابراین هر نوع ادویه ای که دوست دارید می توانید به آن
اضافه کنید چون قانون خاصی برای نوع ادویه ندارد.

خورش کاری هندی با مرغ

خورش کاری هندی با مرغ

طرز تهیه ی خورش کاری هندی با مرغ

یک عدد پیاز را خرد کنید و به آن اضافه کنید.پیازها را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی
شون۲ یا ۳ حبهسیر و زنجبیل را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و بگذارید ۳ تا ۴دقیقه بپزد.همینطور
که می پزد کمی نمک به آن اضافهکنید.سیر و زنجبیل و پیاز از اصلی ترین مواد آشپزی هندی است
.ادویه جات را به آن اضافه کنید.خورش کاری غذاییاست پر ادویه پس باید بگذارید ادویه ها در غذا
حسابی بپزند تا طعم خوبی به غذا بدهند.

۱ قاشق سوپ خوری پودر فلفل، هل، فلفل قرمز، دارچین، زردچوبه و یا پودر کاری به روغن اضافه کنید
.پس از اینکهادویه ها جذب مواد شدند نصف قاشق نمک به آن اضافه کنید.به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم
بزنید.ادویه جات زود میسوزند بنابراین اگر آب داخل مواد کم است به مقدار ۲ تا ۳ قاشق آب به آن اضافه
کنید تا از سوختنش جلوگیری کنید.

فلفل تند را به مواد اضافه کنید.مواد تند هر چه بیشتر پخته شوند طعم تندی خود را بیشتر از دست
می دهند بنابراین ۲ یا ۳عدد فلفل را خرد کرده و به مواد اضافه کنید.گوشت را اضافه کنید.گوشت
فیله مرغ، میگو یا گوساله را با مقداری روغن به مواداضافه کنید.می توانید سبزیجاتی مثل نخود، گل
کلم، بادمجان، آناناس، گوجهیا سیب زمینی هم اضافه کنید.بهتر است قبلاز اضافه کردن گوشت ابتدا
آن را در یک تاوه جداگانه کمی سرخ کنید سپس به کاری اضافه کنید.

خواص جوز هندی

خواص جوز هندی

طرز تهیه خورش کاری هندی

مایع ( آب یا شیره نارگیل ) را آرام آرام به مواد اضافه کنید تا کاملا روی مواد را بپوشاند.سپس هم بزنید
و درب تاوه را ببندید و شعله را کم کنید.مواد لعاب دار را به غذا اضافه کنید.۲ فنجان اسفناج خرد شده،
۱ فنجان ماست، نصف فنجان یا یک فنجان گوجه رنده شده یا رب گوجه، ۲الی ۳ قاشق سوپ خوری
سس فلفل و یک مشت بادام زمینی یا بادام.مقداری نمک اضافهکنید خوش طعم شود.

بگذارید خورش در حرارت کم بجوشد تا به غلظت دلخواه برسد.مدام طعم غذا را بچشید تا اگر نمک و ادویه
کم داشت به آن اضافه کنید.برای غلظت بیشتر آن هم می توانید ماست یا گوجه رنده شده بیشتری به آن
اضافه کنید.خورش کاری را با چاشنیتخم گشنیز، ماست، آجیل خرد شده و آب لیمو سرو کنید.می توانید
آن را تنها یا همراه برنج بخورید.

بدونیم  – اقتصاد آنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن