آشپزی

دو نوع دسر کدو حلوایی

فصل پاییز کم کم از راه می رسد و کدو حلوایی ها میوه بسیار
پر خاصیت پاییزی هستند که با آن می توانید انواع دسر کدو حلوایی با گردو و
انواع سوپ را درست کنید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا
این دسر بسیار خوشمزه را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

دسر کدو حلوایی با گردو

دسر کدو حلوایی مواد لازم: کدو حلوایی متوسط،

یک عدد کره، ۱۰۰ گرم

شکر، یک پیمانه

خامه، ۱۰۰ گرم

گردوی آسیاب شده، ۱۰۰ گرم

طرز تهیه: ابتدا کدو حلوایی را بشویید و با چاقو نصف کنید.

سپس تخم داخل هر نیمه را خالی کرده و فضای داخل آن را خوب تمیز کنید.
حالا هر کدام از نیمه‌ها را با چاقو پوست کنده و به قطعات کوچک برش دهید.پیش از انجام مرحله بعد،
فر اجاق گاز را روشن و آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

سپس کره را به قطعات مساوی برش داده و دو قطعه از آنها را در یک ظرف پیرکس – که
پیش از این آماده کرده بودید قرار دهید.
سپس سطح آنها را با قطعات کدو بپوشانید.حالا روی کدوها مقداری شکر پاشیده و پس از آن، قطعه دیگری از
کره را روی کدوهای شکری بگذارید و مجددا لایه دیگری از کدو را روی آن بچینید و سپس مقداری شکر
بپاشید.

دسر کدو حلوایی با گردو

دسر کدو حلوایی با گردو

دسر کدو حلوایی با گردو

این مراحل را به همین صورت تا زمانی تکرار کنید که مواد شامل کره، شکر و کدو تمام بشود، سپس
پیرکس را در طبقه وسط فر – که از قبل گرم شده است – قرار دهید و بگذارید به مدت
یک تا یک ساعت و نیم بپزد.
پس از پختن کدو، ظرف را از داخل فر خارج کنید و ابتدا خامه و سپس گردوی آسیاب شده را
روی آن بریزد.

با توجه به اینکه این دسر را گرم میل می‌کنند، آن را در زمان لازم از فر بیرون آورده و
از مهمانان‌تان پذیرایی کنید.
نوع دیگر دسر کدو حلوایی مواد لازم : موز ۳ عدد شکر ۲ پیمانه گردوی خرد شده یک پیمانه کدو
حلوایی خرد شده یک عدد متوسط دارچین یک قاشق مرباخوری هل
یک قاشق مرباخوری پودر پسته و
نارگیل به میزان لازم بیسکویت
ساده

۲۰ عدد آب
۳ قاشق غذاخوری نوع

دیگر دسر کدو حلوایی طرز تهیه : کدو را با یک پیمانه شکر و یک پیمانه آب بپزید و پوره
‌کنید.
موزها را رنده کرده و به کدو حلوایی پوره شده اضافه کنید و مخلوط نمایید.

دسر کدو حلوایی

یک پیمانه شکر را با سه قاشق آب داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و به رنگ
قهوه‌ای کم رنگ درآید (کارامل شود).
آبی که به شکر اضافه کردید، باید کاملا بخار گردد و مایه شکر غلیظ شود.
وقتی کارامل آماده شد، به کدو و موز اضافه کنید (البته مقداری از مخلوط کدو و موز را برای تزئین
نهایی دسر کنار بگذارید).

داخل یک قالب، سلفون بگذارید و روی آن، بیسکویت‌ها را کنار هم بچینید (بیسکویت‌ها باید ساده باشند).
بعد مواد (مخلوط موز و کدو و کارامل) را روی بیسکویت‌ها بریزید.
بعد گردو و هل و دارچین را روی آنها بریزید.
دوباره یک ردیف بیسکویت بچینید و به این ترتیب چند لایه از این مواد آماده کنید.
لایه آخر باید از مخلوط کدو و مواد باشد.
سلفون را روی مواد بپیچید.

قالب را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
بعد از این‌ که قالب را از داخل یخچال بیرون آوردید، مواد را از داخل سلفون به داخل یک ظرف
برگردانید که در این حالت بیسکویت‌های ته قالب، لایه رویی می‌شود.
روی آن مقداری از مخلوط کدو حلوایی و موز را که نگه داشته بودید، برای تزئین بریزید.
بعد با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.

دسر کدو حلوایی با گردو

دسر کدو حلوایی با گردو

بیشتر بدانید ازخواص کدو حلوایی:

• یرقان (زردی) را برطرف می کند.

• انواع کدو، ادرار آور و تب بر است.

• تخم کدو به خصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم است. لذا مصرف مقدار ۷۵ تا ۱۰۰ گرم تخم کدو در مورد افراد بزرگسال و ۳۷ تا ۵۰ گرم آن در مورد اطفال تجویز شده است.

• خوردن کدو حلوایی خطر ابتلا به سرطان را کمتر می کند.

• کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند.

• اگر کدو حلوایی را پخته به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت را براق و زیبا می نماید. خوردن کدو، موجب برطرف شدن غم و اندوه است.

• با کدو حلوایی خوش اخلاق تر شوید، تخمه‌ی کدو حلوایی تریپتوفان آمینواسید دارد که خلق و خو را بهبود می بخشد.

• خوردن کدو با عدس رقت و نرمی قلب می آورد. کدو برای درمان قولنج مفید است.

• خوردن کدو مغز را تقویت می کند. روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است.

 

• جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است.خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت های بدن می شود. خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم خوابی هستند، کدو برای درمان کم خوابی آنها مؤثر است.

• کدو طبیعتی سرد دارد. کدو صفرا را تسکین می دهد.

 

akairan.com / beytoote

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *