آشپزی

ران گوسفند تنوری با سبزیجات معطر

اگر شما هم طرفدار یک غذای بسیار خوشمزه مجلسی هستید ما در این
مطلب از پرشین وی قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه ران تنوری یک
غذای بسیار خوشمزه و مفید با گوشت گوسفند را به اشتراک بگذاریم  تا
انتهای این مطلب همراه ما باشید

ران تنوری

مواد لازم : نمک و فلفل به میزان لازم

ران گوسفند ۵/۱ کیلو گرم

سیر درسته ۸ حبه

برگ بو درسته ۲ عدد

برگ رزماری ۲ عدد

برگ آویشن ۲ عدد

روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری

طرز تهیه ران تنوری

آب ۱ پیمانه طرز تهیه : چربی های اضافه دور ران را گرفته آن را بشوئید و با
یک دستمال خشک کنید .

با استفاده از یک چاقوی نوک تیز سوراخهایی روی ران ایجاد کنید .
داخل سوراخها را حبه های سیرو برگهای سبزیجات قرار دهید ( اگر می خواهید از سبزیحات خشک استفاده کنید ان
را روی گوشت بپاشید ) سپس بوسیله قلم مو ران را به روغن زیتون آغشته کنید .
فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید .

ران گوسفند را در سینی فر گذاشته و به مدت سی و پنج دقیقه در فر بگذارید .
بعد آب را روی ران ریخته به مدت بیست الی بیستو پنج دقیقه دیگر در فر بگذارید تا گوشت کاملاً
بپزد و به روغن بیفتد .
درآخر نمک و فلفل را اضافه کنید .
سپس ران را از سینی به ظرف دیگری انتقال داده و برش دهید .
برای تزئین از سبزیجات استفاده کنید .

ران تنوری

ران تنوری

بیشتر بدانید از گوشت گوسفندی

ارزش غذایی گوشت گوسفند بر هیچکس پوشیده نیست. این ماده مغذی بسیاری
از مواد مورد نیاز برای بدن را تامین می کند. مصرف گوشت گوسفند دارای مزایای
زیادی است. در زیر به معرفی برخی از مهمترین فواید گوشت گوسفند می پردازیم:

فواید گوشت گوسفند برای سلامتی انسان سبب شده است تا در برنامه غذایی
ایرانیان گوشت گوسفند گنجانده شود. عامل مهمی که سبب شده تا گوشت
گوسفند طرفداران زیادی داشته باشد، پیشگیری از سرطان است. وجود منابعی
مانند آهن، کولین و سلنیوم از بروز حملاتی که به سرطان منجر می شود جلوگیری
می کند. همچنین گوشت گوسفند دارای اسید لینولئیک است که از التهاب های
سرطان و تومورهای بدخیم جلوگیری به عمل می آورد.

 

فواید گوشت گوسفند در کاهش وزن

اگر به دنبال کاهش وزن هستید بهتر است مصرف گوشت گوسفند را از دست ندهید. مصرف
این گوشت کمک بسیاری برای کاهش وزن و کنترل وزن می کند. وجود پروتئین بالا و چربی کم
در گوشت گوسفند سبب می شود تا مصرف این گوشت جلوی افزایش وزن را  بگیرد و سبب
کنترل وزن شود. همچنین گوشت گوسفند راه حل خوبی برای بالا بردن سوخت و ساز بدن
می باشد و با داشتن ویتامین B کمک می کند تا کالری ها و چربی های بدن راحت تر سوزانده شوند.

ران تنوری

ران تنوری

فواید گوشت گوسفند و جلوگیری از کم خونی

یکی دیگر از فواید گوشت گوسفند تازه این است که به میزان زیادی از کم خونی جلوگیری می کند.
کم خونی هنگامی بروز پیدا می کند که بدن با کمبود گلبول های قرمز مواجه شود. گوشت قرمز به
سبب وجود آهن کمبودهای گلبول قرمز را جبران می کند. وجود آهنی که در گوشت قرمز است
مشکلات کم خونی بدن را جبران می کند و این موضوع سبب می شود تا یکی از فواید گوشت
گوسفند جلوگیری از نقص  های مادرزادی باشد. گوشت گوسفند باعث می شود تا نوزادان و
زنان باردار دچار کم خونی نشوند. لازم است زنان باردار برای مصرف گوشت گوسفند در سه ماهه اول بارداری این گوشت را تحت نظر پزشک مصرف کنند.

منبع: irantrack.com

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن