آشپزی

روش تهیه خیارشور یک روزه !

خیار شور یکی از دورچین ها و مخلفات بسیار پر طرفدار است که
می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید در ادامه مطلب از پرشین وی
فوت و فن ها و طرز تهیه خیار شور خانگی خوشمزه را برایتان به اشتراک
خواهیم گذاشت

طرز تهیه خیار شور

خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه ها پیدا می شود.
خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذاهای دیگر سرو می شود.
به جای اینکه از خیارشور های شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این شور خوشمزه را تهیه
کنید.

مواد اولیه:
خیار به میزان لازم سیر ۳حبه ترخون چند ساقه سرکه نصف لیوان نمک وفلفل به میزان لازم آب جوشیده سرد
به میزان لازم

۱-خیار را کاملا شسته داخل شیشه های سسی بزرگ می ریزیم.

۲-بعد چند ساقه ترخون وسه حبه سیر در شیشه می اندازیم.

۳-در اخر اب جوشیده خنک را با نمک وفلفل مخلوط میکنیم به اندازه دلخواه ونصف لیوان سرکه.
روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم انگاه در شیشه را محکم می بندیم.

طرز تهیه خیار شور

طرز تهیه خیار شور

۴-حالا یک قابلمه براداشته شیشه را در وسط ان قرار داده تا کمر شیشه قابلمه را پر اب می کنیم
سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا اب بجوش اید.

نکته:
توجه کنید وقتی آب جوش آمد ساعت می گیریم ۱۵ دقیقه در حال جوش باشه پس از این زمان شیشه
را از قابلمه دربیارید و بگزارید روی کابینت خنک بشه.

وقتی کاملا سرد شد داخل یخچال بزاریدو فرداش نوش جان کنید.به همین راحتی.

این میزان مواد فقط برای یک شیشه می باشد.

این خیار شورشبیه خیار شور های شرکتی می شه با همون مزه و از همه مهمتر نیازی نیست ۲هفته انتظار
بکشید.

بیشتر بدانید از نکات تهیه خیار شور

چند نکته مهم در تهیه خیارشور :

۱- سرکه داخل خیار شور نریزید چون باعث کپک زدن خیار شور می شود.

 

۲- روی ظرف خیار شور تکه ای نان را به اندازه دهانه ظرف قرار دهید و در ظرف را محکم ببندید.

۳- دور ظرف خیار شور را گچ بگیرید تا مانع داخل شدن هوا به ظرف شود.

طرز تهیه خیار شور

طرز تهیه خیار شور

۴- می توانید خیار شور را داخل شیشه نوشابه ی خانواده بریزید. به این صورت که از خیارهای ریز استفاده کنید و به دلیل اینکه در آن محکم بسته می شود و تا دو سال می توانید خیار شور را نگه دارید. بدون اینکه کپک بزند در موقع استفاده سرشیشه را بچینید تا در آوردن خیار شور آسان باشد.

۵- وسط خیار را با یک میله سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود.

۶- برای تهیه خیارشور با کیفیت حتماً سبزی و خیار و سیر را ضد عفونی کرده و برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور، بعد از این که مواد را درون ظرف ریخته آب و نمک را اضافه کنید بعد یک عدد لیموترش را برش زده روی مواد بگذارید دیگر خیارشور شما کپک نمی زند.

۷- ضمناً حتماً باید در جای خنک نگهداری شود.
۸- ناگفته نماند برای درست کردن خیارشور بعد از چیدن خیار و سبزی (ترخون- مرزه- نعنا- شوید) و سیر در ظرف مخصوص، روی آنها آب جوشیده شده و نمک می ریزیم و پس از آماده شدن در جای خنک نگهداری می کنیم.

۹- برای هر لیتر آب جوشیده باید دو قاشق نمک داشته باشیم.

سوران / بیتوته

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *