آشپزی

روش تهیه‌ دسر معروف تیرامیسو شکلاتی؛ دسر ایتالیایی

تیرامیسو شکلاتی خانگی از انواع دسر های ایتالیایی است که در ایران نیز طرفداران زیادی دارد .می توانید این دسر خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود تهیه کنید، طرز تهیه دسر تیرامیسو خوشمزه و ایتالیایی را در پرشین وی ببینید.

مواد لازم تیرامیسو شکلاتی خانگی

پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۲۵۰ گرم

خامه فرم گرفته ۲/۱پیمانه

شکلات تخته ای ۸۰ گرم

پودر شکر۳ قاشق غذاخوری

قهوه فوری۱ پیمانه

بیسکوئیت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی یا کیک شیفون به مقدار لازم

پودر کاکائو و شکلات رنده شده برای تزئین

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی خانگی

مرحله اول پنیر خامه‌ای و پودر شکررا با یکدیگر مخلوط کنید، سپس خامه‌ی فرم گرفته را افزوده و با همزن زده تا یکدست شوند.مرحله  دوم شکلات را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا نرم شود.مرحله  سوم  شکلات آب شده را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس ۳/۱ از قهوه سرد شده را کم‌کم به مخلوط افزوده و همه مواد را با هم زده تا مخلوطی یکدست درست شود.مرحله چهارم کف قالب گردی به قطر ۱۸ تا ۲۰ سانتی‌متر را با پلاستیک تمیز پوشانده و نیمی ازمخلوط خامه را روی آن بریزید.(در صورتی که مایل هستید تک نفره سرو کنید نیازی به پوشاندن ظرف مورد نظرتان با پلاستیک نمی‌باشد)

مرحله پنجم لیدی فینگرها را در مابقی قهوه زده به اندازه‌ای که فقط سطح بیسکوئیت‌ها با آن تماس پیدا کند، سپسروی مخلوط خامه بگذارید تا سطح آن را کامل بپوشاند.مرحله ششم مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیت‌ها ریخته و دوباره روی آن را با لیدی فینگرهایی که درقهوه زده‌اید پر کنید، سپس روی آن را پوشانده و برای ۶ ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا
مزه دار شوند.مرحلههفتم  تیرامیسوی آماده شده را در ظرف مورد نظر برگردانده، روی آن را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده تزئین کرده و سرو نمایید.

 تیرامیسو شکلاتی خانگیدسر شکلاتی

 نکات تهیه ی دسر

* لیدی فینگر را می‌توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید و یا از کیک اسفنجی برش خورده یانان شیرینی لطیفه که با پودر کاکائو آن را شکلاتی رنگ درست کرده‌اید، استفاده نمایید.* خامه‌ی فرم گرفته را نیز می‌توان از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کرد و به مقدار لازم از آن جداکرد سپس بعد از کمی نرم شدن با همزن آن را زد تا جایی که جای پره‌های همزن روی آن
بماند.* به دلخواه می‌توانید از مقداری پودر کاکائو داخل مخلوط خامه نیز استفاده نمایید.هم چنین می‌توانید این دسر را به صورت تک نفره سرو نمایید.

مطالعات زیادی نشان می دهند که فلانوئیدهای موجود در شکلات می تواند به رگ ها و شریان هایتان کمک کند تا انعطاف پذیر باقی بمانند. بیش از ۷ مطالعه به دنبال ۱۱۴٫۰۰۰ شرکت کننده در طول یک هفته به طول انجامید.نتایج نشان داد که خطر ابتلا به حمله قلبی تا حدود ۳۷ درصد کاهش داشته است، و احتمال ابتلا به سکته نیز، ۲۹ درصد با مصرف شکلات کاهش یافته است.
۲ شکلات برای بهبود حافظه با افزایش سن تحقیقات نشان داده است،

خواص شکلاتفواید مصرف شکلات تلخ

 خواص شکلات تخته ای

وقتی افراد مسن به طور خاص از عصاره کاکائو استفاده می کردند که غنی از فلاونول ها بود، عملکرد شناختی آن ها به شدت بهبود یافت. تنها مشکل این است که وقتی نوبت به خوردن شکلات می رسد، درصد کاکائو آن به دلیل پردازش و افزودن تخم مرغ، شکر و شیر کاهش می یابد.همانطور که می دانیم، مسیرهای عصبی مغز وقتی به بیماری آلزایمر مبتلا می شویم، آسیب می بیند و منجر به از دست رفتن شدید حافظه می شود.مطالعه در مورد این که چگونه عصاره کاکائو می تواند در واقع خسارت وارده به این مسیرهای حیاتی را کاهش دهد، بسیار جالب است.

ملک بانو  –  ویرگول

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.