آشپزی

دسر با گندمک برای کودکان

یکی از جذاب ترین خوراکی های دوران کودکی گندمک بود هم خوراکی سالمی بود هم بسیار خوشمزه . اگر می خواهید این دسر لذیذ را برای کودک خود تهیه کنید با استفاده از شیرعسل و اسمارتیز و گندمک به راحتی می توانید ان را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه دسر با گندمک را در پرشین وی بخوانید.

موارد لازم دسر با گندمک

شیر عسل ۱قاشق سورخوری

اسمارتیز ۱ بسته

گندمگ ۱ بسته

دستور پخت دسر با گندمک

گندمک و اسمارتیز و شیر عسل
را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب یک کیسه فریزر پهن می کنیم و مواد را داخل آن
ریخته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم و وقتی از قالب درآوردیم کیسه روی آن را برداشته
و به ظرف موردد نظر انتقال می دهیم.
نکات مربوط به تهیه دسر با گندمک برای کودکان این دسر فوق العاده آسون و مقوی و سالم برای کودکان
می باشد.

دسر با گندمک

دسر با گندمک

گذشتگان درباره شیر عسل چه می‌گویند؟

در گذشته تنوع در نوشیدنی، غذا و طعم بسیار محدود بود و هرگز مردم به اندازه این‌ روزها طعم‌های متفاوتی را تجربه نمی‌کردند. با وجود این محدودیت‌ها نباید این نکته را نیز از یاد برد که در گذشته سهم زیادی از خوراکی و نوشیدنی‌های مصرفی مردم سالم و بی‌ضرر بوده است. شیر و عسل یک نوشیدنی از ترکیب دو محصول ارگانیک است که از گذشته در زندگی مردم کشاورز و دامدار روستایی نیز مورد استفاده بوده است.

قدیمی‌ترها اعتقادی شنیدنی و جالب درباره شیر و عسل داشتند که استفاده روزانه از شیر و عسل طول عمر را زیاد خواهد کرد و این نوشیدنی را با نام “اکسیر زندگی” می‌شناختند.

امروز برای همه‌ی ما واضح است که چنین اعتقاداتی صحت ندارند، اما داستان درباره شیر و عسل متفاوت است. نمی‌توان ادعا کرد این ترکیب چند سال به عمر ما اضافه خواهد کرد، اما می‌توان با شناخت بهتر این ترکیب و فوایدش این‌طور تعبیر کرد که استفاده از شیر و عسل در برنامه غذایی روزانه می‌تواند، میان‌سالی و کهن‌سالی تضمین‌شده‌تر و سالم‌تری برای ما رقم بزند.

خواص شیر و عسل

برای شناخت خواص شیر و عسل بهتر است ابتدا خاصیت‌های شیر و عسل را جداگانه بررسی کنیم.

۱-شیر: درباره خاصیت و مقوی بودن شیر، تنها یادآوری این نکته کافی است که همه‌ی ما پس از به‌دنیا آمدن تا ۶ ماه فقط مجاز به خوردن شیر هستیم و پس از آن نیز تا آخر عمر این ماده غذایی در برنامه روزانه ما باقی می‌ماند.

۲-عسل: عسل یک ماده ارگانیک و طبیعی است که شواهد تاریخی نشان می‌دهند
از پنج هزارسال قبل در زندگی انسان نقش داشته و انسان از آن برای مصارف گوناگون
استفاده کرده است. عسل در برنامه غذایی روزانه علاوه بر تسکین برخی درد‌ها و درمان
کردن بعضی از مشکلات می‌تواند در کسب سلامتی و داشتن رژیم غذایی مفیدتر نیز کارآمد باشد.

دسر با گندمک

دسر با گندمک

برخی از کاربردهای درمانی عسل به شرح زیر است:

۱-درمانی برای آسم

۲-جایگزین کردن عسل طبیعی به جای شکر و قند؛ درمانی برای قند خون

۳-استفاده از عسل و شیر برای بهبود مشکلات پوستی

۴-سرعت بخشیدن به بهبود روند زخم‌ها

۵-مبارزه با عفونت‌های بدن

و بسیاری خواص درمانی دیگر که بر سلامتی بدن انسان تاثیرات چشم‌گیری دارد.

ترکیب کردن شیر و عسل، ترکیبی معجزه‌‎آسا خواهد شد، زیرا هر دو دارای خواص درمانی و فواید و ویتامین‌های زیادی هستند. در ادامه به معرفی دلایل مهم نوشیدن شیر و عسل می‌پردازیم.

پرسیمان ـ علیس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن