آشپزی

دستور تهیه شیرینی نارگیلی در منزل

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم شما عزیزان را با طرز تهیه یکی از
پر طرفدارتین شیرنی ها یعنی شیرینی نارگیلی آشنا کنیم در ادامه
برای شما تهیه شیرینی نارگیلی با دو روش با آرد و بدون آرد را آماده کرده ایم
تا انتهای مطلب همراه ما باشید

تهیه شیرینی نارگیلی

آرد گندم

۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم

پودر شکر
۲۳۵ گرم

کره
۱۵۰ گرم

پودر نارگیل
۱۱۰ گرم

پودر پسته
دو قاشق غذاخوری

شیر
۳۰ گرم

بیکینگ‌پودر
یک قاشق مرباخوری سرپر

وانیل
یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ
۵ عدد

با این مقدار مواد لازم حدود ۸۰ الی ۱۰۰ عدد
شیرینی «نارگیلی» خواهیم داشت.

تهیه شیرینی نارگیلی

تهیه شیرینی نارگیلی

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی نارگیلی

دو عدد تخم‌مرغ کامل و سه عدد سفیده تخم‌مرغ.
نصف قاشق چای‌خوری وانیل برای خمیر شیرینی و نصف قاشق چای‌خوری برای قسمت روی شیرینی.

پودر شکربیکینگ پودر
۲۳۵ گرم پودر شکر (۸۵ گرم پودر شکر برای تهیه خمیر شیرینی و ۱۵۰ گرم برای تهیه قسمت رویی شیرینی).
یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر، معادل ۶ گرم.

۱۵۰ گرم کره معادل یک و نیم بسته کره صد گرمی.
۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم آرد گندم، حدود ۲۰ قاشق غذاخوری سر پر.

۳۰ گرم شیر، حدود سه قاشق غذاخوری.
صد و ده گرم پودر نارگیل، حدود یک و نیم لیوان یا ۱۱ قاشق غذاخوری.

پودر پسته

دو قاشق غذاخوری پودر پسته، معادل ۲۰ گرم.

روش تهیه

۸۵ گرم شکر، ۱۵۰ گرم کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری
وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

یک تخم‌مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه
هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم.
۳۰۰ گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم.

تهیه شیرینی نارگیلی

خمیر را ورز می‌دهیم.
اگر خمیر به دست می‌چسبید، آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد.
سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر ۲ الی ۳ میلی‌متر باز می‌کنیم.با قالب‌های شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر می‌چینیم.

سه عدد سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد.
(باید مواظب بود که یک قطره از زرده وارد سفیده نشود که در این صورت نتیجه مطلوب نخواهد بود)۱۵۰ گرم
پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده تخم‌مرغ کشدار شود.
سپس یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم.

نصف قاشق چای‌خوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل (۱۱۰ گرم) را کم‌کم اضافه کرده، با لیسک یا
یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی آماده شود.مطابق شکل از مایه شیرینی نارگیلی روی خمیرهای قالب زده می‌ریزیم و
در آخر روی هر شیرینی کمی پودر پسته می‌پاشیم.

از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، سینی را در طبقه
بالای فر، برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود.
سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شود.
بعد از کمی سرد شدن، شیرینی به راحتی از سینی جدا می‌شود.
آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود.

تهیه شیرینی نارگیلی

تهیه شیرینی نارگیلی

بیشتر بدانید از طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون آرد

شیرینی نارگیلی

مواد لازم:

پودر نارگیل ۱۲۵ گرم

روغن ۷۵ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

سفیده تخم مرغ ۳ عدد

آب لیموی تازه ۱/۲قاشق چای خوری

وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری

سفیده تخم مرغ اضافه ۱ عدد

طرز تهیه:

ابتدا ۳-۴قاشق غدا خوری از پودر نارگیل بردارید بعد تمام مواد به جز وانیل واب لیمو را با هم کاملا مخلوط میکنیم.
یکبار از چرخ گوشت به طور کامل رد کنید ویا میکس کنید.
بعد ظرف مایه چرخ شده را روی یک ظرف آب در حال جوش میگذاریم آب جوش به کف ظرف برخورد نداشته باشد .
هم میزنیم تا حدی که مایه شیرینی داغ شود،وشکر هم حل شود .
وقتی انگشت به این مایه زده میشود داغی آن کاملا حس شود .
مرحله داغ زدن مایه که تمام شد،
از روی حرارت برمیداریم و وانیل و آب لیمو را اضافه میکنیم ودر هوای معمولی میگذاریم تا کاملا خنک خنک شود.
بعد از گذشت زمان، اگر مایع شما شل بود ابتدا یک قاشق غدا خوری پودر نارگیل واگر نیاز بود باز هم همین طور اضافه کنید واگر سفت بود یک عدد سفیده تخم مرغ اضافه را نیز اضافه کنید.
کاملا هم زده یکدست شود.
مایه را در قیف بدون ماسوره بریزید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید، بریزید. وروی آن را با پودر پسته ویا خلال پسته تزئین کنید.
در فر گرم با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰-۱۵دقیقه بگذارید.
نوش جان،امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.

پارس / nininama

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *