آشپزی

روش تهیه سالاد کلم و گردو

استفاده از سبزیجات در سالاد می تواند به سلامت این میان وعده و یا وعده کمک کند. اگر با توجه به نوع برنامه و سبک غذایی بتوانید از خوراکی هایی مانند گردو در سالاد استفاده کنید می توانید یک وعده سالم  و کامل داشته باشید. طرز تهیه سالاد کلم و گردو را در پرشین وی بخوانید.

سالاد کلم و گردو

با خوردن سالاد کلم و گردو به عنوان عصرانه یا شام ( به واسطه داشتن گردو ) خواب راحتی خواهید
داشت.

مواد لازم برای ۲ نفر

کلم سفید: یک پیمانه

کلم قرمز: یک پیمانه

گردو: یک پیمانه، ریز خرد شده

خیار شور: ۲ عدد متوسط

ژامبون مرغ یا گوشت: ۲ ورق

سس مایونز: ۱/۲ پیمانه

نخودفرنگی یا ذرت ( به دلخواه ): ۱/۲ پیمانه

گردو برای تزئین

سالاد کلم و گردو

سالاد کلم و گردو

طرز تهیه سالاد کلم و گردو

مرحله ۱ – کلم سفید و قرمز را ریز یا رنده کنید.

مرحله ۲ – ژامبون و خیار شور را نیز مکعبی شکل برش دهید.

مرحله ۳ – همه مواد را با کلم‌ها مخلوط کرده و در ظرف دلخواه ریخته، روی آنرا با گردوی ریز
شده یا درسته تزئین کرده و سپس سرو کنید.

خواص کلم برای سلامتی:

مصرف انواع مختلفی از میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهد. مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که مصرف گیاهانی همچون کلم خطر چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد و می تواند سطح انرژی بدن را افزایش دهد.

حفاظت از اشعه درمانی(پرتودرمانی):

ترکیبی که در کلم و سایر سبزیجات قرار گرفته در خانواده کلم‌ها یافت می‌شود به
عنوان ۳٬۳-دی‌ایندولیل‌متان( DIM ) شناخته شده است و می‌تواند در برابر اثرات
مضر اشعه درمانی از بدن محافظت کند. در یک مطالعه انجام شده در دانشگاه
جورج تاون، موش‌ها در معرض دوز کشنده‌ای از تابش مضر قرار گرفتند.

برخی از این موش‌ها به صورت درمان نشده رها شدند و برخی نیز با
تزریق روزانه DIM درمان شدند. تمامی موش‌های درمان نشده مردند
اما بیش از ۹۰ درصد از موش‌هایی که با DIM درمان شده بودند زنده ماندند.

روش تهیه سالاد کلم و گردو

سالاد کلم و گردو

موش‌هایی که با DIM درمان شده بودند گلبول‌های قرمز و سفید بالاتری
در خون خود داشتند . این گلبول‌ها معمولا در اثر تابش درمانی کاهش
پیدا می‌کند. به خوبی مشخص شده است که DIM دارای اثر محافظتی
در برابر سرطان است. دانشمندان امیدوارند از این ماده برای محافظت از سلول‌های سالم در طی پرتودرمانی سرطان استفاده کنند.

پیشگیری از ابتلا به سرطان:

ترکیب دیگری که در کلم یافت می‌شود سولفورافان است . این ترکیب
می‌تواند با سرطان مبارزه کند. تحقیقات انجام شده در طول سی سال گذشته نشان می‌دهد
که مصرف منظم سبزیجاتی همچون کلم می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. تحقیقات
اخیر نیز توانایی این ترکیب حاوی سولفور را تایید کرده است. . نتایج امیدوار کننده نشان می‌دهد
انواع مختلفی از سرطان همچون مری، پروستات و پانکراس با مصرف این ماده بهبود ‌یابد.
محققان دریافته‌اند که سولفورافان توانایی مهار آنزیم مضرهیستون داستیلاز را دارد.

این آنزیم در توسعه و پیشرفت سلول‌های سرطانی نقش مهمی دارد. ماده طبیعی دیگری که در کلم، جعفری و کرفس یافت می‌شود آپی ژنین است. این ترکیب می‌تواند اندازه تومور را در سرطان‌ سینه کاهش دهد. محققان ادعا می‌کنند که یافته‌های آنان نشان می دهد آپی ژنین توانایی کافی برای درمان سرطان را دارد . کلم قرمز حاوی یک آنتی اکسیدان قدرتمند به نام آنتوسیانین است که می تواند سرعت تکثیر سلول‌های سرطانی را کم کند، سلول‌های سرطان تشکیل شده را از بین ببرد و از ایجاد تومورهای جدید جلوگیری کند.

همشهری ـ عصرایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *