آشپزی

دسر پسته ای مناسب برای مهمانی

دسر پسته توپی یکی از دسرهای بسیار مقوی و خوشمزه است ، این دسر شکل زیبا و جذابی دارد ، این نوع شیرینی گزینه مناسبی برای پذیرایی از مهمان ها می باشد . برای تهیه ی این دسر خوشمزه با ما در پرشین وی همراه باشید .

دسر پسته توپی

دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد، به خصوص وقتی که با ورقه نقره خوراکی تزیین
شده باشد.دسر پسته از آن دسته دسرهایی است که می توانید آن را از قبل آماده
نمایید.

مواد لازم دسر پسته توپی :

آب ۸۵۰ میلی لیتر

مغز پسته ۲۲۵ گرم

شیر خشک پرچرب ۲۲۵ گرم

شکر ۵۰۰ گرم

هل با دانه های له شده ۲ عدد

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

زعفران نساییده مقداری

مواد لازم جهت تزیین دسر پسته :

بادام پرک ۲۵ گرم برگ نعناع مقداری

طرز تهیه دسر پسته توپی:

حدود ۶۰ میلی لیتر و یا ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد.پس از جوش آمدن
آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت ۵ دقیقه داخل آنبخیسانید.پسته ها را از
آبکش رد نموده و پوست دوم آن ها را جدا نمایید.

پسته ها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.شیر خشک را به پسته افزوده و
خوب با هم مخلوط نمایید.جهت تهیه شربت، باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید
و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود، هل، زعفران و
گلاب را به آن اضافه نمایید.

شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود.
اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.زمانی که مخلوط به اندازه کافی
سرد شد, آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و بابادام پرک و برگ نعناع تزیین
نمایید.قبل از آن که آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.

دسر پسته توپی

دسر پسته توپی

توصیه سرآشپز برای تهیه دسر پسته :

به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب
نمایید.پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آن هایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند

آشنایی با خواص و مضرات پسته

مصرف پسته و مدیریت وزن
کالری پسته کم و پروتئین آن زیاد می باشد از این رو برای افرادی که دارای رژیم غذایی هستند
مصرف پسته گزینه بسیار خوبی می باشد.

فواید پسته و تقویت قوای جنسی
جالب است که بدانید طبق تحقیقاتی که صورت گرفته ، مردانی که دارای اختلال نعوظ می باشند
می توانند با مصرف پسته ( روزانه ۱۰۰ گرم ) به مدت ۳ هفته این اختلال را درمان کنند.

تقویت سیستم ایمنی
هر ۱۰۰ گرم پسته دارای ۱۷۰۰ میلی گرم ویتامین B6 می باشد . یکی از وظایف ویتامین ب۶ افزایش
قوای سیستم ایمنی و جلوگیری از انواع عفونت ها و سرطان ها در افراد می گردد.

خواص پسته

خواص پسته

خواص پسته

جلوگیری از یبوست
برای درمان یبوست در افرادی که به این بیماری دچار می شوند ، توصیه می شود که فیبر فراوان را در رژیم
غذایی خود قرار دهند. پسته نیز دارای فیبر فراوان بوده و کمک کننده در درمان یبوست می باشد.

کنترل دیابت
به دلیل وجود آنتی اکسیدان در پسته ، گلیکاسیون ( قندی شدن ) در بدن کاهش یافته و به کنترل
دیابت و سطح قند و فشار خون کمک می کند.

حتی پوست پسته نیز در درمان برخی بیماری ها نظیر بواسیر و بیرون زدن مقعد مفید است . کافیست
پوست سفید آن را بجوشانید و و داخل لگن ریخته و شخص بیمار درون آن قرار گیرد تا دردهای ناشی
از بواسیر کاهش یابد.

 

آوای سلامت  – تبیان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *