آشپزی

روش تهیه مارشمالو پفی و خوشمزه

مارشمالو های پُفی یکی از خوراکی هایی که نه تنها بچه ها، بلکه خیلی از بزرگترها نیزعاشق آن هستند طرز تهیه آن بسیار آسان است.تهیه این مارشمالوهای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم مارشمالو های پُفی :

آب: ١٢۵ گرم

شکر: ١۶٠ گرم

پودر ژلاتین:٢ قاشق غذاخوری

وانیل: ١/٢ قاشق چایخوری

گلوکز: ١٢۵ گرم

آب سرد برای ژلاتین: ۶٠ گرم

روش تهیه مارشمالو های پُفی:

۱٫ابتدا ١٢۵ گرم آب را با شکر روی حرارت می گذاریم و یک قاشق درجه‌دار دیجیتالی داخل آن قرار می‌دهیم
تا دمای مخلوط پس از جوشیدن به ١١٠ درجه سانتی‌گراد برسد.

۲٫در این فاصله ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب می‌گذاریم، گلوکز را نیز به مواد اضافه
می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد ذوب و شفاف شوند.سپس مایه را کاملا داغ داخل کاسه همزن
ریخته وانیل را اضافه کرده و شروع به هم‌زدن می کنیم تاکمی پف کند.

۳٫در این مرحله شربت قوام آمده را آرام آرام اضافه می کنیم و به همزن ادامه می‌دهیم تا مارشمالو ،
سفید، پفکی و فومی شکل شود، داخل قالب یا سینی کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را به سرعت
در آن پهن می‌کنیم.حال آن را ۴ تا ۵ ساعت در یخچال می‌گذاریم سپس برش داده و در نارگیل یا پودر
شکر می‌غلتانیم.

مارشمالو های پُفی

مارشمالو های پُفی

۴٫من برای تزیین از شکلات تلخ ذوب شده و شیرین گندمک استفاده کرده‌ام.

پودر ژلاتین چیست

ژلاتین خالص به طور طبیعی وجود ندارد بلکه از هیدرولیز استخوان و غضروف‌های بدن گاو به دست می‌آید
. ژلاتین دارای ۸۴% پروتئین ، ۱۴ % رطوبت و ۲% خاکستر است. ژلاتین در دراز مدت رطوبت جذب می‌کند
به همین دلیل باید در محل خشک و خنک نگهداری شود. چنانچه رطوبت ژلاتین از ۱۶% بیشتر شود، قارچ
و کپک بر روی آن رشد خواهد نمود و مصرف آن خالی از خطر نیست.

ژلاتین در آب سرد نامحلول است ولی در آب گرم حل می‌شود. این ماده تا ده برابر حجم خود آب جذب کرده
و در دمای ۴۰ تا ۵۰ درجه سانتی‌گراد تشکیل ژل می‌دهد. قدرت تولید ژل، توسط درجه بلوم مشخص می‌شود.
ژلاتین تجاری معمولا از بلوم ۶۰ تا ۲۶۰ وجود دارد اما تا بلوم ۴۰۰ نیز در بازار موجود است.

تا سال ۱۸۸۹ که ژلاتین به صورت عمده تولید شد، مردمی که این ماده را در دسترس نداشتند ولی در مورد آن
شنیده بودند فکر می‌کردند که وجود این ماده یک شایعه یا دروغ است. مثلا دسرهای خاورمیانه و خاور دور بیشتر
با نشاسته و مواد دیگر تهیه می‌شد و پس از سال ۱۸۸۹ که این ماده به تمام جهان صادر شد دسرهای اروپایی
در تمام دنیا متداول شد.

ژلاتین

ژلاتین

فواید استفاده از ژلاتین

ژلاتین حاوی مقادیر بالایی پروتئین است. پروتئین‌های ژلاتین به طور عمده متشکل از اسید
آمینه‌های گلایسین و پرولین است که بسیاری از افراد به میزان لازم آنها را مصرف نمی‌کنند،
درحالی که این اسیدهای آمینه نه تنها برای پوست، مو و ناخن مفید است بلکه باعث عملکر
د مطلوب سیستم ایمنی می شود.ژلاتین به دو شکل پودر و ورقه‌ای وجود دارد. در مورد جایگزینی
این دو اول باید توجه داشت که ورق‌های ژلاتین در دو سایز بزرگ (۴ گرمی) و کوچک (۲ گرمی )
موجود است.

مجله زندگی ایده آل  – مجله ویستا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *