آشپزی

روش تهیه تاس کباب کاشانی

تاس کباب یکی از غذاهای بسیار خاص وخوشمزه هستند که می توانید
به راحتی در منزل برای میهمانی ها درست کنید ، ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه تاس کباب کاشانی بسیار خوشمزه و خاص
را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت

تاس کباب کاشانی

تاس کباب کاشانی غذای اصیل ایرانی را می توانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان
در طی ۳ ساعت آماده کنید.

مواد لازم تاس کباب کاشانی
ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم

پیاز ۵۰۰ گرم

رب انار ½ پیمانه

بادنجان متوسط

۵ عددگوجه فرنگی

۵ عددنمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار
لازمزرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه تاس کباب کاشانی
پیاز را حلقه ای و نازک خرد می کنیم.
ته یک قابلمه گود می چینیم

گوشت را مکعبی به اندازه های کوچک (دلخواه) خرد می کنیم.

گوشت ها را روی پیازها می ریزیم.
زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن می ریزیم(dot) بادنجان ها را نازک خرد می کنیم.(برای این
که بادنجان ها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادنجان را جدا نمی کنیم فقط دم آن را
کوتاه کنید).

تاس کباب کاشانی

تاس کباب کاشانی

تاس کباب کاشانی

گوجه فرنگی ها را روی بادنجان ها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید وشعله گاز را
زیاد کنید(dot) وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت و نیم
با حرارت ملایم بپزد.

۲۰ دقیقه پیش از آن که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب
انار را اضافه کنید.
(اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید).

بسته به میل و ذائقه تان می توانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید.
این غذا را می توانید با نان یا برنج سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد تاس کباب کاشانی
تاس کباب کاشانی جزو غذای محلی – سایر میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵
دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت و ۰ دقیقه میباشد.
تاس کباب کاشانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

۲٫۵ ۲زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پحت : ۱۸۰ دقیقه

بیشتر بدانید از روش ساده برای تهیه تاس کباب

برای یادگیری روش دیگری از طبخ تاس کباب یک غذای اصیل ایرانی و خوشمزه که در شهر های مختلف به روش های متنوعی تهیه می شود، می توانید در ادامه همراه ما شوید.

 

مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوشت چرخ کرده/ یک کیلو

پیاز بزرگ/ ۲ عدد

هویج/ ۳ عدد

سیب زمینی/ ۲ عدد

به/ یک عدد

روغن زیتون/ ۲ قاشق غذاخوری

نمک/ به مقدار لازم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده/ به مقدار لازم

تاس کباب کاشانی

تاس کباب کاشانی

دستور تهیه تاس کباب با گوشت چرخ کرده

به منظور تهیه تاس کباب، در ابتدا گوشت چرخ کرده یا دنده گوسفندی را به ۴ قسمت تقسیم کنید، سپس هویج، سیب زمینی و پیاز ها را به صورت حلقه ای برش بزنید.

اکنون داخل قابلمه ای کمی روغن بریزید و بعد یک ردیف پیاز های حلقه شده را کف آن بچینید، روی پیاز ها تکه های گوشت را قرار داده و بعد فلفل و زردچوبه بپاشید، بعد یک ردیف هویج چیده و روی آنها را نیز به های برش زده را قرار دهید. در ردیف آخر نیز برش های سیب زمینی را بچینید و مقدار تقریبا نصف پیمانه آب را به همراه فلفل و ادویه دلخواه به محتویات داخل قابلمه افزوده و آن را روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید، سپس شعله آن را کم کنید و درب قابلمه را ببندید، سپس اجازه دهید حدود ۳ تا ۴ ساعت مواد به آرامی و با حرارت ملایم پخته شوند، مراقب باشید آب قابلمه کم نشود تا پیاز های ته قابلمه نسوزند. دلیل اصلی خوشمزه شدن این غذا می تواند آن باشد که مواد به آرامی پخته شده و غذا آب زیادی هم ندارد، اکنون خوراک تاس کباب شما آماده شده و می توانید آن را به همراه سبزی تازه و نان سنگک میل کنید.

 

نکته : برای تهیه تاس کباب با مرغ نیز تنها کافی است که گوشت قرمز را از مواد حذف کنید و گوشت مرغ را جایگزین آن کنید، از این رو گوشت مرغ را می توانید به دو صورت تکه ای یا چرخ کرده (کوفته قلقلی) در تاس کباب استفاده نمایید.

پارسه / arga

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *