آشپزی

دستور پخت براونی و ترفندهای خوشمزه شدن آن

کیک بروانی یک کیک بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که می توانید در
منزل به راحتی آن را درست کنید در ادامه مطلب از پرشین وی قصد داریم
برای شما عزیزان دستور پخت براونی و ترفندهای خوشمزه شدن آن را برایتان
به اشتراک بگذاریم

دستور پخت براونی

براونی‌ یکی از دسرهایی است بسیاری از مردم دوست دارند.
این دسر را می‌توانید به عنوان میان‌وعده یا عصرانه یا صبحانه ساده به همراه چای یا قهوه نیز میل کنید.
به دلیل داشتن شکلات، کودکان نیز آن را بسیار دوست دارند.
به همین دلیل، دستور پخت و چند ترفند برای بهتر شدن آن را برایتان توضیح داده ایم.مرحله یک:
انتخاب دستور پخت براونی‌ براونی در مدل های مختلف تهیه می شود و دستور پخت های متنوع
دارد.

برخی از آنها آب‌نباتی هستند و برخی دیگر ترد و شکننده.
برخی از براونی ها همانند کیک نرم هستند و در تهیه آنها از شیر و خامه استفاده می شود.
برخی دیگر این گونه نیستند.
شما باید مدل دلخواه خود را انتخاب و دستور تهیه آن را جست‌وجو کنید.
ما در پایین یک دستور پخت ساده و خوشمزه برایتان نوشته‌‎ایم که شاید دوست
داشته باشید.مرحله دو: خرد کردن شکلاتشکلات، ماده اصلی تشکیل دهنده همه مدل های براونی است.
شما بدون شکلات نمی توانید یک کیک ترد شکلاتی داشته باشید.

برای این منظور، باید شکلات های تخته ای را به خوبی خرد کنید.
سپس آنها را روی حرارت ملایم به روش غیرمستقیم آب کنید.
البته در برخی از دستور پخت های براونی، به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده شده است.
هر دو آنها موجب خوشمزه شدن براونی می شوند.
اما شکلات گزینه بهتر و مناسب تری است

دستور پخت براونی

دستور پخت براونی

مواد اولیه برای تهیه براونی شکلاتی

تخم مرغ
۲ عدد

کره
۱۰۰ گرم

شکلات خرد شده
۱۰۰ گرم

شکر
۱ لیوان

پودر کاکائو
نصف لیوان

پودر قهوه فوری( اختیاری )
۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری

وانیل
نصف قاشق چایخوری
آرد
سه چهارم پیمانه

دستور پخت براونی

مرحله ۳: آب کردن کره و شکلات

• شکلات خرد شده را درون قابلمه بریزید.

• کره را نیز خرد کنید و درون قابلمه روی شکلات بریزید.

 

• آنها را روی حرارت کم قرار دهید تا شکلات و کره آب شوند.

• قابلمه را از روی حرارت بردارید.
آنها را هم بزنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.
از این مخلوط به عنوان پایه اصلی براونی استفاده کنید.

مرحله ۴: اضافه کردن شکر

شکر را به تدریج به مخلوط شکلات و کره اضافه کنید.
با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر کاملا در مخلوط حل شود و دانه‌های آن دیگر مشخص نباش ند.

مرحله ۵: اضافه کردن تخم‌مرغ

تخم‌مرغ‌ها را باید یکی‌یکی اضافه کنید و در هر مرحله، مخلوط را خوب هم
بزنید.
با قاشق چوبی این کار را انجام دهید به طوری که تخم‌مرغ ها در مخلوط شکلاتی کاملا حل شود.

دستور پخت براونی

مرحله ۶: اضافه کردن آرد

در یک کاسه دیگر، آرد و جوش‌شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید.
مخلوط آرد را به طور یکجا به مخلوط شکلات اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۷: هم زدن مخلوط

• مخلوط براونی را خوب هم بزنید تا همه آرد در آن مخلوط شود
و اثری از آن پیدا نباشد.
با کمک کف‌گیر یا لیسک، کناره‌های ظرف را پاک کنید و همه مواد را به طور کامل با هم مخلوط
کنید.

دستور پخت براونی

دستور پخت براونی

• مخلوط را درون قالب بریزید.
در صورت تمایل می توانید شکلات خرد شده یا آجیل نیز روی آن بپاشید.

مرحله ۸: پخت، سرد شدن و فریز کردن

 

• کف قالب را با روغن چرب کنید.
یک لایه کاغذ روغنی روی آن بگذارید.
مخلوط براونی را روی آن بریزید.

• براونی را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

• اجازه دهید براونی خنک شود، سپس از قالب خارج کنید.

• اگر قصد فریز کردن آنهات را دارید، باید مطمئن شوید که به طور کامل سرد شده اند.

• برای لایه رویی براونی می توانید از انواع فراستینگ شکلاتی، وانیلی، پنیر خامه ای یا کره بادام زمینی
استفاده کنید.

 

بیشتر بدانید از نکات مهم در پخت براونی شکلاتی:

وقتی براونیز رو از فر خارج می‌کنید، ممکنه کمی پفش بخوابه و ارتفاعش کمتر بشه! در کل بخاطر تراکم و سنگینی بافت براونیز و وجود شکلات زیاد براونی پف زیادی نداره.
از اولین تا آخرین مرحله آماده کردن براونیز،همه چیز رو در حد مخلوط شدن هم بزنید نه بیشتر، حتی اگه از همزن استفاده میکنید چون هم زدن زیاد بافت براونیز رو سفت میکنه.
براونیز حتما و حتما باید در قالب مربع یا مستطیل پخته شه تا به بافت مورد نظر برسه و بهتره قالب از نوع براق و رنگ روشن باشه. این قالب ها دما رو یکنواخت پخش می کنن و در نتیجه بافت بهتری در براونیز ایجاد می شه.

از قالب شیشه ای ( پیرکس) استفاده نکنید؛ چون براونیز رو خشک می کنه در هر حالت و با هر قالبی چرب کردن و کاغذ روغنی یادتون نره.
اگه بلافاصله شیرینی رو سرو نمی‌کنید، می‌تونید اون رو تا روز بعد در ظرف در بسته در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری بیش از ۱ روز حتماً براونی ها رو به یخچال منتقل کنید.
به هیچ وجه دمای فر نباید بیش از میزان گفته شده باشد و در فر های برقی از بیست درجه پایین تر از دمای گفته شده استفاده کنید.
براونیز رو می تونید به همین شکل ساده یا با سس شکلاتی سرو کنید یا در کنارش یک اسکوپ بستنی بذارید.

فرق کیک و براونی:

مایه براونی از مایه کیک غلیظ تر است؛ در نتیجه براونی بافتی منسجم‌تر،سنگین‌تر و متراکم تر دارد. سطح روی این شیرینی براق و ترد است اما وسط آن نرم و مرطوب است و حالت جویدنی دارد! برخلاف کیک، در تهیه براونی از مقدار کمی آرد استفاده میشود و مواد اصلی تخم مرغ و کره و شکلات است. طعم اصلی شیرینی را شکلات تعیین میکند پس حتما از شکلات با کیفیت استفاده کنید و مقدار آن را به هیچ وجه کم نکنید.

برترین ها / okala

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن