آشپزی

رولت گوشت با خمیر

رولت های گوشت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و راحت است که
می توانید در مجلس و میهمانی ها نیز آن را به دو صورت درست کنید
تا انتهای این مطلب از پرشین وی همراه ما باشید تا طرز تهیه رولت گوشت با خمیر و
نکات خوشمزه تر کردن رولت را به اشتراک بگذاریم

رولت گوشت با خمیر

مواد لازم برای تهیه خمیر رولت:
پودر خمیر ترش ۱ قاشق چایخوری

آب گرم ۱ پیمانه

نمک ۲/۱
قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

آرد به میزان لازم مواد لازم

رولت گوشت با خمیر

رولت گوشت با خمیر

برای داخل رولت: پیاز در اندازه متوسط ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم رب گوجه فرنگی ۱
قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم قارچ ۱۵۰ گرم فلفل دلمه ای ۲ عدد آبلیمو
۲ قاشق سوپخوری پنیر گودا ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا ۲۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۲عدد طرز تهیه :
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم .

ابتدا پودر خمیر ترش را با آب و نمک مخلوط کرده بمدت پنج الی ده دقیقه در جای نسبتاً گرمی
قرار می دهیم تا کاملاً پف کند؛سپس تخم مرغ را مقداری به هم زده , روغن مایع و مایه خمیر
ترش را نیز اضافه می کنیم در حدی که خمیر به دست نچسبد .
خمیر را در جای نسبتاً گرمی بمدت پانزده الی بیست دقیقه قرار میدهیم تا کاملاً ور بیاید .
در این فاصله مقداری روغن در ظرفی ریخته , روی حرارت قرار می دهیم , سپس پیاز را خلال کدره
و در روغن تف داده , گوشت را اضافه می کنیم .

رولت گوشت با خمیر

آب گوشت که کشیده شد , رب گوجه فرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم .
قارچ و فلفل دلمه ای را که شسته و خرد نموده ایم , به مواد بالا اضافه کرده , به
هم می زنیم .
کمی که تف داده شد, آبلیمو را نیز اضافه می کنیم .
سپس حرارت را خاموش می کنیم .

روی یک ورق کاغذ روغنی مقداری آرد پاشیده و همیر را با وردنه روی آن باز می کنیم .
پنیرها را رنده کرده روی خمیر پاشیده , سپس با موادی که آماده کرده ایم روی پنیر را می پوشانیم
, دور تا دور خمیر به اندازه یک سانت خالی بماند تا در موقع لوله کردن مواد از خمیر بیرون
نریزد .
خمیر را خیلی آرام لوله کرده و از کاغذ روغنی جدا می کنیم , دور تا دور خمیر را روی
هم فشار می دهیم .
با زرده های تخم مرغ خمیر را زرین کرده , سپس در طبقه وسط فر بمدت یک ساعت قرار می
دهیم تا کاملاً پخته شود .

بیشتر بدانید ازفوت و فن و نکات مهم برای خوشمزه تر شدن رولت گوشت

۱- سعی کنید از گوشت گوساله استفاده کنید تا کم چرب باشد ۲ بار هم چرخ کنید تا نرم باشه.

۲- اگر مقدار شیری که استفاده میکنید زیاد باشه رولت شما تَرَک میخوره، شیر رو به این
خاطر اضافه میکنیم که بعد از ریختن آرد سوخاری به گوشت، اگر مخلوط گوشتتان سفت
شد کمی نرم تر شود، که با کمی پیاز رنده شده هم میتوانید جایگزین کنید.

رولت گوشت با خمیر

رولت گوشت با خمیر

۳- پیاز رو با قسمت ریز رنده، رنده کنید و فقط ظرف رو کج کنید تا آب اضافی داخل ظرف
بیرون بریزه و نیاز نیس آب پیاز رو کامل بگیرید و اون رو از صافی رد کنید چون آب پیاز باعث خوشمزه تر شدن رولت گوشتتان خواهد شد.

۴- هر چه قدر مخلوط گوشت رو بهتر ورز بدین، رولت گوشتتون دوام بهتری در موقع پخت خواهد داشت.

۵ -روی فویل چند تا سوراخ ایجاد کنید تا بخار تابه از سوراخ ها بیرون بره.

۶ -رولت گوشت را با یک چاقوی تیز برش بزنید تا رولت له نشود و وا نرود.

۷- میتوانید برای خوشمزه تر شدن رولت گوشتتان، وسط رولت گوشت ۱ عدد هویج رو هم آبپز کرده و داخل رولت قرار دهید.

۸- در تهیه رولت گوشت، میتوانید مقداری هم قارچ ورق شده رو تفت دهید و همراه با تخم مرغ در وسط رولت گوشت قرار دهید.

منبع: irantrack.com / pamuh

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *