آشپزی

دو پیازه میگو همراه با کشمش ( زمان پخت ۲۰ دقیقه )

برخی از افراد شاید به دلیل بوی غذاهای دریایی از خوردن آن امتناع می کنند ما در این مطلب
از  پرشین وی قصد داریم طرز تهیه دو پیازه میگو یک غذاهای بسیار پر خاصیت وخوشمزه جنوبی
و راهکارهای مزه دار کردن و از بین بردن بوی زحم آن را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت تا انتهای مطلب همراه ما باشید

دو پیازه میگو

مواد لازم:‌
میگوی ریز پاک کرده ۲۵۰ گرم

سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده ۳ عدد

پیاز خرد کرده ۲ عدد

سیر له شده ۳ حبه

کشمش شسته شده یک پیمانه

گرد لیمو ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری ( من نریختم
)

فلفل قرمز – زردچوبه – نمک و روغن به میزان لازم

طرز تهیه دو پیازه میگو :

پیاز خرد کرده را در روغن تفت بدهید
تا رنگش طلایی شود بعد کنار بگذارید.
سیب زمینی مکعبی خرد شده را در روغن تفت بدهید تا کمی سرخ شود.
سیر له شده و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید.

دو پیازه میگو

دو پیازه میگو

میگوهای پاک شده و کشمش را به این مواد اضافه کنید و تفت دهید.
نمک و فلفل و اگر دوست داشتید گرد لیمو را اضافه کنید.
سپس نصف فنجان آب به این مواد اضافه کنید.
در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید غذا ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد و سیب زمینی کمی نرم شود و
به روغن بیفتد.

دو پیازه میگوی شما آماده است.
اگه با شیرینی کشمش میانه ندارید میتوانید از ترکیب دو پیازه حذفش کنید.

به این دو پیازه میتونید یکی دو قاشق هم رب اضافه کنید.

این غذا را با نان یا پلوی ساده میل کنید.

دو پیازه میگو

دو پیازه میگو

بیشتر بدانید از مزه دار کردن میگو

در طرز مزه دار کردن و پخت میگو شما می توانید از روش های مختلفی برای مزه دار کردن میگو استفاده کنید. یکی از معروف ترین روش هایی که برای انجام این کار وجود دارد این است که ابتدا میگوهای خود را به خوبی تمیز کنید و در داخل ظرفی ریخته و سپس سیرهای رنده شده را به آن اضافه کنید. سیر کمک می کند تا بوی بد میگو گرفته شود و شما در زمان میل کردن میگو حس بهتری داشته باشید. علاوه بر این اضافه کردن مقداری آب لیموی تازه و سبزیجاتی مانند ریحان نیز می تواند باعث خوشمزه تر شدن میگو شود.

در کنار این موارد به شما توصیه می کنیم نمک و فلفل را نیز مطابق با سلیقه خود برای مزه دار کردن میگوها مورد استفاده قرار دهید. دقت داشته باشید حداقل مدت زمان مزه دار کردن میگو که باعث می شود تا بوی میگو به خوبی گرفته شود ۳ ساعت است ولی شما می توانید برای طعم بهتر مدت زمان بیشتری را صرف مزه دار کردن آن کنید.

خبرآن لاین / kibo

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *