آشپزی

دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا یک غذای خوشمزه و متنوع برای مهمانانتان

این روزها غذاهای متوعی برای مهمانی ها سرو می شود . شما می توانید برای یک دورهمی دوستانه به جای درست کردن غذاهای سنتی ایرانی غذاهای متنوع تری را امتحان کنید. طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا را در پرشین وی بخوانید.

دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا

یک دلمه هیجان انگیز و خوش طعم را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید در موقعیت های مختلف و
برای وعده های گوناگون آن را تهیه کرده و از طعم و عطر عالی آن لذت ببرید.

مواد لازم (۶ تا ۸ عدد)

۶ – ۸ عدد فلفل دلمه ای در رنگ های مختلف

۱ عدد پیاز خرد شده

۴ حبه سیر خرد شده

۲۳۰ گرم گوشت چرخ کرده

۲۳۰ گرم سوسیس ایتالیایی

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۸۰۰ گرم سس گوجه فرنگی

۴۲۵ گرم پنیر ریکوتایک

۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده

۱ عدد تخم مرغ

۸ تا ۱۰ عدد ورقه لازانیا

۲ پیمانه پنیر موزارلای رنده شده

دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا

دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.سر فلفل ها
را جدا کرده و هسته های داخلی آن ها را خارج کنید.آن ها را درون ظرف پیرکس مستطیلی گذاشته و
به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا نرم شوند.۲ قاشق غذاخوری روغن را درون یک تابه بزرگ داغ کنید.
پیاز و سیر را اضافه کرده و آن ها را تفت دهید تا کاملا نرم شوند.گوشت چرخ کرده، سوسیس،
نمک و فلفل سیاه را بیفزائید.

آن را تا زمانی که رنگشان عوض شود، تفت دهید.سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده را بیفزائید و
اجازه دهید تا با حرارت کم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه نیم جوش شود.
سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، پارمسان، ریحان و تخم مرغ را با
یکدیگر مخلوط کنید.فلفل های دلمه ای را از فر خارج کنید.

دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا

دلمه فلفل دلمه ای با لازانیا

آب آن را گرفته و کنار بگذارید.ورقه های لازانیا را به تکه های کوچک برش دهید.دو قاشق غذاخوری سس، ۱
ورقه لازانیا، ۲ قاشق غذاخوری مخلوط ریکوتا و یک ورقه لازانیا روی هم درون فلفل بچینید تا پر شود.
در آخر روی همه آن ها پنیر موزارلا بریزید.آن ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بگذارید
تا پنیرها کاملا آب شده و لازانیا پخته شود.از فر که خارج کردید، آن ها را ۱۰ دقیقه کنار
بگذارید تا کمی خنک شوند و سپس سرو کنید.

ویژگی‌های مشترک در رنگ‌های مختلف فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای به علت دارا بودن آب میان‌بافتی فراوان یکی از کم‌کالری‌ترین
سبزی‌ها می‌باشد. با وجود اینکه فلفل دلمه‌ای سبز رنگ در میان اکثر افراد
شناخته‌شده‌تر می‌باشد، اما پیگمان‌های ایجادکننده رنگ قرمز، نارنجی
و زرد خواص بسیاری دارند.

از نظر طعم، فلفل دلمه‌ای سبز کمی تلخ‌تر است و فلفل‌های زرد، نارنجی
و قرمز شیرین‌تر هستند و به حالت میوه‌ای بیشتر شبیه می‌باشند. فلفل دلمه‌ای گیاه تندی نیست؛ زیرا کاپسایسین که باعث طعم تندی در فلفل می‌شود، در این فلفل به مقدار بسیار ناچیزی وجود دارد.

فلفل دلمه‌ای، دارای فیبر و سایر ریزمغذی‌ها

فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه ب مانند تیامین، ریبوفلاوین و ب۶ است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.

فیبر در غذاهای گیاهی مانند میوه‌ها، سبزی‌ها، غلات کامل و حبوبات یافت می‌شود و بدن برخلاف پروتئین، کربوهیدرات و چربی نمی‌تواند آن را هضم کند و در دستگاه گوارش با اتصال به چربی‌ها و افزایش دفع آن‌ها، موجب کاهش فشارخون و کلسترول خون می‌گردد. همچنین موجب جذب آهسته‌تر قند خون می‌شود. در نتیجه باعث می‌شود تا قند خون در حیطه نرمال ثابت بماند. از اثرات دیگر فیبر، التیام التهاب‌های ایجادشده در قسمت‌های مختلف بدن می‌باشد.

روزیاتو ـ عصرایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *